29 sınırı , 39 sınırı ve 49 sınırının bir bir bölümünde amaç yaratık kesmek , eşya düşürmek ve düşen reçeteleri üretmekti. Oyun asıl son seviye olduktan sonra başlıyordu. Son seviyeye ulaşmak kolay değildi ve bir değeri vardı. Grup bölgeleri geldikten sonra son seviye olmanın artık bir değeri kalmadı , 49 seviye bir karakter özellikle savaşçıysa oyunu yol yakınken bırakmaya zorlandı.
Ve yeniden bu sistem geliyor. Sizce 39 tadını alabilir miyiz , yoksa oyun daha da mı zorlaşır? Fikirlerinizi bekliyorum.
Eski sistem üzerine
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: Eski sistem üzerine
Videoya bakilirsa GB kokusu var, yaratiklar tek kesilmiyor insallah eminonu gibidir
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Yok
düşüncem derindeki sır sistemi gibi olur 59 a gelinir sonra ufak eklenti olur kadim hidra gibi bir boss gelir reçetesi olup şaheseri üretmek için son parçayı elde etmeye çalışırız ama şöyle bir şeyde var bu sefer ekibin hedefi büyük kapsamlı birşey yapmak herkesi ters köşe yapabilirler
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Ben boss yaratıkların yine grup olarak kesilceğini (Kadim Hidra,Solucan,Karakürk,Cevriye,Dev Ana vb) haritanın diğer kısımlarında bireysel dolanabileceğimizi düşünüyorum
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Yok
Video küçük bir kesit o robotlar tek kesilmemesi normal dişi örümcek, solucan vs. Orta sınıf bossları grup halinde kestik destek olarak görev şeklinde olur büyük ihtimal ama baya boss içerikli olucak videodan öyle anlaşılıyor ve iten kombinasyonu çok olucak seçenekleri ile birlikte tabi
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

Bosslara eskisi gibi 3 veya daha fazla grup toplanıp gideceğiz fakat normal düşmanları tek öldürebiliriz gibi geliyor bana
gb yok bundan sonraki eklenti paketinde gb gelirkandemir yazdı: ↑01 Oca 2018 23:54Video küçük bir kesit o robotlar tek kesilmemesi normal dişi örümcek, solucan vs. Orta sınıf bossları grup halinde kestik destek olarak görev şeklinde olur büyük ihtimal ama baya boss içerikli olucak videodan öyle anlaşılıyor ve iten kombinasyonu çok olucak seçenekleri ile birlikte tabi
yeraltı tarzında olacak işte yine yücelen solucan tarzı itemler gelir yine kombinasyonlar yaparız 3 item solucan 3 item kritik gibi zevkli kısımda orda başlıyor zaten şuan ki sistemi sevmiyorum herkes sadece bıçak giyiyordade1302 yazdı: ↑02 Oca 2018 00:44gb yok bundan sonraki eklenti paketinde gb gelirkandemir yazdı: ↑01 Oca 2018 23:54Video küçük bir kesit o robotlar tek kesilmemesi normal dişi örümcek, solucan vs. Orta sınıf bossları grup halinde kestik destek olarak görev şeklinde olur büyük ihtimal ama baya boss içerikli olucak videodan öyle anlaşılıyor ve iten kombinasyonu çok olucak seçenekleri ile birlikte tabi
- BLITZKRIEG
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şahsi kanaatim, ne kadar açık bölge olduğu söylense de yine de bir gruba ihtiyaç duyulacağı. Oyuna yeraltı eklentisi gelmeden önce ara verdiğim için, o bölgenin ilk zamanlarına pek şahit olmadım ama, bir kaç kişilik ekiplerle olsa dahi sıcak bir ortamın oluşacağı bariz. Açıkçası bu durum beni heyecanlandırıyor ancak düşündüren bir kısmı da var. Oyunda çok fazla vakit geçirmiş, çok fazla para, eşya ve tılsıma sahip oyuncuların egosu. Holde dahi slot kavgaları yaşanıyorken Karaköy'de de böyle kavgalara çok şahit olacağız gibi görünüyor.
Umarım camiamız için her şeyin en iyisi olur.
Umarım camiamız için her şeyin en iyisi olur.
It is always darkest before the dawn.