Maden fiyatları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

Maden fiyatları

Mesaj gönderen NouzaR »

Hepimizin bildiği zamanında 50 m olan menekşe madeni şuan 4 m ediyor ,hadi ganoderma diyelim oda 4 veya 5 m. Mesela ben yeni başladım oyuna maden çekmeyle kaç yılda bir m1 alabilirim acaba .
E kadim hidra 5 m ye gitmiyor ,bunun yanısıra çt için gerekli tılsım en az 300m .Bu nasi iştir
Resim
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Maden fiyatları

Mesaj gönderen Comolokko »

NouzaR yazdı: 10 Oca 2018 18:13 Hepimizin bildiği zamanında 50 m olan menekşe madeni şuan 4 m ediyor ,hadi ganoderma diyelim oda 4 veya 5 m. Mesela ben yeni başladım oyuna maden çekmeyle kaç yılda bir m1 alabilirim acaba .
E kadim hidra 5 m ye gitmiyor ,bunun yanısıra çt için gerekli tılsım en az 300m .Bu nasi iştir
maden arttırıcıyla birlikte Kıyamet asa ürettim ve bir adet met1 aldım isteyince oluyor
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NouzaR »

Comolokko yazdı: 10 Oca 2018 18:19
NouzaR yazdı: 10 Oca 2018 18:13 Hepimizin bildiği zamanında 50 m olan menekşe madeni şuan 4 m ediyor ,hadi ganoderma diyelim oda 4 veya 5 m. Mesela ben yeni başladım oyuna maden çekmeyle kaç yılda bir m1 alabilirim acaba .
maden arttırıcıyla birlikte Kıyamet asa ürettim ve bir adet met1 aldım isteyince oluyor
Helal kardeşim sen başardın
Resim
Kullanıcı avatarı
Hars
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÜTOPİA

Mesaj gönderen Hars »

Maden çekmek hem vakit kaybı hem de meşakkatli bir iş. Saf madenin çıkma olasılığı düşük. Çekmiş olduğunuz madeni başkasının çektiğini ve saf maden çektiğini varsayarsak eğer şans oranınız bir hayli düşük. Bunun yerine Büyük Hol bölgesinde slot kesip düşen ganimetleri NPC'ye satıp akrep ve örümceklerden düşen Peptit ve Salgıları satarsanız sizin için m1 üretmek daha kolay olur.
Taklitler aslını yaşatır.
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NouzaR »

Yeni başlayan adam hole nasi gitcek birader
Resim
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

İsteyen yapar.Sabır işi.Damlaya damlaya göl olur mantığıyla hareket edersen , günde 1m kazansan bile ayda 30m yapar.Günde sadece 1m ile 10 ayda m1 alabilirsin.5 ayda almak istiyorsan günde 2m kazanmalısın.Bu kadar basit.
Kullanıcı avatarı
carpetflex
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen carpetflex »

Plus paket al yeraltına in oradaki cinleri kes düşen torbaları sat.
NouzaR yazdı: 10 Oca 2018 18:28 Yeni başlayan adam hole nasi gitcek birader
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Cidden anlamıyorum ya biz gökten full hesapla mı indik ? Kenan'dan aldığım eşyalar ve görevden gelen bir kaç buz eşyası ile holde pek tabi kasıldım.Sonra ilk iş asa bastım.Biraz daha rahat kasılmaya başladım.Böyle böyle geliştik.
Kullanıcı avatarı
Hars
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÜTOPİA

Mesaj gönderen Hars »

Ekmek olmadan yemek olmaz. (:
Taklitler aslını yaşatır.
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

Bence eklenti gelmesi kesinlik kazandığı andan itibaren sadece madene ve paraya odaklanmak lazım,bölgelere ve itemlere değil.Yeni efsunlu itemler yaratıklardan çıkan satılabilir eşya ve reçeteler olma ihtimali fazla olduğu için herkesin para kazanma olasılığıda artacaktır sanıyorum.Bölgeden çıkan hiçbir eşyayı satamıyorduk materyaller dışında.Sıkıntı şurda; Bölgeden çıkan şaheser eşyalar üstüne Karaköyden çıkacak daha güçlü eşyaları nasıl konumlandıracaklar.25 levelda görev karşılığı verilen Anka,İnat Kıran ve Islık Çalan biliyorsunuz eflatun yazılı şaheserlerdi ama aktarılabiliyordu.O nedenle aynı durumu Karaköyde NPC'den görev itemi olarak değilde yaratıktan düşen eşya ve reçete olarak uygulayabilirler.Böylece oyundaki üretim ve eşya ticareti eski parlak günlerine dönmüş olur.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön