Tesadüfen internette arama yaparken kendimi buldum Maden haritasını arıyordum baktım karşımda eski savaşçım Duygulandım 1. Resimdeki BeLmanDo benim bide 6 tane DEW in olduğu resimde Gorgar ın elinde silah var Ne olduğunu bilen varmı ?
Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu... IIXxBÖRKLÜxXII
Nedenini bilmiyorum ama gm abura bana hep itici gelmiştir karakterini kalbini inanın bilmem sadece bunu hissettim ona karşı nedenini bile bilmiyorum inanın fakat favorim herzaman Captainateist Ahmet abidir.
cepni yazdı: ↑06 Oca 2018 07:03Nedenini bilmiyorum ama gm abura bana hep itici gelmiştir karakterini kalbini inanın bilmem sadece bunu hissettim ona karşı nedenini bile bilmiyorum inanın fakat favorim herzaman Captainateist Ahmet abidir.
cepni yazdı: ↑06 Oca 2018 07:03Nedenini bilmiyorum ama gm abura bana hep itici gelmiştir karakterini kalbini inanın bilmem sadece bunu hissettim ona karşı nedenini bile bilmiyorum inanın fakat favorim herzaman Captainateist Ahmet abidir.
Benim de favorim Abura ve Zwartan
Bak şimdi seninle pek iyi anlaşacağımızı sanmıyorum şaka bir yana eski tılsım oyuncularındanım ilk karakterim Karargahxxdallas ve seni gözüm ıssırıyor
Benim de favorim Abura ve Zwartan
Bak şimdi seninle pek iyi anlaşacağımızı sanmıyorum şaka bir yana eski tılsım oyuncularındanım ilk karakterim Karargahxxdallas ve seni gözüm ıssırıyor
Tılsım kurulduğunda Scalgar ile başladım ve devam ediyorum ben seni biliyorum