yeni bölge klan savaşına açık olcakmı?
-
MELVINS
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Yolculuk
yeni bölge klan savaşına açık olcakmı?
Arkadaşlar yeni bölge hakkında çok konuştuk ama bence en önemli konulardan birisi klan savaşına açık olacakmı gm ler cevaplayabilirse sevinirim
Re: yeni bölge klan savaşına açık olcakmı?
Nerull yazdı:Eminönü gibi OkO mücadelelerine açık bir bölge olacak
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Haydaa orta seviye boss un canlanmasini beklerken nolcak
Bana kalırsa Eminönü gibi OkO açık olması iyi.
Zaten forumda görüyoruz Eminönü Sunucusu şimdiden ful çekiyor, paket geldiğinde bir çok oyuncu tekrar dönecek. Bu durumda Klan Savaşları kaçınılmaz olacaktır.
Zaten bireysel bir bölge, paket geldiğinde diğer sunucuların tekrardan yükselişe geçeceğini tahmin ediyorum.
Velhasıl Eminönü Sunucusuna gelenlerin bir kısmıda geri kendi sunucularına gidecektir.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
Demekki kadim hidra kadar güçlü boss olmayacak
yer altı geldiğinde kadim hidra açıldıktan sonra arzlarla kesiyordu millet yardımcı olarak birbirlerine
Kesinlikle çok değerli insanlar tanıdın sancak sunucusundaLethieN yazdı: ↑02 Oca 2018 10:48
Zaten forumda görüyoruz Eminönü Sunucusu şimdiden ful çekiyor, paket geldiğinde bir çok oyuncu tekrar dönecek. Bu durumda Klan Savaşları kaçınılmaz olacaktır.
Zaten bireysel bir bölge, paket geldiğinde diğer sunucuların tekrardan yükselişe geçeceğini tahmin ediyorum.
Velhasıl Eminönü Sunucusuna gelenlerin bir kısmıda geri kendi sunucularına gidecektir.
Dönüş yapsalar aynı şekilde ya eminönü sunucusuna çekerdim yada geri dönüş yapabilirim.
Ondan sonra lonca puanları azalacak ondan sonra başkan olanlar başkasına devretmek zorunda kalacak o da başksına sırayla desene
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
şu bölge bi gelsin bakalım sancak sunucusunun çoğu geri döner benceSPIEGLEIN yazdı: ↑02 Oca 2018 12:06Kesinlikle çok değerli insanlar tanıdın sancak sunucusundaLethieN yazdı: ↑02 Oca 2018 10:48
Dönüş yapsalar aynı şekilde ya eminönü sunucusuna çekerdim yada geri dönüş yapabilirim.![]()
auril & DoubleLift