Karakter seçimi için tavsiye istiyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
carpetflex
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Karakter seçimi için tavsiye istiyorum.

Mesaj gönderen carpetflex »

Emeksiz yemek olmaz dostum büyücü oynamak istiyorum diyorsan çok emek vermen gerekli büyücü sınıfında tılsımsız bir yerlere gelmen çok zor ama yapabilirsin. 49 seviye savaşçı aç elindeki akçe ile artırıcı al ve maden çek 1-2 ay gibi kısa bir sürede çok paran olucak sonra istediğin tılsımı al ve büyücünü oyna :)
exemelation yazdı: 03 Oca 2018 21:48 Herkese kolay gelsin.
Elimde 49 lvl şifaci ve büyücüm var.Şifacinin junona kadar itemler tam.Büyücüme zamaninda kiyamet asa basmistim,kenan dahil hicbir itemi yok baska :),oyuna hizli bir baslangic icin azcik paraya kiydim ve elimde 7000 akcem var karakterlerde lonca pas. +5 kasa erisim ve ct etkileri var ama plus yok.Elimdeki akceyi verimli kullanmak istiyorum fakat kararsizim onceden aklimda sifaciya mev asa uretip parlatmak geldi ,ama sonucta para surekli lazim olacak sifaci ile holde para kasabilecegimi sanmiyorum ve surekli maden cekmekde bana angarya gelecek oyundan zevk alamam ,dusundugum şu elimdeki akceyi paraya nasil en karli sekilde cevirebilirim ve m1 alip buyucu ile devam edebilirim ileride y2 ye cevirip holde para da kasabilirim böylece,yada diger secenek sifaci ile mev asa uretip parlatip ct itemlerini tamamliyicam tabi sonrasini dusundugum icin para kaynagimin olmasi lazim.Ayrica elimdeki akce ile 3 aylik plus cekmelimiyim kesinlikle bunu da merak ediyorum.Yardim ederseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Holde şuan bir yere gelinmiyor maalesef.

Fiyatlar çok altta kaldı ve maden çekmek daha kârlı bence.

Savaşcı ile madene yatmakta fayda var gibi görünüyor. Büyücü gerçekten paraya dayalı ama bir kaç tılsım bile zevk alınabilcek kıvama gelebilirsin.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Aslında büyücüyü aktif oynayan biri olarak, sağlam bir şifacı oyundaki tüm karakterleri keser, para kasmak diyorsan da holde para kasma devri geçti artık, maden daha çok para bırakıyor, birde oyunda her yer büyücü, farklılık iyidir.
exemelation
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sontürk

Mesaj gönderen exemelation »

Lahza yazdı: 03 Oca 2018 23:27 Aslında büyücüyü aktif oynayan biri olarak, sağlam bir şifacı oyundaki tüm karakterleri keser, para kasmak diyorsan da holde para kasma devri geçti artık, maden daha çok para bırakıyor, birde oyunda her yer büyücü, farklılık iyidir.
Aynen farklilik iyi olur ben şifacidan devam etmeye karar verdim ct itemleri tamamladigimda icabinda hole de giderim asit zehir gazap ile madende cekerim elimdeki para ile mevlana asa ureteyim diyorum sunucu cok yogun ct giremiyorum bi albenisi olur karakterin alirlar belki :) ama parlatip parlatmamak konusunda kararsiz kaldim cunku sifaci olarak devam etmem diye dusunuyorum zehir asasini aldiktan sonra onu parlatirim diye düşündüm.
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Reich

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

exemelation yazdı: 03 Oca 2018 23:37
Lahza yazdı: 03 Oca 2018 23:27 Aslında büyücüyü aktif oynayan biri olarak, sağlam bir şifacı oyundaki tüm karakterleri keser, para kasmak diyorsan da holde para kasma devri geçti artık, maden daha çok para bırakıyor, birde oyunda her yer büyücü, farklılık iyidir.
Aynen farklilik iyi olur ben şifacidan devam etmeye karar verdim ct itemleri tamamladigimda icabinda hole de giderim asit zehir gazap ile madende cekerim elimdeki para ile mevlana asa ureteyim diyorum sunucu cok yogun ct giremiyorum bi albenisi olur karakterin alirlar belki :) ama parlatip parlatmamak konusunda kararsiz kaldim cunku sifaci olarak devam etmem diye dusunuyorum zehir asasini aldiktan sonra onu parlatirim diye düşündüm.
Inan şifaya mev asa basarken verdiğin paraya yazık saten şifayı kullanmayı biliyosan rahatca gaf atarsın adını duyurdunmu saten direk alırlar hiç basma bence 49 lvl bi savaşçı kas arttirici al maden topla elinde paran olsun sifacinida dizince 1 2 tılsım alır sunucunun içinden gecersin.
Resim
exemelation
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sontürk

Mesaj gönderen exemelation »

arifemredemir29 yazdı: 03 Oca 2018 23:47
Inan şifaya mev asa basarken verdiğin paraya yazık saten şifayı kullanmayı biliyosan rahatca gaf atarsın adını duyurdunmu saten direk alırlar hiç basma bence 49 lvl bi savaşçı kas arttirici al maden topla elinde paran olsun sifacinida dizince 1 2 tılsım alır sunucunun içinden gecersin.
Iste sorun orda biraz iceriye zar zor giriyorum zaten daha hic klasik sistem giremedim hep 5 +1 denk geliyo girersem adamlara yardimci olun guzel guzel bitirelim diyorum onemli noktalarda uyarin ne yapmam gerekiyo diyorum biri ölünce hemen cikiyor gidiyor sonra herkes gidiyo kk iksir var karakter yeterli aslinda ama tecrübe 0 aygitlara yakalanip duruyolar sifa ck yetismiyo cember acsam aygitlar bana geliyo ne yapacam sasirdim.
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

CHAPPIE yazdı: 03 Oca 2018 22:03
exemelation yazdı: 03 Oca 2018 21:48
Şifacına asa falan basmana gerek yok. Biraz iksir depolayıp ÇT atabilirsin. Sürekli şifa ile ÇT atacağın için tanınır bir hâle geleceğin için bölge attığın loncalardan teklif alabilirsin. Herhangi bir loncaya girdikten sonra büyücü karakterini loncayla birlikte ÇemberliTaş bölgesine götürebilirsin.
Barış noktayı koymuş
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Reich

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

exemelation yazdı: 04 Oca 2018 00:08
arifemredemir29 yazdı: 03 Oca 2018 23:47
Iste sorun orda biraz iceriye zar zor giriyorum zaten daha hic klasik sistem giremedim hep 5 +1 denk geliyo girersem adamlara yardimci olun guzel guzel bitirelim diyorum onemli noktalarda uyarin ne yapmam gerekiyo diyorum biri ölünce hemen cikiyor gidiyor sonra herkes gidiyo kk iksir var karakter yeterli aslinda ama tecrübe 0 aygitlara yakalanip duruyolar sifa ck yetismiyo cember acsam aygitlar bana geliyo ne yapacam sasirdim.
Reis mevlena asa basınca tecrüben degismiycek sadece az kk gidicek bukadar yani 5+1 değilds düz gitmeye çalış olmadı bi ortam yap sürekli atin
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön