İKV İtiraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İKV İtiraf

Mesaj gönderen MainPower »

Oyuna ilk başladığımda tüm İstanbul mapi var sanıp kendi evimi bulmaya çalışmıştım.Fazla masumduk galiba.
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

Scalgar yazdı: 06 Oca 2018 11:47 2 adet sobee'nin takdiri epeyi tanesi 50m den satmıştım 39 zamanı gerçi o zamanlar piyasası o kadar falandı ama 1 yıl falan daha beklesem milyonerdim :D :D

Miğrat sığınak ilk geldiği zamanlar 100m den buluşma set alacaktım 80m param çıktı 20m eksik diye alamadık başka bir adam yarım saat sonra 150m para verip almış seti. sinirimden 1 ay oyuna girmemiştim :( :rage:
Ona bakarsak benim şu oyunda gördüğüm maksimum para 30m'yi geçmez. Millet nasıl tılsım vs üretiyor anlamıyorum. Bide bende tek karakter şifacı olunca anca bakıyoruz etrafa :') :') :')
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

@Scalgar

49 geldıgınde 150mye satmıştım o aralar karakter aktarımı felanda yok bulmak sıkıntıydı 120 e almıştım 150 iyi paraydı :grinning: şuan 2.5 t olmuş eminönüde
Kullanıcı avatarı
kiymazxxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Soliders of Apocolypse

Mesaj gönderen kiymazxxx »

Xxxenesxxx diye birisi vardı 39 zamanlarında Karun isimli çarımı çalmıştı arkasından iyi sövmüştüm sonra 49 geldiğinde bi baktım çaldığı benim çarımla ezik ezik dolanıyor kaderin cilvesi.
TAKASHİ OKUYUMU
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Meteor Bölgesi’ne ilk girdiğimde ilerde çok güçlü yaratıklar olduğunu sanıp korkudan girişteki sarı akreplerle kasılmıştım. Subayı bile geçmezdim. 23’den 28’e kadar böyle kastım. Sonra biri neden böyle yaptığımı sordu, anlattım. “Bir daha bunlarla kasıldığını görmeyeyim, görev falan yap.” dedi. Ben de sarı akreplerle kasılmayı bıraktım, Meteor’a girmeyi de.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Plafect00 yazdı: 07 Oca 2018 00:22 Meteor Bölgesi’ne ilk girdiğimde ilerde çok güçlü yaratıklar olduğunu sanıp korkudan girişteki sarı akreplerle kasılmıştım. Subayı bile geçmezdim. 23’den 28’e kadar böyle kastım. Sonra biri neden böyle yaptığımı sordu, anlattım. “Bir daha bunlarla kasıldığını görmeyeyim, görev falan yap.” dedi. Ben de sarı akreplerle kasılmayı bıraktım, Meteor’a girmeyi de.
Vahşilerden çekinirdim bende.
kedi
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Natulcien »

ZuLFiKaR yazdı: 20 Eki 2017 14:38 İtiraf ediyorum; Sığınak ve Miğrat Grup bölgeleri gelmeden evvel,

[ Düşük Enerji Artırıcılı GB-Amplifikatör Reçetesi ] düşürdüm. Yani Türkçesi Büyücü Zırhı...

İçeriğinde sadece üç materyal istiyordu. Bu üç materyalin ikisi oyunda mevcuttu fakat bir tanesi hakkında kimsenin fikri yoktu.

Kimsenin fikri olmadığı o materyalden tam 99 adet istiyordu reçete.

[ Eski ve Arkadaşları İcadı Hermann-Sermen İcadı Tungstenli Kütük Yaran ]
[ Etin Palpa İcadı Jandarma Ali Modeli Gümüşi Kütük Yaran ] fiyatlarının 15 Milyon olduğu vakitler...

400 Milyon civarı bir param vardı...

Reçeteyi 1 Trilyona satın almak isteyene satmadım...

Üretir daha fazla kazanırım umuduyla satmadım ancak nereden bilebilirdim ki daha sonraları Miğrat grup bölgesinden düşeceğini...
Yanlış hatırlamıyorsam o x99 isteyen maden Kondritti galiba.
O zırh mevzusundan sonra bi başka arkadaşta Alternatör Gb-Z Amplifikatör görmüştüm.
Hasar olarak büyü elektrik 260 ,büyü buz 260 dı 😀😂☺️
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

BayTerapi yazdı: 07 Oca 2018 02:00
Plafect00 yazdı: 07 Oca 2018 00:22 Meteor Bölgesi’ne ilk girdiğimde ilerde çok güçlü yaratıklar olduğunu sanıp korkudan girişteki sarı akreplerle kasılmıştım. Subayı bile geçmezdim. 23’den 28’e kadar böyle kastım. Sonra biri neden böyle yaptığımı sordu, anlattım. “Bir daha bunlarla kasıldığını görmeyeyim, görev falan yap.” dedi. Ben de sarı akreplerle kasılmayı bıraktım, Meteor’a girmeyi de.
:+1: Korkutucu yaratıklardı küçüklüğümüzde vesselam.

Ek olarak Taş Kanatlar'ın zorluğundan dolayı hiç bulaşmayı ayrıca da ortamından dolayı da adadaki Hortlakların olduğu yeri pek tasnif etmezdim.
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

49 gelene kadar keyfi hiç Hortlak kesmedim.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Retaliation yazdı: 07 Oca 2018 11:14
BayTerapi yazdı: 07 Oca 2018 02:00
:+1: Korkutucu yaratıklardı küçüklüğümüzde vesselam.

Ek olarak Taş Kanatlar'ın zorluğundan dolayı hiç bulaşmayı ayrıca da ortamından dolayı da adadaki Hortlakların olduğu yeri pek tasnif etmezdim.
Taş Kanatlardan ben de çok çekiniyordum bir görev vardı yanlış hatırlamıyorsam.Savaşçıyla ne kadar depar atıp gitmeye çalışsamda gidemiyordum.Şifacı şarttı.Sağolsun yardım etmişti biri :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön