Yeni guncelleme ile

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Hydrocodone
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Yeni guncelleme ile

Mesaj gönderen Hydrocodone »

Arkadaslar oyunu birakmisdim tekrar guncelleme ile dönmek istiyorum eminonu sunucusunda baslayacagim biliyosunuz ki yeni seviyeler geldi oyuna ve cemberlitas 49 seviye de girilebiliyor peki su an benim cemberlitasa girmeyi es gec gecerek (karakterleri 49 yapinca ) yeni bolgede ct itemleri olmaksizin tutunabilirmiyim 59 levele kadar ve uzerimi o itemlerle mi duzeyim yoksa ct mi gireyim sonra mi karakoy fakat soyle de birsey var ben bir buyucu acsam su an biliyosunuz ki uzerimi dizmek ct de uzun surebilir ct yi es gecmek mantikli olur mu yeni itemlere guvenerek ?
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Catalyst

Re: Yeni guncelleme ile

Mesaj gönderen Catalyze »

Yoksa Geri Mi Dönüyorsun :') :') Özledim Seni...
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Migrattan sonra Cemberlitasin gelmesi gibi bir olay olacak su anda, migrat itemin yokken cemberlitasa ilk zamanlar alinan varsa girersin
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Hocam basit bir örnekte bulunmak isterim.

Şuan 59 levelde itemsiz tutunmayı hedefliyorsunuz.

Örneğin büyükhol itemsiz tutunma şansınız nedir ? ne kadar ileriye gidebilirsiniz,bunlar bariz ortada

Bu durumda yeni gelecek bölge ile itemsiz 59 level olma ve tutunma durumunuz zor
Yeni itemlere ne kadar güvenebilirsin bunlar çok kafa yorulması gereken şeyler. Belki üretim belki alt item ister yani herşey beklenebilir. O yüzden çemberlitaşta yeni bölge gelene kadar vakit geçirirsiniz düşersede item düşer :blush: :blush:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HİTAP

Mesaj gönderen ASALAK »

Hydrocodone yazdı: 04 Oca 2018 21:25 Arkadaslar oyunu birakmisdim tekrar guncelleme ile dönmek istiyorum eminonu sunucusunda baslayacagim biliyosunuz ki yeni seviyeler geldi oyuna ve cemberlitas 49 seviye de girilebiliyor peki su an benim cemberlitasa girmeyi es gec gecerek (karakterleri 49 yapinca ) yeni bolgede ct itemleri olmaksizin tutunabilirmiyim 59 levele kadar ve uzerimi o itemlerle mi duzeyim yoksa ct mi gireyim sonra mi karakoy fakat soyle de birsey var ben bir buyucu acsam su an biliyosunuz ki uzerimi dizmek ct de uzun surebilir ct yi es gecmek mantikli olur mu yeni itemlere guvenerek ?
KARAKÖYE GEÇMEK İÇİN GÖREVLERİN HEPSİNİ YAPMAN GEREKİYORMUŞ.NERUL FACEBOOK'TAN SÖYLEMİŞTİ.MECBUREN ÖNCE ÇEMBERLİTAŞ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön