xxJUN yazdı: ↑10 Oca 2018 00:54Niye geleni geçeni bize iteliyorsunuz. Halimizden menmunuz tılsımda. Sessiz sakincarpetflex yazdı: ↑10 Oca 2018 00:45 Tılsıma git.titanyum41 yazdı: ↑09 Oca 2018 22:05 e.ö de çt dolu kenan dolu hol dolu niye bi 10 kopya daha koymuyosunuz şunlara yöneticiler oyun daki donma zaten hat seviyede gurup bölgelerine bi 10 bölge dha atsanız ölmessiniz .bi çare bulunmalı bence hee şuda var plus paket her karaktere plusmu alacaz k.bmayın ama biz okdar zengin değiliz oyuna giremiyoruz plus paket öncelikmiş var yok degıl ama diğer karakterlerin yok ne yapacaz girmeyelım ozman
![]()
eminönü sunucusu . çok kalabalık çt dolu kenan dolu
- carpetflex
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Re: eminönü sunucusu . çok kalabalık çt dolu kenan dolu
Çok boş ya Tılsımın o halini gördükçe üzülüyorum açıkcası biraz oyuncu gerekli. Bende sunucusundan memnun olmayanı Tılsıma yollamaya çalışıyorum
Tılsım candır
+1Seven yazdı: ↑10 Oca 2018 00:592dk dene girersin. Plusa ihtiyaç yok.mutlulukmuodane yazdı: ↑10 Oca 2018 00:57 Eminönü gerçekten çok kalabalıklaştı nereye gitseniz insan görmek mümkün akşam 7'den sonra plussuz girmek imkansız gibi birşey sunucu kapasitesinin yükseltilmesi lazım
Oyunda olan 2 plus arkadaşlarının numarası varsa mesaj at çıksın sen gir.![]()
![]()
![]()
Normal yol ile hiçbir iş yapmıyorum bu aralar ne kadar değişik işler var ise çözümünü ona göre ayarlıyorum.SERDARBEY yazdı: ↑10 Oca 2018 01:02+1Seven yazdı: ↑10 Oca 2018 00:592dk dene girersin. Plusa ihtiyaç yok.mutlulukmuodane yazdı: ↑10 Oca 2018 00:57 Eminönü gerçekten çok kalabalıklaştı nereye gitseniz insan görmek mümkün akşam 7'den sonra plussuz girmek imkansız gibi birşey sunucu kapasitesinin yükseltilmesi lazım
Oyunda olan 2 plus arkadaşlarının numarası varsa mesaj at çıksın sen gir.![]()
![]()
![]()
Yener Çevik'in şu şarkısı yerinde olur.. Kimi zaman Legal.......
Göster
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Hazırda sancak sunucusu var
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Plus alma ihtimali %70 Loading...
Eminönü'nden taşınma ihtimalı %85 Loading...
kısıtlama getiriyorlar plus alalım dedim çt kutu olarakRetaliation yazdı: ↑10 Oca 2018 16:42 Plus alma ihtimali %70 Loading...
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
beyazkoske bekleriz hem kalabalik hem boyle bi sıkıntı yokFurkaaaaann yazdı: ↑09 Oca 2018 22:36 Güncelleme gelmeden çarları başka sunucuya taşıyacam. Amelelikden başka birşey değil güncellemeden sonra oluşacak kaosu düşünemiyorum bile.
meran sunucusuna tek tık erişim var beyler abanın