Giriş Paneli Değişiklik
Giriş Paneli Değişiklik
Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?
Re: Giriş Paneli Değişiklik
İhtiyaç duyulan bir gereksinime parmak basmışın hatta her hesabın içindeki 4 charın kasaları arasında geçiş yapılabilse büyük bir külfetten kurtulabiliriz.MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
Önerilen arasına eklenilebilir.Kesinlikle mantıklı.Bourne yazdı: ↑08 Oca 2018 12:44İhtiyaç duyulan bir gereksinime parmak basmışın hatta her hesabın içindeki 4 charın kasaları arasında geçiş yapılabilse büyük bir külfetten kurtulabiliriz.MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?
Nerull oyun giriş ekranı ile ilgili çalışma olduğunu ve düzenleneceğini söylemişti, onun harici oyundayken yan karaktere geçme konusu knight online da zamanında kullanılan daha sonra devre dışı bırakılan bir özellik, neden devre dışı bırakıldı bilmiyorum, diğer değindiğiniz de ortak kasa olayı, ayrı bir sandık gibisinden kasa getirilip bu kasadakilerin tüm karakterlerden görülebilir olması yeterli bir çözüm olurdu, aktarım yapayım derken elini kolunu kaptıran çok arkadaşımız var.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Kader muhurlerinde Ikvden ders alip boyle bir sistem yapilmis aynisini buraya yapmalari dilegiyle.Esc > Karakter Degistir yapilabilir.Ayriyeten her karakterin kasasina 3. Ortak kasa sayfasi katilabilir.MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?

-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bourne yazdı: ↑08 Oca 2018 12:44İhtiyaç duyulan bir gereksinime parmak basmışın hatta her hesabın içindeki 4 charın kasaları arasında geçiş yapılabilse büyük bir külfetten kurtulabiliriz.MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?
BALKONU DA MUTFAĞA KATALIM MI ?
- Mimar Sinan
yapmazlar yıllardır holdeki kritik hatayı çözmediler, karakterin elindeki silahında önde gitmesi cabası 
Fena olmaz birde havuz yap dışarı doğru tabanı cam olsun.Ben yüzünce alttan bakanlar okyanusun dibindeymişler gibi hissetsinler.Motiejunas yazdı: ↑08 Oca 2018 13:24Bourne yazdı: ↑08 Oca 2018 12:44İhtiyaç duyulan bir gereksinime parmak basmışın hatta her hesabın içindeki 4 charın kasaları arasında geçiş yapılabilse büyük bir külfetten kurtulabiliriz.MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?
BALKONU DA MUTFAĞA KATALIM MI ?
- Mimar Sinan
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Bunu her zaman görüp ama hiç iyileştirme yapmayan yönetim iyiki varsınız ne diyelim
holde o kadar çok kritik hata atıyorki ben karakterlerimle bu kadar kritik atamıyorum 
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk