tmm knka hallettirdim acıldı kg
SUNUCULAR!
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: SUNUCULAR!
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Senior Software Engineer
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
SEN KIMSIN ?
Selam Arkadaşlar
Saat 03:15 sularında tüm sunucularımıza erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Yapılan kontrollerde, Eminönü, Beyaz Köşk, Teşkilat ve Sancak sunucularında anlık oluşan bu durum, kısa zaman içerisinde ortadan kalkmıştır. Ancak Kuklacı, Meran, Tılsım ve Anka sunucularında hala devam etmektedir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; görüntü kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
Saat 03:15 sularında tüm sunucularımıza erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Yapılan kontrollerde, Eminönü, Beyaz Köşk, Teşkilat ve Sancak sunucularında anlık oluşan bu durum, kısa zaman içerisinde ortadan kalkmıştır. Ancak Kuklacı, Meran, Tılsım ve Anka sunucularında hala devam etmektedir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; görüntü kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Tr Army
Tam da acacaktım yazınızı gördüm aynı olay dün akşam Migrattayken de oldu Tılsım da hatta biz arkadaslar Tılsım ları aktarmıstık diger carlara migrattan bizi bi attıNaveran yazdı: ↑05 Oca 2018 03:45 Selam Arkadaşlar
Saat 03:15 sularında tüm sunucularımıza erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Yapılan kontrollerde, Eminönü, Beyaz Köşk, Teşkilat ve Sancak sunucularında anlık oluşan bu durum, kısa zaman içerisinde ortadan kalkmıştır. Ancak Kuklacı, Meran, Tılsım ve Anka sunucularında hala devam etmektedir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
-
- Salgın Koruyucusu
YENI 2 TILSIM ALDIM DAHA OYUN GERI SARILIRSA COK PIS OLAY YARATIRIM O KADAR EMEGI HEBA ETMEZSINIZ INSALLAH
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
Tılsımları aldıysan çantanda olur muhakkak ama bizde ki gibi bir sorun yasarsan çantadaki tılsımların yerlerini degiştir bir kac kere geliyor bizde de oldu aynısı aktarmış oldugumuz çarlarda çıktı Tılsımlar ilk başta hem aktardıgımız hem de aktarılan çarlarda yoktuugurkan970 yazdı: ↑05 Oca 2018 03:53 YENI 2 TILSIM ALDIM DAHA OYUN GERI SARILIRSA COK PIS OLAY YARATIRIM O KADAR EMEGI HEBA ETMEZSINIZ INSALLAH
Tılsımlar sonradan aktarılan çarlardaki olan tılsımların yerini degiştirdik geri geldi Tılsımlar..
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
-
- Salgın Koruyucusu
SOYLE BIRSEYKI TILSIMLARI ARKADASIMDAN ALMADIM OYUNDAKI BIR ADAMDAN ALDIM VE GERI GIDERSE ONA GIDECEK VE TILSIMLAR TAKILI DEIL CANTAMDA
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Bu saatte server mi coker ya ahaha
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
saat 04:15 1 saattir Tılsım sunucusuyla ilişkimiz kesildi hala oyuna giremiyoruz.....
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU