Defansif dövüşme 2 (III) Tılsımına artık bir düzenleme gerekiyor!
Re: Defansif dövüşme 2 (III) Tılsımına artık bir düzenleme gerekiyor!
Adam çifteyle 10k vuruyor bunlar hala ne konuşuyor. Bakın altını çiziyorum, çifteyle. 
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
5k 10k mı oldu jkdjdkdk şarap mı içiyor ne o yoksa mumkünatı yok
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Büyücü ve şifacılara da bir düzenleme gelsin o zaman. Deparladığın an hapsediyor, sonra durdurma attığında da kutup açıyor. Şifa da gazapçı olduğu halde can verme kullanabiliyor tılsım ile. Bunlar da haksız rekabet değil mi?
-
- FareAdam Düşmanı
-
- FareAdam Düşmanı
Sorma zaten kutup ile zihin savaşçının %50 canını götürüyor.O sıra adam hemen çifteye geçiyor.Deparı yenileniyor.İksirleri yenileniyor.Dikkat spamlamaya devam.Durdurma at çivile adamı.Bir mermi en az %40 can götürüyor.Kons açıp sen büyücü ile 3 tane fizik atana kadar siyah ekran.Ki 3 fizik atınca da öyle ölmüyorlar söyliyim.Buz at durdurur mu sanıyorsun ? Adam bir kere tıklıyor ileriye buz ile durduramıyorsun.Çember mi atacaksın yanına bile girmez.Kutup tılsımı ile mi çember atacaksın ? Hoop sarsılmaz.Space space space.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Olması gereken de bu zaten. Aksi durum göremiyorum.AgahEfendi yazdı: ↑03 Oca 2018 21:03Sorma zaten kutup ile zihin savaşçının %50 canını götürüyor.O sıra adam hemen çifteye geçiyor.Deparı yenileniyor.İksirleri yenileniyor.Dikkat spamlamaya devam.Durdurma at çivile adamı.Bir mermi en az %40 can götürüyor.Kons açıp sen büyücü ile 3 tane fizik atana kadar siyah ekran.Ki 3 fizik atınca da öyle ölmüyorlar söyliyim.Buz at durdurur mu sanıyorsun ? Adam bir kere tıklıyor ileriye buz ile durduramıyorsun.Çember mi atacaksın yanına bile girmez.Kutup tılsımı ile mi çember atacaksın ? Hoop sarsılmaz.Space space space.
Tılsım bugu kalktıktan sonra her sınıfa karşı resmen ilahlaşan büyücülerin çöküşünü izliyoruz. Mutluyum.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Gereksiz olaylar yaşanıyor, ne desek boş.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Sesinin bu denli yuksek cikma sebebini simdi bu cümlenden anladim, savascidan baska saglam carın olmayinca koru korune bu tilsimi savunman normalFiratCakiroglu yazdı: ↑03 Oca 2018 21:20Olması gereken de bu zaten. Aksi durum göremiyorum.AgahEfendi yazdı: ↑03 Oca 2018 21:03Sorma zaten kutup ile zihin savaşçının %50 canını götürüyor.O sıra adam hemen çifteye geçiyor.Deparı yenileniyor.İksirleri yenileniyor.Dikkat spamlamaya devam.Durdurma at çivile adamı.Bir mermi en az %40 can götürüyor.Kons açıp sen büyücü ile 3 tane fizik atana kadar siyah ekran.Ki 3 fizik atınca da öyle ölmüyorlar söyliyim.Buz at durdurur mu sanıyorsun ? Adam bir kere tıklıyor ileriye buz ile durduramıyorsun.Çember mi atacaksın yanına bile girmez.Kutup tılsımı ile mi çember atacaksın ? Hoop sarsılmaz.Space space space.
Tılsım bugu kalktıktan sonra her sınıfa karşı resmen ilahlaşan büyücülerin çöküşünü izliyoruz. Mutluyum.
Bende her 3 siniftan da full car var ve def23 alma imkanim da var ama ben adil olmadigİni ifade ediyorum tarafsiz bir sekilde.. bence olaya bir de empati kurarak bakmalisin. Buyuculer cemberlitasla birlikte zaten klan savaslarinda tek baslarina savascilara karsi “savasci oyunu oynamayi biliyorsa” etkisiz kaliyor gerek durdurma 1 3 olsun gerek dikkat dağıtma gerek canlarinin fazla, hasarlarinin da fazla olmasi olsun buyuculeri arkaplana atti DEF23 tilsimina gelecek olursak madem TANK savascilara yonelik bir tilsim cunku adı DEFANSİF, adına uygun kisiler kullanmali.
Bir tane büyü fizik atıp zırh kırıyor ve def 2 3 çifteyle 10k vuruyor. Eminönün'de savaşlara katılıyorsanız görürsünüz, arzların hepsi nerdeyse def 2 3. Görünce kaçıyoruz zaten yapacak bir şey yok.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Olması gereken bi tılsım bana göre yoksa oyunda büýücü üstünlüğü çok bariz ortada olacaktı ki zaten o tılsım varkende millet 8 tılsım taktığı zaman kimse itiraz bile etmiyordu 4 düştü diyemi bu yazılar
ya arkadaşım oyuna düz mantıkla bakmayı bırakın adam 10 k vuruyor diyor olabilir solucan set kullan zihin saldırın var kullan kutubun var kullan eğer sen karşındaki kişiyi kesemiceğini düşünüyorsan artarnatif çok en kolayıda zihinle kaç ama defansif biriside sürekli vuramıyor ıska ihtimalinide unutmıyalım yani her seferinde bam bam diye karşısındakini kesmiyor ne biliyim şöyle bi örnek söyliyim adam tesla açar savaşçı sersemletir ozaman zaman kaçısı bile imkansızlaşıyor yada şunu yazıyım öyle büyücüler oyunda denk geldiğim olduki adam ateş çemberi öyle bi set yapmışki ateşle defansif kesiyor ben hiç büyücü oynamadım savaşcı defansif olarak çok oynadım ve kesemediğim çok kişiyede denk geldim dikkat kalkan depar olması gereken tüm tılsımlar olmasına rağmen adam iyi oynuyor iyi oynayan itiraz etmez diye düşünüyorum kapasite meselesi 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?