39 Level Sınırlı Yeni Sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zeydanxzeydan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

39 Level Sınırlı Yeni Sunucu

Mesaj gönderen zeydanxzeydan »

Öncelikle herkese selamlar oyunu bırakalı yaklasık 5 sene oluyor şuan online olarak Battlefield 1 oynuyorum origin : Zeydann eklemek isterseniz, nekadar başka oyunlar oynasamda şu ikv ' bir yerde ukte gibi kaldı kıyaslama gibi olmasın ama en ufak hatada battlefield 1 ' de güncelleme alıyoruz sürekli dlc ' ler geliyor oyunun fiyatı 120 tl civarı ve sonuna kadar hakediyor. Benim burda dememin amacı İKV ' ye neden güncelleme gelmiyor ? Kader mühürlerini bir sevinçle indirdim en son sadece donlu romalı g-tü görmekten bıktım ve oyunu sildim oyun saçmalıktan ibaret.

Şuan 1 tane ikv sıfırdan yapmak emin olun 5 bin lira temiz paraya çıkar biounluk diye siteden mühendisten farksız adamlar bulursunuz bu örneğide vermemin sebebi ikv ' nin kullanıcısına önem vermemesi emin olun ücretsiz hobi olarak yöneticilik yapanlarda olmasa oyundaki velet ve velet yapılı insanların gün boyu küfürlerini dinleriz.

Benim 39 level sınırlamalı yeni bir sunucu bakın İkv yönetimi sizden yeni 3d çizim yeni kodlamada istemiyoruz akrebi büyütüp önümüze koymanızıda istemiyoruz sadece basit kodlarla 39 levele sınırlayın yeni sunucu açın eşitleyin emin olun sizin 1 gününüzü almaz.

Ayrıca yazı uzun olacak ama geçen 2 tl vardı innial kartta vergiden düşmesin diye facede sayfaya reklam verdim 2 tl ' ye tam 700 + 700 kişiye gösterim yaptı yani ikv şu oyunu düzenlese 1000 tl bütçe ayırsa reklama varya emin olun oyun dolar taşar.

Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: 39 Level Sınırlı Yeni Sunucu

Mesaj gönderen Serinplay »

39 level sunucusuna blr hevesle başlayıp içeriğin az olmasından dolayı iki aya kalmaz sıkılıp bırakırsınız.Ama oyuna gelen güncellemeler ile içeriğin artması daha faydalı bir durum.

Oyuna güncelleme neden gelmiyorun cevabını forumu takip edenler bilir.

Güncelleme geldiğinde elbet reklamı yapılır o konuda bir butçe sıkıntısı olacağını sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Her güncellemeden sonra sıkılırsın.

Öneriyi destekliyorum. Nihat bey olumlu bakmamıştı ama.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

oyuncular her zaman yeniliğe açtır isteklidir
Ne verirsen yer araştırmacıdır farklı şeyler bulma çabasındadır bu yüzden her zaman bir üst seviye olması gerekir hep bir adım ileri atılması gerekir geriye ait bir adım veya arkana bakarak gitmen seni yavaşlatır kaybetmene sebep olur 39 sistemi illaki eğlenceli olur ama bir yere kadar oyuncu çıkıp derki yeterli hevesimi aldım sıkıcı oldu artık oyun yeni birşey yoksa napayım der ve bırakır bütün oyunlarda böyle bizim insanımız böyle yeniliğe açtır fakat çabuk sıkılır yönetim de buna ayak uydurmak için fazla çalışır ve çalışması gerekir.. 39 sistemi onların defteri kapatmasına neden olur ki kimse meyve veren ağaçın dalını kesmez
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Eğer şimdiki zamandan hani olmaz ama 39 zamanına dönülürse emin ol daha çok kişi bırakır, nedeni ise şu millet artık bu haline alıştı birden eskiye dönüş travma etkisi yaratır benim duşüncem bu onu zamanında oynadık, ama eskide kaldı artık.
kedi
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Binlerce konusu açıldı sonuç = yok :')
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

Böyle bir şey olacaksa versiyon 1'e (29 seviye sınırı) geri döndürülmelidir. O zamanın tadı hiçbir yerde yok.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
zeydanxzeydan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen zeydanxzeydan »

Arkadaşlar benim demek istediğim oyunun 39 levele geri dönmesi değildir bir adet yeni sunucu ve nasıl anka plusa göre kısıtlıysa bununda level vs kısıtlamaları olacak dileyen orda oynayacak emin olun herkes sıfırdan başlar ve o zaman en az 2 dakika süren vs 'lere dönersek mükemmel olacaktır.Tabiki güncelleme keşke gelsede onuda oynarız şuan elimde arkadaşlarımın karekter şifreleri var ve inanın giriyorum bazen bu kadarmı sıkıcı bu kadarmı bunaltıcı olur bir oyun bide bu bahsettiğimiz oyun İstanbul Kıyamet Vakti, ayrıca oyunun motoru çok eski vs vs diyen arkadaşlar var arkadaşlar üyelerin tutulduğu datalar var yani kimde ne var kimin neyi var herşey tutuluyor komple yeni oyun motoruyla bile oyun sıfırdan tasarlansa bu bilgiler eklenir herkes yoluna aynı şekilde devam edebilir gerçek şu ki oyuncusuna 1 gram değer vermiyor artık ben şirketi başkasının devir aldığını düşünüyorum.Bence Şikayetvar.com ' a şikayet etmeliyiz güncelleme yapılmıyor diye :) Sponsorları Türk Telekom herhalde marka zedelendiğinde eminim ilgileneceklerdir.
hanniballllll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen hanniballllll »

bu düşünce yıllardır aklımda benim emin olun bir çok oyuncu geri oyuna döner zaten normal sunucu akışına devam eder başlamak isteyen bu sunucuda oynar eski wsleri özlüyoruz oyun artık çok sıkıcı maddi manevi gerekeni yapmaya hazırız
Kullanıcı avatarı
Orhanbuluttt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ailem

Mesaj gönderen Orhanbuluttt »

Oldu olacak metin 2 pvp serverleri gibi ikvninde pvp
Serverleri kurulsun 😀😀😀lwl kasmak kolay itemler beles😀
Tilsimlar beless full wss :grinning: