Ulen hiç aklımda yoktu az önce tam uykuya dalacakken o adamın " selami kel aynak " olduğu aklıma geldi.
Istanbulun neresinde? Görevi vardı ışte selami karaköyde.
Videonun sonunda ki kel adam
Re: Videonun sonunda ki kel adam
Elinde sarmaşık asa olan mı? Yalnız asa isminide güzel uydurdum 
kahrolmayasıca selami oradadır inşallah. en zor görevler onun görevleriydi. göbeğim çatlıyordu yapana kadar. çık karşıma artık selami. ne ayaksın sen. şair misin, yazarmısın, casus musun, taşkilat ajanı mısın? kimsin sen? taş kanatta, babı alide her yerde ismin var cismin yok.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Kel adam.. 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Selami şarapçının kendisi veya çok yakın arkadaşı... Çünkü şarapçıyla konuştuğunuzda '' Biz heybelide her gece...'' der. Ayrıca şarapçının eski beyaz büyücü olduğunu da unutmayalım..
Oyunda tam olarak kim olduğunu merak ettiğim en büyük kişiliktir.. Oturup biraz içip sohbet etmeyi isterdim kendisiyle.
Oyunda tam olarak kim olduğunu merak ettiğim en büyük kişiliktir.. Oturup biraz içip sohbet etmeyi isterdim kendisiyle.
Nothing
Aklıma gelmedi değil velakin onun olacağını sanmıyorum. Kendisi de teşkilatın bir görevlisi olabilme ihtimali yüksek..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN