GHOSEN yazdı:Allah Allah Birden Aklıma HERATERA'nın SIRRI Adlı Konu Geldi Neden Acaba :lol: :lol: :lol:
Eline Sağlık da İmzan da Yazı İçinde Kullandığın Tabirler de Biraz Tanıdık Özentilik Kokusu Almalımıyız Acaba ?
hocam polemik yaratmaya geldiğsen konularıma cevap yazma sen forumda dolanırken benim imzam çoktan değişmişti. Konumda özellikle belirtmek istemedim ancak fark ettiysen yanlışlarını düzelttim. Senin konun yokken benim açtığım konular forumda mevcuttu. Bi geçmişe dönde forumda bi bak gözün açılsın. Çok şey biliyormuşsun gibi hava atma demiyim dedim yazdırdın illa bi insan bu kadar mı kaşınır ya
Hayal Dünyan Çok Geniş Arkadaşım Böyle Devam Et Ama Bir Daha Açtığım Konuyu Evirip Çevirip Kendi Kulbuna Uydurarak (Ç)alıntı Yaparak İnsanlara Sunmaya Kalkarsan Bu Seferki Gibi Hoş Görüyle Karşılamam Buna Emin Ol
Bu Forumda Herkes Beni Tanır Paylaşımlarımı da Bilir 2 Günlük Çocukların Benim Paylaşımlarımı Çalıp Kendileri Yazmış Gibi Göstermeleri Son Derece Sinirimi Bozar Ama Hade Bu Sefer İyisin...
HERATERA'nın SIRRI Adlı Konuyu Başka Başlık Altında Açmış Piyasa Yapıyor Emre :lol:
Oğlum Tamam Özentilik Yap Araştırmacılık Bakımından...GHOSEN'ın Paylaşımları Hepimiz Seviyoruz Hatta Emre'ye En Çok Ben Özeniyorum Ama Paylaşımlarını Çalmayı Hiç Düşünmemiştim Bare Kendi Emeğinle Yazsaydın
Çoookkkk güldüm Bu forumda açılmış ilk, en kapsamlı, en çok aranan, en çok okunan konu HERATERA'nın SIRRI 'dır ve acaba neden senin konularında açıldığından beri varsa göremedik demekki hiç bir b.ka benzemiyordu :mrgreen:
Evet Heratera'yı okudum.
Dikkat ettim Ghosen'nın eski imzasını da çalmış
heralde imza ve bilgiler Ghosen'nın kine benzerse hırsızlığı ört bas edilecek sandı
GHOSEN sen kendini ne sanıyorsun?
Senin konunla adamınki aynı değil bu 1
Senden başka insanlar düzgünce yazı yazamaz mı?Saçma sapan karışık şekilde mi yazsınlar bu 2
Adam nerelerden girilebileceğini anlatmış,sen ise yok heratera kimdir kenan kimdir demişsin farkıl şeyler bu 3
Adam kenan heratera ile alakası yok diyor sen alakı diyorsun yine aynı şeyler değil bu 4
İlk cümlemi tekrar oku şimdi.İnsanlara saygı göster.
SPENCER yazdı:Çoookkkk güldüm Bu forumda açılmış ilk, en kapsamlı, en çok aranan, en çok okunan konu HERATERA'nın SIRRI 'dır ve acaba neden senin konularında açıldığından beri varsa göremedik demekki hiç bir b.ka benzemiyordu :mrgreen:
Evet Heratera'yı okudum.
Dikkat ettim Ghosen'nın eski imzasını da çalmış
heralde imza ve bilgiler Ghosen'nın kine benzerse hırsızlığı ört bas edilecek sandı
İmza çalmak? O nedemek ki ya? Oyunun resimlerinde varolan bir yazı , çalıntımı oldu şimdi?
önemli değil fakat konuyu incelemeye bile gerek yok konu başlıklarından bile anlışılır farklılığı
Birinde Sığınak ve Miğrata Giriş ( bu seninki fakat anlamak açısından açarak yazdım )
diğerinde Herateranın Sırrı
GHOSEN galiba kendini forum dünyasında ilk konu açan kişi felan sanıyor böyle çıkışlarda bulunup konu açanlara özenti diyor