Bulusma etkinligi mi yapsak?
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Bulusma etkinligi mi yapsak?
Arkadaslar selam, ne zamandir böyle bir etkinlik yapilmiyor, oyunun kalabalik oldugunu oyuna girmeyenlere gostermek adina meran köprüde mesela tüm server toplansa fotograflar cekilse guzel olmazmi? GM ler dikkate alirsa guzel olur, almazsa biz kendi çabamızla yapalim mi
Re: Bulusma etkinligi mi yapsak?
25 aralıkta veya yılbaşında olurdu eskiden.. Bu yıl olmadı mı? Haberim yok pek oyundan.
Nothing
- mehmetcan78
- Şarapçı'nın Sırdaşı
eskiden reel buluşmalar fuarlar yapılırdı artık yapılmamasının nedeni bence milletin agız burun birbiriye kavga etmesi adamın hasmını buluşmada yakalayıp evire çevire dövdüğünü hatırlıyorum.noctiluca yazdı: ↑06 Oca 2018 00:41 Arkadaslar selam, ne zamandir böyle bir etkinlik yapilmiyor, oyunun kalabalik oldugunu oyuna girmeyenlere gostermek adina meran köprüde mesela tüm server toplansa fotograflar cekilse guzel olmazmi? GM ler dikkate alirsa guzel olur, almazsa biz kendi çabamızla yapalim mi
oyun içine gelirsek özel günlerde yapılan birşeydi ve artık yapılmıyor. dükkanda bu sene indirime bile gidilmedi. yada bizim açtıgımız konu başlıkları doğrultusunda yıllardır yapılmayan çekiliş yapıldı .
özet olarak oyun içi böyle bir etkinlik yapmaları yakın tarihte zor gibi gözküyor kim bilir belki 23 nisan tarihinde gerçekleşebilir dediğin.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Bulusma derken sunucuda bulusmayi kastediyorum
- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuva İ Milliye
Eskisi gibi Gerçek hayatta da buluşma olsa hiç fena olmazdı. İki elim kanda olsa bile gelirdim net
Paşaxömerfaruk
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Aklım almıyor ya, oyun bu oyun.mehmetcan78 yazdı: ↑06 Oca 2018 12:24 eskiden reel buluşmalar fuarlar yapılırdı artık yapılmamasının nedeni bence milletin agız burun birbiriye kavga etmesi adamın hasmını buluşmada yakalayıp evire çevire dövdüğünü hatırlıyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Oyunda olsa bazilari cok kasiniyor kardesimSalurBeyi yazdı: ↑06 Oca 2018 14:54Aklım almıyor ya, oyun bu oyun.mehmetcan78 yazdı: ↑06 Oca 2018 12:24 eskiden reel buluşmalar fuarlar yapılırdı artık yapılmamasının nedeni bence milletin agız burun birbiriye kavga etmesi adamın hasmını buluşmada yakalayıp evire çevire dövdüğünü hatırlıyorum.

Konuya girmeden gerçek buluşma sandım.Gerçek buluşmanın daha keyifli olacağını düşünüyorum.