ARKADAŞLAR AKLIMA TAKILDI EMİNÖNÜ TEŞKİLAT KUKLACI YADA BEYAZ KÖŞKTE 49 OLUP FULL YÜCELEN HALİT+KÜTÜK
YARANLA REKOR KRİTİK VURMAYA ÇALIŞAN VARMI YOKSA SİZCE KAÇ VURUR :?: :?: :?: :?: :?: :?:
SORU
Re: SORU
ya şimdi ben bunu senin saflığınamı versem post kasma merakınamı versem mallığınamı versem anlıyamadım ben orda sadece kütük yaran demişim demişim görmüüyon ordaki + yı tmm diyelim eski hermann-sermann kütükle beraber kaç vururgoktanri yazdı:öyle bi kütük yok
Sen bence böle anlamsız ve saçma konular açıp sonra milletin (sözde) saflığına,mallığına laf atacağına sen ilk önce kas kafanı çalıştır biraz !! Yücelen halitle dolaşan adam kütük mü giycek gerizekalı !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
rapper yazdı:Sen bence böle anlamsız ve saçma konular açıp sonra milletin (sözde) saflığına,mallığına laf atacağına sen ilk önce kas kafanı çalıştır biraz !! Yücelen halitle dolaşan adam kütük mü giycek gerizekalı !
adam haklı...

Lanetxxx_______ LONCASI:
(TEŞKİLAT)KURUCUSU,FORUM DENETMENİ,LONCA GMSİ,LİDERİ,RECETECİSİ
Lanetxxx,Lanetxxxbüyücü,Lanetxxxsifacı,Receteyapımı
Adam demiş ki kritik rekoru ! neyle kırcak kafa koparanla mı kırcak rekoru max 4000 vururLanetxx yazdı:rapper yazdı:Sen bence böle anlamsız ve saçma konular açıp sonra milletin (sözde) saflığına,mallığına laf atacağına sen ilk önce kas kafanı çalıştır biraz !! Yücelen halitle dolaşan adam kütük mü giycek gerizekalı !
adam haklı...
Kardeşim 49 level cıktıktan sonra kütüklerin de değeri kalmadığından kritik vurus değerleri düştüü sen bence biraz daha fazla etkin olmaya çalış oyundasitki yazdı:Adam demiş ki kritik rekoru ! neyle kırcak kafa koparanla mı kırcak rekoru max 4000 vururLanetxx yazdı:rapper yazdı:Sen bence böle anlamsız ve saçma konular açıp sonra milletin (sözde) saflığına,mallığına laf atacağına sen ilk önce kas kafanı çalıştır biraz !! Yücelen halitle dolaşan adam kütük mü giycek gerizekalı !
adam haklı...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Nasıl düştü ? :?: Server değiştirdim de daha kütük almak nasip olamadı büyücü fln açmıştım.rapper yazdı:Kardeşim 49 level cıktıktan sonra kütüklerin de değeri kalmadığından kritik vurus değerleri düştüü sen bence biraz daha fazla etkin olmaya çalış oyundasitki yazdı:Adam demiş ki kritik rekoru ! neyle kırcak kafa koparanla mı kırcak rekoru max 4000 vururLanetxx yazdı:rapper yazdı:Sen bence böle anlamsız ve saçma konular açıp sonra milletin (sözde) saflığına,mallığına laf atacağına sen ilk önce kas kafanı çalıştır biraz !! Yücelen halitle dolaşan adam kütük mü giycek gerizekalı !
adam haklı...
güncelzorsavas5 yazdı:ARKADAŞLAR AKLIMA TAKILDI EMİNÖNÜ TEŞKİLAT KUKLACI YADA BEYAZ KÖŞKTE 49 OLUP FULL YÜCELEN HALİT+KÜTÜK
YARANLA REKOR KRİTİK VURMAYA ÇALIŞAN VARMI YOKSA SİZCE KAÇ VURUR :?: :?: :?: :?: :?: :?: