Karakter seçimi için tavsiye istiyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
exemelation
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sontürk

Karakter seçimi için tavsiye istiyorum.

Mesaj gönderen exemelation »

Herkese kolay gelsin.
Elimde 49 lvl şifaci ve büyücüm var.Şifacinin junona kadar itemler tam.Büyücüme zamaninda kiyamet asa basmistim,kenan dahil hicbir itemi yok baska :),oyuna hizli bir baslangic icin azcik paraya kiydim ve elimde 7000 akcem var karakterlerde lonca pas. +5 kasa erisim ve ct etkileri var ama plus yok.Elimdeki akceyi verimli kullanmak istiyorum fakat kararsizim onceden aklimda sifaciya mev asa uretip parlatmak geldi ,ama sonucta para surekli lazim olacak sifaci ile holde para kasabilecegimi sanmiyorum ve surekli maden cekmekde bana angarya gelecek oyundan zevk alamam ,dusundugum şu elimdeki akceyi paraya nasil en karli sekilde cevirebilirim ve m1 alip buyucu ile devam edebilirim ileride y2 ye cevirip holde para da kasabilirim böylece,yada diger secenek sifaci ile mev asa uretip parlatip ct itemlerini tamamliyicam tabi sonrasini dusundugum icin para kaynagimin olmasi lazim.Ayrica elimdeki akce ile 3 aylik plus cekmelimiyim kesinlikle bunu da merak ediyorum.Yardim ederseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Karakter seçimi için tavsiye istiyorum.

Mesaj gönderen CHAPPIE »

exemelation yazdı: 03 Oca 2018 21:48
Şifacına asa falan basmana gerek yok. Biraz iksir depolayıp ÇT atabilirsin. Sürekli şifa ile ÇT atacağın için tanınır bir hâle geleceğin için bölge attığın loncalardan teklif alabilirsin. Herhangi bir loncaya girdikten sonra büyücü karakterini loncayla birlikte ÇemberliTaş bölgesine götürebilirsin.
exemelation
İskele Babası
İskele Babası

CHAPPIE yazdı: 03 Oca 2018 22:03
exemelation yazdı: 03 Oca 2018 21:48
Şifacına asa falan basmana gerek yok. Biraz iksir depolayıp ÇT atabilirsin. Sürekli şifa ile ÇT atacağın için tanınır bir hâle geleceğin için bölge attığın loncalardan teklif alabilirsin. Herhangi bir loncaya girdikten sonra büyücü karakterini loncayla birlikte ÇemberliTaş bölgesine götürebilirsin.
Buyucuyu ortalama ne kadar surede ct ye kadar getirebilirim benim aklima takilan ileride tilsim ihtiyacimi karsilamak icin büyücüyü önce fullemek aslinda bu yüzden m1 almayi dusunuyorum akce ile kodein alındığını duydum bu karli bi yontemmidir akceyi nakite cevirmek icin?
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

exemelation yazdı: 03 Oca 2018 21:48 Herkese kolay gelsin.
Elimde 49 lvl şifaci ve büyücüm var.Şifacinin junona kadar itemler tam.Büyücüme zamaninda kiyamet asa basmistim,kenan dahil hicbir itemi yok baska :),oyuna hizli bir baslangic icin azcik paraya kiydim ve elimde 7000 akcem var karakterlerde lonca pas. +5 kasa erisim ve ct etkileri var ama plus yok.Elimdeki akceyi verimli kullanmak istiyorum fakat kararsizim onceden aklimda sifaciya mev asa uretip parlatmak geldi ,ama sonucta para surekli lazim olacak sifaci ile holde para kasabilecegimi sanmiyorum ve surekli maden cekmekde bana angarya gelecek oyundan zevk alamam ,dusundugum şu elimdeki akceyi paraya nasil en karli sekilde cevirebilirim ve m1 alip buyucu ile devam edebilirim ileride y2 ye cevirip holde para da kasabilirim böylece,yada diger secenek sifaci ile mev asa uretip parlatip ct itemlerini tamamliyicam tabi sonrasini dusundugum icin para kaynagimin olmasi lazim.Ayrica elimdeki akce ile 3 aylik plus cekmelimiyim kesinlikle bunu da merak ediyorum.Yardim ederseniz çok sevinirim.
Savaşçı açabilirsin bir tane. Def 2 3 tılsımı al keyfine bak. Hiç uğraşma diğer karakterleri dizmekle. Büyücü açıp onlarca tılsım almana ya da Çemberlitaş'a girip üstünü dizmene de gerek yok. Nasılsa bir işe yaramayacak. 1 tılsımla oyundakilere kan kusturabilirsin. İyi şanslar.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Yukardı adama hak veriyorum. Savaşçı ve şifacı ile takılman faydana olur. Tılsım masrafın en fazla 500m olur o da Def 23 alırsın. GM gibi takılırsın oyunda.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
exemelation
İskele Babası
İskele Babası

FiratCakiroglu yazdı: 03 Oca 2018 22:33 Yukardı adama hak veriyorum. Savaşçı ve şifacı ile takılman faydana olur. Tılsım masrafın en fazla 500m olur o da Def 23 alırsın. GM gibi takılırsın oyunda.
Def 2 3 konusundan geldiniz herhalde valla okudum haklisiniz galiba ama hicmi moral verici bi tavsiye cikmaz su oyunda :)
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

exemelation yazdı: 03 Oca 2018 22:45
FiratCakiroglu yazdı: 03 Oca 2018 22:33 Yukardı adama hak veriyorum. Savaşçı ve şifacı ile takılman faydana olur. Tılsım masrafın en fazla 500m olur o da Def 23 alırsın. GM gibi takılırsın oyunda.
Def 2 3 konusundan geldiniz herhalde valla okudum haklisiniz galiba ama hicmi moral verici bi tavsiye cikmaz su oyunda :)
Ben söylediğimde ciddiydim. Zevk almak istemiyor musun oyundan? O zaman dediğim yöntem en güzeli.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Def23 için illaki gelecek güncellemede bir şeyler olacaktır umarım.

Önerim para imkanın varsa büyücü,büyücünün yeri ap ayrıdır ve verdiği zevk :)
Resim
Resim
exemelation
İskele Babası
İskele Babası

NaudiR yazdı: 03 Oca 2018 22:47
exemelation yazdı: 03 Oca 2018 22:45
Ben söylediğimde ciddiydim. Zevk almak istemiyor musun oyundan? O zaman dediğim yöntem en güzeli.
Deminden beri o konuyu okuyorum savascidan da buyucudende soğudum herkes bisey yazmis en azindan kimse sifaciya laf atmamis herhalde cok sıkıntısı yok o konudan :) ama dediginiz mantikli büyücü ile onca ugrasicagima sifacim ile takilirim.
exemelation
İskele Babası
İskele Babası

SPIEGLEIN yazdı: 03 Oca 2018 22:52 Def23 için illaki gelecek güncellemede bir şeyler olacaktır umarım.

Önerim para imkanın varsa büyücü,büyücünün yeri ap ayrıdır ve verdiği zevk :)
Zevk konusu gerçekten doğru her oyunda büyücü tarzi karakterlerin cazibeleri çok yüksek para durumundan kastınız nereye kadar mesela baslangic olarak ne yapilabilirim mesela m1 alsam gerisi gelirmi holde falan y2 ile kasilirmi rahat bir sekilde gerisi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön