Bunlar arayüzü değiştirmez
Envanter Tılsım
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Envanter Tılsım
Tılsımların konumu hakkında bir çalışma olursa en güzeli bu olur bence.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- DygGvn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Gök Tengri
Bence envantere değilde yetenekleri koyduğumuz yerin üst tarafına konulsa daha güzel olur.
Yani mesela 7 - 8 - 9 - 0 bu sayıların üstünde boşluklar var yani dört adet boşluk kısımı bu şekilde doldurabiliriz. Bu sayede envantere daha çok yüklenmemiş oluruz ve yeteneklerimizin yanında devamlı tılsımları görebiliriz diye düşündüm. Böyle daha az gör yorar gibi geldi.
Yani mesela 7 - 8 - 9 - 0 bu sayıların üstünde boşluklar var yani dört adet boşluk kısımı bu şekilde doldurabiliriz. Bu sayede envantere daha çok yüklenmemiş oluruz ve yeteneklerimizin yanında devamlı tılsımları görebiliriz diye düşündüm. Böyle daha az gör yorar gibi geldi.
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Çanta bir veya iki satır daha büyüse de olur. Ha tabi ek pencere de fena olmaz tabi.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
En mantıklısı benim önerim , zaten çantada tılsım slotu olması en başından beri mantıksal hata bana göre yetenek penceresinin içinde resimdeki gibi bir bölüm olup tılsımların tamamı oraya konulup aktifleştirme ordan yapılabilir.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Bence çanta da bölüm sayısı arttırmalı çok az.2 sayfa olmalı ve her hayfa da en azından 25-30 boşluk olmalı.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Çok fazla eşyaya sahibiz artık.Ben gazap iken solucan,vahşi ve shen setlerimi çantama koyuyordum lakin boş yer kalmıyordu.Yerden torba alamıyordum
Kasa 2 tarzında Çanta 2 gelmesi muhtemeldir.Belki akçe ile de alabiliriz.
Aşağıda Yetenek , Karakter , Harita barları tarzında Tılsım barı gelmesini çok isterim.
Aşağıda Yetenek , Karakter , Harita barları tarzında Tılsım barı gelmesini çok isterim.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
3. kasa sadece 495 akçe, aynı şekilde 2. çanta da 495 akçe 
FiratCakiroglu yazdı: ↑07 Oca 2018 12:09 Çok fazla eşyaya sahibiz artık.Ben gazap iken solucan,vahşi ve shen setlerimi çantama koyuyordum lakin boş yer kalmıyordu.Yerden torba alamıyordum![]()
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Ben tüm tılsımlar çalışsın demedim ki. En üstte ki 4 slot tılsımların çalıştığı yer olsun. Diğer slotlar da beklediği.
Ne kasada ne de çantada dursun.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık