Önem kazanan sınıflar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Önem kazanan sınıflar

Mesaj gönderen BayTerapi »

Fizik ve buz diyebilirim.
kedi
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Tank savasci eski populerligine kavusacak.
Resim
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

Artik oyuncularin isteklerine deger verdikleri ortada. Bunu dusunecek olursak oyunda bir denge söz konusu olacaktır. Eger ki videoda ipuclari varsa bu hic iyi degil cunku hic tek basina oynayan bir sinif/karakter yoktu. Sifaci destek konumunda olacak o bir kesin, savasci zaten her sekilde kurtariyor kendini cunku yeni yetenek gelmiyor.

Fakat merak edilen konu büyücünün yetenekleri ne olacak. Tabi ona gore tilsim almak gerek demi :) Bu konuda benim nacizane gorusum farkli bosslar var ve bu bosslarin farkli direncleri olacaktir. Cunku gb olmadigindan kadim gibi gruplar olusacaktir. Bu durumda bir denge olmasi gerekiyor ki cok guzel oluyor da...

Buyucunun butun tilsimlari ise yarayacaktır. Tabi bir tanesi illaki önde olacaktir. Oda m2 3 olacak cunku arkadasin dedigi gibi eger bozmazlarsa zirhi delme ozelligi muthis olur. Gb olmadigi icin 10 tane buyucu konsa kalkinca devasa vuruslar gorulebilecektir.

Bu benim gorusum tabiki hatalarim olabilir ama tahmin yurutmek guzeldir :)
...
Kullanıcı avatarı
eskisehirspor
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen eskisehirspor »

Bölgede fizikseli ölüp element şahlansa dahi savaşta daima fiziksel kraldır ki fizikselin öleceğini hiç düşünmüyorum :) siz her ihtimale karşı bi y2 bulundurun kasada :)
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

DavuTT yazdı: 02 Oca 2018 00:03 Artik oyuncularin isteklerine deger verdikleri ortada. Bunu dusunecek olursak oyunda bir denge söz konusu olacaktır. Eger ki videoda ipuclari varsa bu hic iyi degil cunku hic tek basina oynayan bir sinif/karakter yoktu. Sifaci destek konumunda olacak o bir kesin, savasci zaten her sekilde kurtariyor kendini cunku yeni yetenek gelmiyor.

Fakat merak edilen konu büyücünün yetenekleri ne olacak. Tabi ona gore tilsim almak gerek demi :) Bu konuda benim nacizane gorusum farkli bosslar var ve bu bosslarin farkli direncleri olacaktir. Cunku gb olmadigindan kadim gibi gruplar olusacaktir. Bu durumda bir denge olmasi gerekiyor ki cok guzel oluyor da...

Buyucunun butun tilsimlari ise yarayacaktır. Tabi bir tanesi illaki önde olacaktir. Oda m2 3 olacak cunku arkadasin dedigi gibi eger bozmazlarsa zirhi delme ozelligi muthis olur. Gb olmadigi icin 10 tane buyucu konsa kalkinca devasa vuruslar gorulebilecektir.

Ayrıca bölge OkO mücadelelere açık olacağı için boss savaşları daha çekişmeli hale gelecektir. Belkide 39 seviye zamanındaki gibi Arz ve Lodos birlikte Kara Kürk e grup kurduğu gibi bir birleşme görebiliriz :)
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

mahmutcaan yazdı: 02 Oca 2018 00:26
DavuTT yazdı: 02 Oca 2018 00:03 Artik oyuncularin isteklerine deger verdikleri ortada. Bunu dusunecek olursak oyunda bir denge söz konusu olacaktır. Eger ki videoda ipuclari varsa bu hic iyi degil cunku hic tek basina oynayan bir sinif/karakter yoktu. Sifaci destek konumunda olacak o bir kesin, savasci zaten her sekilde kurtariyor kendini cunku yeni yetenek gelmiyor.

Ayrıca bölge OkO mücadelelere açık olacağı için boss savaşları daha çekişmeli hale gelecektir. Belkide 39 seviye zamanındaki gibi Arz ve Lodos birlikte Kara Kürk e grup kurduğu gibi bir birleşme görebiliriz :)
Boss savaşları çekişmeli olmaz aksine zulüm olur. Boss 5-10 candayken tüm grubu karşı klan kesip insanların emeklerini hiç edebilirler.
Bu yüzden aynı İflis gibi ilgili grup hariç diğerlerine tek atan bir yeteneği olur. Dolayısıyla ilgili grup hariç kimse yanaşamaz ve yaklaşamaz gruba ve boss'a.

Soruya gelecek olursak. Bence tüm sınıflar önem kazanacak.
Fareadamlar bizi yıllarca tanıyan bir düşman. Dolayısıyla bizim neler yapabileceğimizi herkesten daha iyi biliyorlar. Bu anlamda fizik ve tüm elementlerin hem işe yarayacağını hem işe yaramayacağını düşünüyorum. Yani bazı boss ve yaratıkların müthiş zırhı olacak ve zırhı kırıldığında eski zırhına kavuşacak. Dolayısıyla o düşmanlarla element büyüler ile savaşacağız. Bazı düşmanların ise buz ve asit direnci 1000 olacak. Bu düşmanları ise elektrik, zehir veya fizik ile kesebileceğiz.

Uzun lafın kısası bissürü kombinasyonlar olacak, her sınıf ve tılsım gerekli olacak.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Sadece büyücü oynayan biri olarak oyumu büyücüden yana kullanıyorum. 🎩
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Bu arada büyü kullanan Fare Adamlar çok hoşuma gitti, çok önemli bir atılım olmuş renk katmış.
kedi
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

FiratCakiroglu yazdı: 01 Oca 2018 19:22 Ofansif savaşçılar her devirde iş yaptı, Karaköy'de de yapacaktır.
Her devirde mi? GB ve Hole ofansif savasci almiyorlar 😄
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

noctiluca yazdı: 02 Oca 2018 05:15
FiratCakiroglu yazdı: 01 Oca 2018 19:22 Ofansif savaşçılar her devirde iş yaptı, Karaköy'de de yapacaktır.
Her devirde mi? GB ve Hole ofansif savasci almiyorlar 😄
2+2+2 kombinasyonu ile ofansif şekilde GB çok girdik, hiç bir sıkıntı da olmamıştı. Bunsadece oyuncularla alakalı.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön