yeraltı gibi savaşa kapalı olur benceBLITZKRIEG yazdı: ↑02 Oca 2018 01:41 Şahsi kanaatim, ne kadar açık bölge olduğu söylense de yine de bir gruba ihtiyaç duyulacağı. Oyuna yeraltı eklentisi gelmeden önce ara verdiğim için, o bölgenin ilk zamanlarına pek şahit olmadım ama, bir kaç kişilik ekiplerle olsa dahi sıcak bir ortamın oluşacağı bariz. Açıkçası bu durum beni heyecanlandırıyor ancak düşündüren bir kısmı da var. Oyunda çok fazla vakit geçirmiş, çok fazla para, eşya ve tılsıma sahip oyuncuların egosu. Holde dahi slot kavgaları yaşanıyorken Karaköy'de de böyle kavgalara çok şahit olacağız gibi görünüyor.
Umarım camiamız için her şeyin en iyisi olur.
Eski sistem üzerine
Re: Eski sistem üzerine
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Nihat Bey açık olacağını söyledidade1302 yazdı: ↑02 Oca 2018 02:27yeraltı gibi savaşa kapalı olur benceBLITZKRIEG yazdı: ↑02 Oca 2018 01:41 Şahsi kanaatim, ne kadar açık bölge olduğu söylense de yine de bir gruba ihtiyaç duyulacağı. Oyuna yeraltı eklentisi gelmeden önce ara verdiğim için, o bölgenin ilk zamanlarına pek şahit olmadım ama, bir kaç kişilik ekiplerle olsa dahi sıcak bir ortamın oluşacağı bariz. Açıkçası bu durum beni heyecanlandırıyor ancak düşündüren bir kısmı da var. Oyunda çok fazla vakit geçirmiş, çok fazla para, eşya ve tılsıma sahip oyuncuların egosu. Holde dahi slot kavgaları yaşanıyorken Karaköy'de de böyle kavgalara çok şahit olacağız gibi görünüyor.
Umarım camiamız için her şeyin en iyisi olur.
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İnşallah eskisi gibi insanları oyuna bağlayan , soğutmayan bildiğimiz alıştığımız açık bölge sistemi gelir. Yazdıklarınıza katılıyorum.
Derindeki sır paketi nasılsa buda öyle olur herhalde ilk başka seviye kasmak zordu sonra kolay ha burada seviye kasımını hızlandıran bir etkende y2 nın oyunda olması bilginize.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Aslında 59 için dememiştim hadi öyle olsun 52'e kadar iyi ex veriri hol, ırk, akrep deli vs.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Karmaşık bir paradigma sunulacak önümüze. Farzı misal; Eminönü gibi bir açık dünya sunuldu. Zorlu ve güçlü yaratıklar. Tıpkı Sivri Ada'daki Komodo binicileri, Yeraltı'ndaki Bronz ve Gümüş Akrepler gibi. Hatta üzerine makine kullanan Fare Adamlarla bir GB esintisi hissettik. Lakin seviye kasması da bir hayli zor olacağa benziyor. İçerisi bir açık dünya olsa da arkayı kollamalıyız. Bu yüzden ister istemez üç-beş kişilik gruba ihtiyacımızı var gibi. Bu arada oynanış bakımından ben de Derindeki Sır gibi bir şey bekliyorum.