Arkadaslar selam, malum İstanbul Kiyamet Vakti yonetimi Karakoy paketini yilbasindan 2 gun once açıkladı ve herkes 1-2 ay icinde genisleme paketi olan Karaköy’ün gelmesini bekliyor. Ben de asagidaki gibi bir video hazirladim 1 dakikalik bir video, slot vs. ekledim umarim begenirsiniz
noctiluca yazdı: ↑07 Oca 2018 04:22Arkadaslar selam, malum İstanbul Kiyamet Vakti yonetimi Karakoy paketini yilbasindan 2 gun once açıkladı ve herkes 1-2 ay icinde genisleme paketi olan Karaköy’ün gelmesini bekliyor. Ben de asagidaki gibi bir video hazirladim 1 dakikalik bir video, slot vs. ekledim umarim begenirsiniz
noctiluca yazdı: ↑07 Oca 2018 04:22Arkadaslar selam, malum İstanbul Kiyamet Vakti yonetimi Karakoy paketini yilbasindan 2 gun once açıkladı ve herkes 1-2 ay icinde genisleme paketi olan Karaköy’ün gelmesini bekliyor. Ben de asagidaki gibi bir video hazirladim 1 dakikalik bir video, slot vs. ekledim umarim begenirsiniz
Arkadaş zaten gelecek robotları yapmamış. Bence başarılı ve güzel bir çalışma ama cidden ortama uyumlu olmasına çalışırsan daha iyi olabilir. İlk robot gibi.
İyidir hoştur ama sırf trailerda bir tane makine kullanan Fare Adam gördük diye de oyunu Transformers'a çevirmenin lüzumu yok. Yanlış anlamayın sakın hocam. Sözüm size değildir. Lakin bu kadar makineleşme bizim oyunumuz için abestir.