TeşekkürlerSikayetVar yazdı: ↑03 Oca 2018 11:15 Eminönü’ne meteorlar düştüğü sırada oluşan sarsıntı nedeniyle, yerinden sökülen bir elektrik direğinin üzerine düşmesi sonucu sakatlanmıştır. Olay sırasında Şifacı Zeki bütün bilgeliğini kullansada hünerleri yetersiz kalmıştır. Daha sonra Gaffar Bey ile Çemberlitaş’a giderek Meran Şifa ve Makine teknolojileri üzerine çalışmalar yapmışlardır. Bu çalışmalarda başarısız olan Stuart Bey GB grubunun lideri Demirden Bey ile şuan kullandığı özel koltuğu tasarlamışlardır. İlk zamanlar hareket yeteneğinden yoksun olan Loda v1 isimli koltuk v5.00 ile hareket yeteneğine kavuşmuştur. Rozi isimli bir karısı olan Stuart Bey karısını meteor yağmurundan sonra kaybetmiştir.
STUART EFENDİ HAKKINDA?
Re: STUART EFENDİ HAKKINDA?
Sallıyor sen de inanıyorsun hemen. Ne stuart ne semiha ben bunların hiçbirinin hikayede yerini göremedim.dedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:24TeşekkürlerSikayetVar yazdı: ↑03 Oca 2018 11:15 Eminönü’ne meteorlar düştüğü sırada oluşan sarsıntı nedeniyle, yerinden sökülen bir elektrik direğinin üzerine düşmesi sonucu sakatlanmıştır. Olay sırasında Şifacı Zeki bütün bilgeliğini kullansada hünerleri yetersiz kalmıştır. Daha sonra Gaffar Bey ile Çemberlitaş’a giderek Meran Şifa ve Makine teknolojileri üzerine çalışmalar yapmışlardır. Bu çalışmalarda başarısız olan Stuart Bey GB grubunun lideri Demirden Bey ile şuan kullandığı özel koltuğu tasarlamışlardır. İlk zamanlar hareket yeteneğinden yoksun olan Loda v1 isimli koltuk v5.00 ile hareket yeteneğine kavuşmuştur. Rozi isimli bir karısı olan Stuart Bey karısını meteor yağmurundan sonra kaybetmiştir.
Everything is about math just math
Adam öyle bir yazmış ki inanasım geldi.movie yazdı: ↑04 Oca 2018 21:20Sallıyor sen de inanıyorsun hemen. Ne stuart ne semiha ben bunların hiçbirinin hikayede yerini göremedim.dedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:24TeşekkürlerSikayetVar yazdı: ↑03 Oca 2018 11:15 Eminönü’ne meteorlar düştüğü sırada oluşan sarsıntı nedeniyle, yerinden sökülen bir elektrik direğinin üzerine düşmesi sonucu sakatlanmıştır. Olay sırasında Şifacı Zeki bütün bilgeliğini kullansada hünerleri yetersiz kalmıştır. Daha sonra Gaffar Bey ile Çemberlitaş’a giderek Meran Şifa ve Makine teknolojileri üzerine çalışmalar yapmışlardır. Bu çalışmalarda başarısız olan Stuart Bey GB grubunun lideri Demirden Bey ile şuan kullandığı özel koltuğu tasarlamışlardır. İlk zamanlar hareket yeteneğinden yoksun olan Loda v1 isimli koltuk v5.00 ile hareket yeteneğine kavuşmuştur. Rozi isimli bir karısı olan Stuart Bey karısını meteor yağmurundan sonra kaybetmiştir.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Bütün sürprizi bozdun teşekkürler.NaudiR yazdı: ↑04 Oca 2018 21:40Adam öyle bir yazmış ki inanasım geldi.movie yazdı: ↑04 Oca 2018 21:20Sallıyor sen de inanıyorsun hemen. Ne stuart ne semiha ben bunların hiçbirinin hikayede yerini göremedim.dedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:24TeşekkürlerSikayetVar yazdı: ↑03 Oca 2018 11:15 Eminönü’ne meteorlar düştüğü sırada oluşan sarsıntı nedeniyle, yerinden sökülen bir elektrik direğinin üzerine düşmesi sonucu sakatlanmıştır. Olay sırasında Şifacı Zeki bütün bilgeliğini kullansada hünerleri yetersiz kalmıştır. Daha sonra Gaffar Bey ile Çemberlitaş’a giderek Meran Şifa ve Makine teknolojileri üzerine çalışmalar yapmışlardır. Bu çalışmalarda başarısız olan Stuart Bey GB grubunun lideri Demirden Bey ile şuan kullandığı özel koltuğu tasarlamışlardır. İlk zamanlar hareket yeteneğinden yoksun olan Loda v1 isimli koltuk v5.00 ile hareket yeteneğine kavuşmuştur. Rozi isimli bir karısı olan Stuart Bey karısını meteor yağmurundan sonra kaybetmiştir.![]()