Delpize
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Delpize
TiberSeptim o. Herkes adını yanlış yazınca isim değiştirdi herhalde
.
Kadrolu işçi alımı
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

AhiEvran GM oldu.TiperSeptim adını Delpize yaptı hepsi bu.Hem bu GM'lik vesaire bence önemli bir durum değil.İsimlerin renkleri değişip duruyor.Ama hepsi hemen hemen aynı işi yapıyor.Benim merak ettiğim bu değişimlere kimin neye göre karar verdiği.
- Hars
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÜTOPİA
Evveliyatından beridir bu oyuna gönül vermiş, oyun içerisinde iyi bir izlenim bırakmış, kadir şinas sahibi insanların yönetim kadrosunda AR-GE ve Moderatörlükten başlayıp zaman içerisinde görevini layıkıyla yerine getiren, yetkilerini suistimal etmeksizin iyi yönde kullanan istikrarlı kişileri pozisyon gereği terfi ediyorlar. Aynı zamanda İKV'ye gönül vermiş, hali hazırda hâlâ oyuna devam eden oyuncuları yönetim kadrosuna tayin etmek için duyuru yapıyorlar. Tabii ön şartlara uygun görülen, doğru kişileri tercih ediyorlar.AgahEfendi yazdı: ↑10 Oca 2018 01:30 AhiEvran GM oldu.TiperSeptim adını Delpize yaptı hepsi bu.Hem bu GM'lik vesaire bence önemli bir durum değil.İsimlerin renkleri değişip duruyor.Ama hepsi hemen hemen aynı işi yapıyor.Benim merak ettiğim bu değişimlere kimin neye göre karar verdiği.
Taklitler aslını yaşatır.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos