bahsettiğin şey efsun olayı efsunsuz kütük ne olacak peki? sadece efsun dusuruldu yanı gıtıpde 24 74 hasar aralıgı olan kutuk 39 veya 49da dusmuyor 14 24 olmuyor aynı kalıyorBourne yazdı: ↑01 Oca 2018 14:07 Kütüğün asıl hatası her 10 levelda itemlerin tesiri düşerken bunda düşmemesiydi kütük 26 leveldı biz 39 level chardaydık.49 levela geçince düzelttiler arkadaşım o zamanlar hepimizde vardı (Hepimiz dediysem kütüğü Dileğe kaptırmayanlar) sonra mecburen kafa koparanla balyoza geçti millet.İki farklı görevde balta veriyor doğru ama dileğin verdiği 33 lvl bide yanılmıyorsam Karakürkte verilen var o 39 lvl.
OYUNDA YAPILMIŞ EN BÜYÜK HATALAR !
Re: OYUNDA YAPILMIŞ EN BÜYÜK HATALAR !
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Düşmüyordan kastın ne inan anlamadım.39 lvlda oynadınmı bilmiyorum düzeltilmedi dediğine göre oynamamışın.Şunu yapabiliyorsan 39 lvl charla full Alman usulü giyip kütükle kemik kesip 11-15 bin aralığı vurabiliyorsan düzeltilmemiştir.Ayrıca bıçak setle gidersende o kütük düzeltilmemişse kestiğinde verdiğin hasarla o kemik bir daha çıkmaya tövbe edecektir.
KraToSs yazdı: ↑01 Oca 2018 14:28bahsettiğin şey efsun olayı efsunsuz kütük ne olacak peki? sadece efsun dusuruldu yanı gıtıpde 24 74 hasar aralıgı olan kutuk 39 veya 49da dusmuyor 14 24 olmuyor aynı kalıyorBourne yazdı: ↑01 Oca 2018 14:07 Kütüğün asıl hatası her 10 levelda itemlerin tesiri düşerken bunda düşmemesiydi kütük 26 leveldı biz 39 level chardaydık.49 levela geçince düzelttiler arkadaşım o zamanlar hepimizde vardı (Hepimiz dediysem kütüğü Dileğe kaptırmayanlar) sonra mecburen kafa koparanla balyoza geçti millet.İki farklı görevde balta veriyor doğru ama dileğin verdiği 33 lvl bide yanılmıyorsam Karakürkte verilen var o 39 lvl.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Bundan yaklaşık 7-8 sene önceydi sanırım.Sivri ada ve Meteor bölgesinin yeni geldiği zamanlar.Uykunun bastırdığı bir gecenin saat 3-4 sularında 26.000 savunmalı ayakkabımı işportaya yanlışlıkla satmış olmam... Aklımda kalan en acı hatıra bu sanırım 
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
Ortaokul yıllarımda hile araştırmıştım. Sonra keylogger yemiştim, çarım çalınmıştı. O gün bugündür adam akıllı oynarım.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Beyaz köşk de 3 adet mevcut elimde daha 17 farklı kütük yaran modeli ve meteor tipi 28 seviye kütük yaran reçetesi mevcut.
Nothing
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Teşkilat'tan Beyazköşk'e sonra Beyazköşk'ten tekrar Teşkilat'a...
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Teşkilatta toplu ticaretini yapmayı düşünürsen 50 tane çeşitli kütük yaran vereyim sana
Nothing
39 level de oynamamışın ne ya? İki tane 2009 bir tane 2010 (bu) bir tane2013 forum hesabım var oyunu geçtim forum hesaplarım bile eskidir. Gözlerim kanadı yazılarına ne anlatmaya çalıştın anlamadım alman üsülü dizdim elime kütük aldım 15k vuramadım? Bak şimdi nereyi yanlış anlayıp ne yazmışın mobilden anlatmaya çalışıyım.Bourne yazdı: ↑01 Oca 2018 14:55 Düşmüyordan kastın ne inan anlamadım.39 lvlda oynadınmı bilmiyorum düzeltilmedi dediğine göre oynamamışın.Şunu yapabiliyorsan 39 lvl charla full Alman usulü giyip kütükle kemik kesip 11-15 bin aralığı vurabiliyorsan düzeltilmemiştir.Ayrıca bıçak setle gidersende o kütük düzeltilmemişse kestiğinde verdiğin hasarla o kemik bir daha çıkmaya tövbe edecektir.KraToSs yazdı: ↑01 Oca 2018 14:28bahsettiğin şey efsun olayı efsunsuz kütük ne olacak peki? sadece efsun dusuruldu yanı gıtıpde 24 74 hasar aralıgı olan kutuk 39 veya 49da dusmuyor 14 24 olmuyor aynı kalıyorBourne yazdı: ↑01 Oca 2018 14:07 Kütüğün asıl hatası her 10 levelda itemlerin tesiri düşerken bunda düşmemesiydi kütük 26 leveldı biz 39 level chardaydık.49 levela geçince düzelttiler arkadaşım o zamanlar hepimizde vardı (Hepimiz dediysem kütüğü Dileğe kaptırmayanlar) sonra mecburen kafa koparanla balyoza geçti millet.İki farklı görevde balta veriyor doğru ama dileğin verdiği 33 lvl bide yanılmıyorsam Karakürkte verilen var o 39 lvl.
Bunu yazmışın ;
Kütüğün asıl hatası her 10 levelda itemlerin tesiri düşerken bunda düşmemesiydi kütük 26 leveldı biz 39 level chardaydık.49 levela geçince düzelttiler arkadaşım o zamanlar hepimizde vardı (Hepimiz dediysem kütüğü Dileğe kaptırmayanlar)
Bende bunları yazdım bak aynısını yapıştırıyorum tekrar;
Bak ;asıl saçma olan da bu baltanın aynısını iki görevde vermesi kütüğü düzeltmediler kardeşim kritik çarpanını düzelttiler arka planda. çünkü 4 katı vuruyor 3 bin max =12bin
Yanıldığın nokta bura kütüğün item tesiri düşüyor sen düşmemesi demişin 10 seviyede düşen sadece efsun değeridir birde. eşyanın efsunsuz özellikleri değildir hızlı desteğe de sorabilirsinKütüğün asıl hatası her 10 levelda itemlerin tesiri düşerken bunda düşmemesiydi kütük 26 leveldı biz 39 level chardaydık.49 levela geçince düzelttiler arkadaşım
Bunu yazmışım ;
bahsettiğin şey efsun olayı efsunsuz kütük ne olacak peki? sadece efsun dusuruldu yanı gıtıpde 24 74 hasar aralıgı olan kutuk 39 veya 49da dusmuyor 14 24 olmuyor aynı kalıyor
Daha birşey yazmayacağım yorgunum. Eskisin yenisin muhabbeti açmayın lütfen iyi forumlar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
O kütüğün anormalliği efsununa,silah etkisi aralığına kritik çarpanına bağlı değildi.Kütük halledemedikleri bir sebebden dolayı hatalı davranıyordu .Silahın özelliklerine mudehale ederek halledebilselerdi eğer senin ifade ettiğin gibi Dileğe "Silah Takası" görevini koymazlardı.39 lvl charda vermemesi gereken hasarı veriyordu bu sorun iki sene öyle devam etti 49 lvl gelene kadar."39 lvl zamanı oynadınmı?" sorusunu sormamın sebebide budur.Anladın? "Değiştirilmedi kritik oranı düzeltildi" diye ifaden var bende ona istinaden yazdım.Konulara daha itinalı yorumlar yaparsan inanki hem yormayacaksın hemde yorulmayacaksın.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
Yücelen zırhın olmamasıda bence oyun hatasıydı.Yıllarca full yücelen dizenler hep urban zırhla dolaştı.
Karayken sev, Beyazken herkes sever.