FAN ART SONUÇLARI ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mehmetl3al3a
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: FAN ART SONUÇLARI ?

Mesaj gönderen mehmetl3al3a »

AFRASiYAB yazdı: 02 Oca 2018 00:30 Vah vah... Internet Explorer unvanını kaybetti.

Şöyle buyurunuz: viewtopic.php?f=99&t=143078

Geçmiş duyurular için de buraya göz atabilirsiniz.
2 gram beyin vardı =) onu da bana laf sokmak için kullandı =D madem böyle birşey yapıldı konu sabitlensin herkez siz gibi yan gelip yatmıyor işi gücü var milletin ne yazık ki her anımızı forumda geçiremiyoruz .
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

mehmetl3al3a yazdı: 02 Oca 2018 12:12 2 gram beyin vardı =) onu da bana laf sokmak için kullandı =D madem böyle birşey yapıldı konu sabitlensin herkez siz gibi yan gelip yatmıyor işi gücü var milletin ne yazık ki her anımızı forumda geçiremiyoruz .
Yapılan her duyuru buraya sabitlenseydi vay forumun haline, eski duyurular kısmından yıllar önce ki duyurulara kadar göz atman mümkün öyle fazla efor sarfetmene de gerek yok. Ayrıca kullandığın üslupta ilk mesajında verdiğin tepkiye yapılan küçük bir latifeye. Bu da senin ayıbın olarak tarihin tozlu sayfalarına doğru yol alacaktır. Hadi eyvallah.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
mehmetl3al3a
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mehmetl3al3a »

MobilSorun78 yazdı: 02 Oca 2018 12:15 Yapılan her duyuru buraya sabitlenseydi vay forumun haline, eski duyurular kısmından yıllar önce ki duyurulara kadar göz atman mümkün öyle fazla efor sarfetmene de gerek yok. Ayrıca kullandığın üslupta ilk mesajında verdiğin tepkiye yapılan küçük bir latifeye. Bu da senin ayıbın olarak tarihin tozlu sayfalarına doğru yol alacaktır. Hadi eyvallah.
bende bu beceriksiz GM ler kimden yüz buluyor diyordum belli oldu =)
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

mehmetl3al3a yazdı: 02 Oca 2018 12:12 2 gram beyin vardı =) onu da bana laf sokmak için kullandı =D madem böyle birşey yapıldı konu sabitlensin herkez siz gibi yan gelip yatmıyor işi gücü var milletin ne yazık ki her anımızı forumda geçiremiyoruz .
Yetişkin bir insanın beyin ağırlığı 1.2 ilâ 1.5 kilogram arasında bir ağırlığa sahiptir, öncelikle bunu belirteyim. Keza zeka da beynin ağırlığı ile ölçülen bir kavram değildir, zira öyle olsaydı beyin ağırlıkları 5 kiloyu geçebilen fillerin insanlardan daha zeki olmaları gerekirdi. Laf sokmak ile nüktedan bir yaklaşımı karıştırmışsınız.

Forum kanalında her konu mümkün mertebe ilgili alanda bulundurulmaya çalışılır ki; hem kullanıcılara kullanım kolaylığı sunsun, hem de intizamlı, estetiksel bir görünüme sahip olsun. Bu sebeple geçmişte yapılan duyurular adından da anlaşılacağı üzre Geçmiş Duyurular alanına taşınır. Güncelliğini yitirdiği için takdir edersiniz ki Genel Etkileşim gibi bir platformda sabitlenmez.

Yapmış ve yapmakta olduğumuz tüm işlemler "Yan gelip yatmadığımızın" göstergesidir, yapmaya devam edeceğimizin de teminatıdır. Takdir forum kullanıcılarımızındır.

Forum kuralları madde 2 gereğince konunuzu kilitliyor, yine forum kuralları madde 5 gereğince hesabınızı cezai müeyyideye tâbi tutuyorum. Davranışlarınıza dikkat etmeniz dileğiyle.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön