İKV İtiraf
Re: İKV İtiraf
Oyuna ilk başladığımda tüm İstanbul mapi var sanıp kendi evimi bulmaya çalışmıştım.Fazla masumduk galiba.
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Ona bakarsak benim şu oyunda gördüğüm maksimum para 30m'yi geçmez. Millet nasıl tılsım vs üretiyor anlamıyorum. Bide bende tek karakter şifacı olunca anca bakıyoruz etrafaScalgar yazdı: ↑06 Oca 2018 11:47 2 adet sobee'nin takdiri epeyi tanesi 50m den satmıştım 39 zamanı gerçi o zamanlar piyasası o kadar falandı ama 1 yıl falan daha beklesem milyonerdim![]()
![]()
Miğrat sığınak ilk geldiği zamanlar 100m den buluşma set alacaktım 80m param çıktı 20m eksik diye alamadık başka bir adam yarım saat sonra 150m para verip almış seti. sinirimden 1 ay oyuna girmemiştim![]()
![]()
Senior Software Engineer
@Scalgar
49 geldıgınde 150mye satmıştım o aralar karakter aktarımı felanda yok bulmak sıkıntıydı 120 e almıştım 150 iyi paraydı
şuan 2.5 t olmuş eminönüde
49 geldıgınde 150mye satmıştım o aralar karakter aktarımı felanda yok bulmak sıkıntıydı 120 e almıştım 150 iyi paraydı
- kiymazxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Soliders of Apocolypse
Xxxenesxxx diye birisi vardı 39 zamanlarında Karun isimli çarımı çalmıştı arkasından iyi sövmüştüm sonra 49 geldiğinde bi baktım çaldığı benim çarımla ezik ezik dolanıyor kaderin cilvesi.
TAKASHİ OKUYUMU
Meteor Bölgesi’ne ilk girdiğimde ilerde çok güçlü yaratıklar olduğunu sanıp korkudan girişteki sarı akreplerle kasılmıştım. Subayı bile geçmezdim. 23’den 28’e kadar böyle kastım. Sonra biri neden böyle yaptığımı sordu, anlattım. “Bir daha bunlarla kasıldığını görmeyeyim, görev falan yap.” dedi. Ben de sarı akreplerle kasılmayı bıraktım, Meteor’a girmeyi de.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Vahşilerden çekinirdim bende.Plafect00 yazdı: ↑07 Oca 2018 00:22 Meteor Bölgesi’ne ilk girdiğimde ilerde çok güçlü yaratıklar olduğunu sanıp korkudan girişteki sarı akreplerle kasılmıştım. Subayı bile geçmezdim. 23’den 28’e kadar böyle kastım. Sonra biri neden böyle yaptığımı sordu, anlattım. “Bir daha bunlarla kasıldığını görmeyeyim, görev falan yap.” dedi. Ben de sarı akreplerle kasılmayı bıraktım, Meteor’a girmeyi de.
kedi
Yanlış hatırlamıyorsam o x99 isteyen maden Kondritti galiba.ZuLFiKaR yazdı: ↑20 Eki 2017 14:38 İtiraf ediyorum; Sığınak ve Miğrat Grup bölgeleri gelmeden evvel,
[ Düşük Enerji Artırıcılı GB-Amplifikatör Reçetesi ] düşürdüm. Yani Türkçesi Büyücü Zırhı...
İçeriğinde sadece üç materyal istiyordu. Bu üç materyalin ikisi oyunda mevcuttu fakat bir tanesi hakkında kimsenin fikri yoktu.
Kimsenin fikri olmadığı o materyalden tam 99 adet istiyordu reçete.
[ Eski ve Arkadaşları İcadı Hermann-Sermen İcadı Tungstenli Kütük Yaran ]
[ Etin Palpa İcadı Jandarma Ali Modeli Gümüşi Kütük Yaran ] fiyatlarının 15 Milyon olduğu vakitler...
400 Milyon civarı bir param vardı...
Reçeteyi 1 Trilyona satın almak isteyene satmadım...
Üretir daha fazla kazanırım umuduyla satmadım ancak nereden bilebilirdim ki daha sonraları Miğrat grup bölgesinden düşeceğini...
O zırh mevzusundan sonra bi başka arkadaşta Alternatör Gb-Z Amplifikatör görmüştüm.
Hasar olarak büyü elektrik 260 ,büyü buz 260 dı
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
BayTerapi yazdı: ↑07 Oca 2018 02:00Vahşilerden çekinirdim bende.Plafect00 yazdı: ↑07 Oca 2018 00:22 Meteor Bölgesi’ne ilk girdiğimde ilerde çok güçlü yaratıklar olduğunu sanıp korkudan girişteki sarı akreplerle kasılmıştım. Subayı bile geçmezdim. 23’den 28’e kadar böyle kastım. Sonra biri neden böyle yaptığımı sordu, anlattım. “Bir daha bunlarla kasıldığını görmeyeyim, görev falan yap.” dedi. Ben de sarı akreplerle kasılmayı bıraktım, Meteor’a girmeyi de.
Ek olarak Taş Kanatlar'ın zorluğundan dolayı hiç bulaşmayı ayrıca da ortamından dolayı da adadaki Hortlakların olduğu yeri pek tasnif etmezdim.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Taş Kanatlardan ben de çok çekiniyordum bir görev vardı yanlış hatırlamıyorsam.Savaşçıyla ne kadar depar atıp gitmeye çalışsamda gidemiyordum.Şifacı şarttı.Sağolsun yardım etmişti biriRetaliation yazdı: ↑07 Oca 2018 11:14BayTerapi yazdı: ↑07 Oca 2018 02:00Vahşilerden çekinirdim bende.Plafect00 yazdı: ↑07 Oca 2018 00:22 Meteor Bölgesi’ne ilk girdiğimde ilerde çok güçlü yaratıklar olduğunu sanıp korkudan girişteki sarı akreplerle kasılmıştım. Subayı bile geçmezdim. 23’den 28’e kadar böyle kastım. Sonra biri neden böyle yaptığımı sordu, anlattım. “Bir daha bunlarla kasıldığını görmeyeyim, görev falan yap.” dedi. Ben de sarı akreplerle kasılmayı bıraktım, Meteor’a girmeyi de.Korkutucu yaratıklardı küçüklüğümüzde vesselam.
Ek olarak Taş Kanatlar'ın zorluğundan dolayı hiç bulaşmayı ayrıca da ortamından dolayı da adadaki Hortlakların olduğu yeri pek tasnif etmezdim.