Yaslikurt yazdı:Lodoslar Bizden Daha Sağlam Olsaydı Kadimi Her gece Keserlerdi Biz RoA Loncası Olarak günde 7 defa Kestik şimdi Diceksinizki Bizde kestik Ama Kimin Taktiği ile Loncamızda Bulunan Sükunet'in Verdiği Taktikle.+Rüstemi kestik.Şimdi Duvardan çektiniz diceksiniz [GM]Orti geldi bütün muhafızları kendine çekti Handan bomboşdu ama lodoslar gelmeDi Bile O da sizin sorunun bölge den bas bas bağırdık
GüzeL kardeşım Kadım Hıdrayı ıLk cıktında yanı gucLu oLdunda ıLk taktıkLerı şahcıhan ve ortıden aLmıstım gm oLmadan once ondan sonra kesmeye caLısıtk baya bır kesemedık 1 hafta oyuna gırememıstım baqtım kadım kesıLmıs ardından 2 gun sonra 2 kere ustuste kestık Lodos organızasyonuyLa+ kadım hıdranın canı ve zırhı dusuruLunce herkez kesmeye başLadı ben oyuna gırdım ıcın bıLemıorum ama arada bır gırdımde arzların ellerınde şahaserlerı goruorum Lodoslara soruorum nıye sız yapamıorsunuz organızasyon yapacak kımse yoq dıye o da Lodosların sorunu ama emın oL ben suan oyunda oLsam Lodoslar ıcın organızasyon yapardım
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
Kadronuzda cok degerlı ark war ıns boyle dewam edersınız zatn Kuklacı da begendım dıger loncalardan bırıde sızsınız
Ayrıca en buyuk rakıplerımızden bırısınız
Şimdi Konumuz Lodos Arz kıyaslaması değil sadece bilgilendirme amaçlı açtım bu konuyu.Ayrıca Loncamız asla kişileri Lodos- Arz, zengin- fakir, güçlü- güçsüz diyerek ayırmaz kıyaslamaz ve zaten bu bize yakışmaz.Biz RoA olarak yeri gelir Lodos kardeşlerimizin bile yapamadığı görevlerine yardım ederiz, yeri gelir oyunda bazı güçsüz arkadaşlarımızın elinden tutar ona destek sağlarız,yeri gelir Zamanında bize hakaret etmiş adama bile yardım istediği için yardıma gideriz.Fakat hiçbir zaman bu yaptığımız şeylerin lafını etmeyiz,Aramızda kalır herşey.Ama olurda bize laf eden olursa da onuda cevapsız bırakmayız.Yaşlıkurt Kardeşiminde yaptığı budur.
Madem Lodos Arz'dan konu açıldı bakın ben size birşey anlatayım;
Ben birgün gecenin bi vakti daha 39 lwlken meteorda dolanırken Bölgeden arkadaşın biri bas bas bağırıyor "Karakürk görevine yardım edecek Lodos yokmu" diye.Belki 10-15 dk bağırmıştır bölgeden hatta sonra Lodoslardan kimse gelmeyincede baya isyan ettiğini hatırlıyorum.O zamanlarda ben Arz klanının ilk yıldızlılarındanım deli gibi kp kasıyorum üstümde full alman + kritik karakter çok sağlam yani.Durdum durdum sonra pm attım arkadaşa "ben geliymmi" diye.Şimdi kimdi o arkadaş diceksiniz o Arkadaş benim oyundaki en yakın dostlarımdan ZıplayanPırasa'ydı.Ben öyle diyince bana dediki" olum sen nasıl gelceksin sen Arz değilmisin" biraz karaktere baktım biraz düşündüm sonra çıktım klandan gittim sırf arkadaşım için o kadar kp'mı feda edip lodos klanına girdim gittim yardım ettim.ZıplayanPırasa beni bi gördü "Olum naptın sen ya manyakmısın" şeklinde bi tepki geldi önce sonra dediki"Helal olsun kardeşim benim".Tabi o zamanlar daha loncada değiliz.
İşte o gün bu gündür benim hiç kp yoktur ama kp olmasada benim uğruna karakterimi bile feda edebileceğim arkadaşlarım vardır oyunda.Ve çoğuda RoA Loncası mensubudur.Ha Lodoslardan dostum yokmu ? hemde nasıl belkide arz arkadaşlarımdan fazladır
Şimdi anladınmı RoA demenin ne demek olduğunu kardeşşş (Ramiz Dayı )
Oyunda hepinize böyle arkadaşlıklar dostluklar diliyorum arkadaşlar.Unutmayın, oyun ,klan ,item hepsi yalan,Dostluktur baki kalan.
Merhaba,loncanızda bulunan üyelerin hepsi birbirinden değerli oyuncular ama her güzel loncanın kaderi olan olay malesef sizinde loncanızda var oda oyuncuların oyunu bırakması ben bır The Lodos Of Ottoman uyesı olarak sıze ve loncanıza basarılar dılıyorum.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Güzel Bir Aile oyuncuların çogunu Çok iyi tanırım başarılarınızn devamını dilerim deniz abi İlerki zamanlarda sizle savaşmayı isteriz bu çalışmanız Kuklacıya çok faydalı olmuş tbrk ederim deniz abi İyi forumlar Bu arada Patron asker de yolladık askere bizim burdan gitti
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Teşekkürler kardeşim.Patronu yolladık ZıplayanPırasamızı yolladık Bodrumlusavaşçımızı yolladık İbogündoğdu'muzu yolladık Müfreze'mizide yolladık, Dört gözle yollarını bekliyoruz.Ne demiş Gazi Mustafa Kemal : " Söz konusu VATANSA gerisi Teferruattır." Hayırlısıyla Vatani görevlerini yapıp en kısa sürede dönecekler inşallah (: