Kıyamet Sözleri Hakkında
Kıyamet Sözleri Hakkında
Geçenlerde bir forum yarışması vardı İstanbul Kıyamet Vakti ile ilgili en iyi sözü yazanın sözü kullanılacaktı o yarışma konusu kaldırılmış sanırım iptal mi oldu acaba? bana bilgi verebilir misiniz? çok iddalı idimde o konuda
teşekkürler.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Kıyamet Sözleri Hakkında
Gerek caps, gerek sözler, gerek Fan Art, gerek en yaratıcı kim etkinlikleri olsun; bu etkinliklerin konuları, yarışma süresi dolunca kaldırılır. Çünkü gelecekte, bir sonraki eserlerin kopya çekmemesi veya benzerini yazmamaları önlenir. Yani iptal olmadı, hala değerlendirilme aşamasında.
En son bir kaç gün içerisinde açıklanacak diye duymuştum
Belki hafta sonu açıklanır
Belki hafta sonu açıklanır
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Retaliation yazdı: ↑06 Oca 2018 16:36Gerek caps, gerek sözler, gerek Fan Art, gerek en yaratıcı kim etkinlikleri olsun; bu etkinliklerin konuları, yarışma süresi dolunca kaldırılır. Çünkü gelecekte, bir sonraki eserlerin kopya çekmemesi veya benzerini yazmamaları önlenir. Yani iptal olmadı, hala değerlendirilme aşamasında.
Hadi bakalım neler çıkacak ortaya
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Açıklamama gerek kalmamış.Arkadaşımız güzelce belirtmiş.Ben de konu açmıştım geçenlerde henüz değerlendirme aşamasında olduğunu söylediler.Retaliation yazdı: ↑06 Oca 2018 16:36Gerek caps, gerek sözler, gerek Fan Art, gerek en yaratıcı kim etkinlikleri olsun; bu etkinliklerin konuları, yarışma süresi dolunca kaldırılır. Çünkü gelecekte, bir sonraki eserlerin kopya çekmemesi veya benzerini yazmamaları önlenir. Yani iptal olmadı, hala değerlendirilme aşamasında.
Şahsen merak ile bekliyorum.MainPower yazdı: ↑06 Oca 2018 20:52Açıklamama gerek kalmamış.Arkadaşımız güzelce belirtmiş.Ben de konu açmıştım geçenlerde henüz değerlendirme aşamasında olduğunu söylediler.Retaliation yazdı: ↑06 Oca 2018 16:36Gerek caps, gerek sözler, gerek Fan Art, gerek en yaratıcı kim etkinlikleri olsun; bu etkinliklerin konuları, yarışma süresi dolunca kaldırılır. Çünkü gelecekte, bir sonraki eserlerin kopya çekmemesi veya benzerini yazmamaları önlenir. Yani iptal olmadı, hala değerlendirilme aşamasında.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Ne yalan söyleyeyim ben de bekliyorum.Çıkmayacağını bilsem de bekliyorum.Şaheser kolye fena olmazdı hanicepni yazdı: ↑07 Oca 2018 12:54Şahsen merak ile bekliyorum.MainPower yazdı: ↑06 Oca 2018 20:52Açıklamama gerek kalmamış.Arkadaşımız güzelce belirtmiş.Ben de konu açmıştım geçenlerde henüz değerlendirme aşamasında olduğunu söylediler.Retaliation yazdı: ↑06 Oca 2018 16:36Gerek caps, gerek sözler, gerek Fan Art, gerek en yaratıcı kim etkinlikleri olsun; bu etkinliklerin konuları, yarışma süresi dolunca kaldırılır. Çünkü gelecekte, bir sonraki eserlerin kopya çekmemesi veya benzerini yazmamaları önlenir. Yani iptal olmadı, hala değerlendirilme aşamasında.
Ödül düşük tutulmuştu ve yoğun bir katılım görmüştüm.
Bu hafta içi açıklanır umarım aklımda birinci olacak insan az çok belli.
Güzel yazılar okumuştuk,ben sıradan bir şey ile katıldım pek bir şey beklemiyorum
Bu hafta içi açıklanır umarım aklımda birinci olacak insan az çok belli.
Güzel yazılar okumuştuk,ben sıradan bir şey ile katıldım pek bir şey beklemiyorum
Ben ümitliyim baya ama belli olmaz bu işler kalemi güçlü olan kazanır
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI