Sago Eşliğinde Karekter Kasmayı Bir Tek Benmi Özledim ?
ÖZLEMEDİKMİ ?
Re: ÖZLEMEDİKMİ ?
Çeşitli müzik çeşitleri hayatımın farklı dönemlerinde yoğun olarak hayatıma girdi, rap ve sagopa, o dönem silkroad online oynadığım zamandı ve taklamakanda lord yarkan beklediğim günleri hatırlattı 
-
DADASS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asker O Şimdi
İnsanlar Geçmiş Günleri Özlerler Dostum Bu İlla Oyun Olacak Değil Eskiden Yolda Yürümek Bile Güzeldi
1 Liralık Tuzlu Çekirdek Alıpta Kaldırımda Arkadaslar İle Sohbet Etmek Bile Güzeldi
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şahsen sagopa ateşten gömlek eşliğinde hızlı koşan kesmeyi çok özledim 
Biz sincanlı mustafa eşliğinde takılıyoruz kardesim
Yaşasın ANKARA OYUN HAVALARI
Yaşasın ANKARA OYUN HAVALARI
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Bir Sagopa Kajmer hayranı olarak son zamanlarda umursamıyorum. Zira 2006'dan önceki haliyle tanıştım.
GERÇEK RAP yaptığı zamanlar yani. Modern tarza dönük ritmik şeyler sunuyor önümüze. Nerede o eski kelime sihirbazı Sagopa?
Şu an arka planda 'Yeraltındaki Karanlık' şarkısı açık ama o dediğiniz parçaya oranla daha güzeldir.
Geçtiğimiz yaz Bir Pesimistin Gözyaşları, İhtiyar Heyeti, Romatizma albümlerini açar, Hol'de para kasardım. Şimdi oyunda güncellemeyi bekliyorum. Yeni bölge müziklerini sindirip eskittikten sonra yine aynı şeyi yapmaya devam edeceğimi umuyorum.

GERÇEK RAP yaptığı zamanlar yani. Modern tarza dönük ritmik şeyler sunuyor önümüze. Nerede o eski kelime sihirbazı Sagopa?
Şu an arka planda 'Yeraltındaki Karanlık' şarkısı açık ama o dediğiniz parçaya oranla daha güzeldir.
Geçtiğimiz yaz Bir Pesimistin Gözyaşları, İhtiyar Heyeti, Romatizma albümlerini açar, Hol'de para kasardım. Şimdi oyunda güncellemeyi bekliyorum. Yeni bölge müziklerini sindirip eskittikten sonra yine aynı şeyi yapmaya devam edeceğimi umuyorum.