Karaköy Giriş Hk.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Re: Karaköy Giriş Hk.
Başka bir konudada belirtmiştim, Galata Köprüsü onarılmaz bir şey değil, ordanda geçilebilir ama düşük ihtimal bence. Kendi fikrim 20-25 level fare adamların oradan veya Yasemin'in bulunduğu iskeleden bir gemiyle geçileceği. Bekleyelim görelim 
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
İKV Tarihinde Sanırım Mevcut Olan Bölgeyi Büyütme Gibi Bişey Olmamıştır
Gemi Gelir Biner Gideriz
Geminin ordan veya yaseminin ordaki iskeleden Lodos girişi en sağdaki düşmüş uçağın oradan da Arz girişi olacak diye tahmin ediyorum.
Nothing
Hatırlayanlar olur mu bilmiyorum ama ilk grup bölgeleri olan migrat ve sığınak geldiğinde mısır çarşısının tek kapısı olduğu için lodoslar kapı girişinde kamp kurup arzları kesiyolardı bunun üstüne haseki kapısı geldi bir nebze problem çözülmüş oldu.
Bu eklenti paketininde girişi iki yerden olur diye tahmin ediyorum lodos ve arz belirtmeyeceğim fakat benim fikrim Balıkçı İdris'in oradan girmekten yana.
Bu eklenti paketininde girişi iki yerden olur diye tahmin ediyorum lodos ve arz belirtmeyeceğim fakat benim fikrim Balıkçı İdris'in oradan girmekten yana.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Umudumuz Galata Köprüsü ancak günümüz şartlarında Arz-Lodos kavgasından ötürü iki girişi olabilir. İçerisi OkO'ya kapalı bir ortam düşünelim. İki klan üyeleri farklı girişlerden aynı yere ışınlandığını da farz edelim. Bence bu olur.
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Gerçekten yaranılmıyor size evet sahil nedir bilmediğin çok bariz internetten yazıp bak bakalım sahil nerelere deniyormuş

2 giriş olacağını sanmıyorum 
Karaköy'de Eminönü gibi savaşa açık bir bölge olacağından girdikten sonra yine bir şey farketmeyeceğinden tek giriş olma ihtimalini de veriyorum söylediğim 2 yerden sadece birisi olabilir.
Nothing