Daha önce açtığım bi başlık hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Daha önce açtığım bi başlık hakkında

Mesaj gönderen saglam »

Klan üye sayıları nasıl eşitlenebilir diye bi konu açmıştım.Çok fazla fikir çıkmamıştı benim şimdi aklıma bi fikir geldi.Ne kadar tutarlı bilmiyorum sizin fikirlerinizi merak ettim:
Diyorum ki, grup bölgelerindeki kopya sayısı 2 klana eşit bölünsün.Sanırım 20 tane çemberlitaş kopyası var.9 tanesi Arzın Çocukları'na, 9 tanesi Lodoslar'a 2 tanesi de klansız gruplara açık olabilir.Çünkü mesela ben genelde Arz klanındayım ama Çemberlitaş'tan eksiklerim var diye karakteri Lodos'a geçiriyorum falan, yaptığım bir şey yani bu.Çünkü Eminönü sunucusunda Arz klanında az insan var ve grup çıkmıyor genelde.Bu olay belki bi şekilde insanları klan konusunda tercih değişikliğine teşvik edebilir.

Sizin fikirleriniz neler?
İyi forumlar...
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Daha önce açtığım bi başlık hakkında

Mesaj gönderen Scalgar »

saglam yazdı: 01 Oca 2018 18:34 Klan üye sayıları nasıl eşitlenebilir diye bi konu açmıştım.Çok fazla fikir çıkmamıştı benim şimdi aklıma bi fikir geldi.Ne kadar tutarlı bilmiyorum sizin fikirlerinizi merak ettim:
Diyorum ki, grup bölgelerindeki kopya sayısı 2 klana eşit bölünsün.Sanırım 20 tane çemberlitaş kopyası var.9 tanesi Arzın Çocukları'na, 9 tanesi Lodoslar'a 2 tanesi de klansız gruplara açık olabilir.Çünkü mesela ben genelde Arz klanındayım ama Çemberlitaş'tan eksiklerim var diye karakteri Lodos'a geçiriyorum falan, yaptığım bir şey yani bu.Çünkü Eminönü sunucusunda Arz klanında az insan var ve grup çıkmıyor genelde.Bu olay belki bi şekilde insanları klan konusunda tercih değişikliğine teşvik edebilir.

İyi forumlar...
Tılsımda kimse yok diye köşke taşıdım hesabı ama köşk de lodoslar giriyormuş bölgeye sadece :D bir de klan değişmeye para vermek zorunda kaldım..
Nothing
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

Neden biz tarafsızlara sadece 2 oda verdin anlamadım biz üvey evlat mıyız :/
Resim
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Comolokko »

besiktasask yazdı: 01 Oca 2018 20:49 Neden biz tarafsızlara sadece 2 oda verdin anlamadım biz üvey evlat mıyız :/
eminönü sunucusu en kalabalık sunucu olmasına rağmen klansız bölge atan yok çünkü :D
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

besiktasask yazdı: 01 Oca 2018 20:49 Neden biz tarafsızlara sadece 2 oda verdin anlamadım biz üvey evlat mıyız :/
Hahahaha
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

saglam yazdı: 01 Oca 2018 18:34 Klan üye sayıları nasıl eşitlenebilir diye bi konu açmıştım.Çok fazla fikir çıkmamıştı benim şimdi aklıma bi fikir geldi.Ne kadar tutarlı bilmiyorum sizin fikirlerinizi merak ettim:

İyi forumlar...
Bunun icin bir cozumu var zaten sobeenin klan degistirme urununu ucretsiz yapiyorlardi cok kisi klan degistiriyordu artik yapmadiklari icin boyle bir sorun daha dogdu.
Resim
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

Fazla gibi bile :D
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Önceden oynadığım bir oyundan örnek vereyim. Klan seçme ekranında klanlarda bulunan oyuncu sayıları gösteriliyor. Nüfusu fazla olan klan üyeleri NPC'lerden yaptığı alışverişlerde karşı klan üyelerine göre daha yüksek ödeme yapmak zorunda oluyor. Klan seçme ekranında NPC alışverişlerindeki fiyat farkı yüzde olarak belirtiliyor. Bu sistemi İKV'ye uygulamak için NPC'lere sürekli alınması gereken/ihtiyaç duyulan materyaller eklenmeli. Diğer oyunda klanlar arasında alışveriş yoktu.
İKV'de ucuz klandaki karakterinden materyali alıp diğer karşı klandaki karakterine aktarabileceği için materyallerin ticareti kapalı olmalı. Oyuncu klan değıştirmek için belirli bir süre beklemeli. Rütbesizlerin zırt pırt klan değiştirmesinin önüne geçilir böylece. Rütbeli ve paralı arkadaşlar için bu fiyat farkı önemsiz olabilir ama yeni başlayan oyuncular klan seçerken sistem yol gösterici olabilir.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

mizan yazdı: 02 Oca 2018 22:31 Önceden oynadığım bir oyundan örnek vereyim. Klan seçme ekranında klanlarda bulunan oyuncu sayıları gösteriliyor. Nüfusu fazla olan klan üyeleri NPC'lerden yaptığı alışverişlerde karşı klan üyelerine göre daha yüksek ödeme yapmak zorunda oluyor. Klan seçme ekranında NPC alışverişlerindeki fiyat farkı yüzde olarak belirtiliyor. Bu sistemi İKV'ye uygulamak için NPC'lere sürekli alınması gereken/ihtiyaç duyulan materyaller eklenmeli. Diğer oyunda klanlar arasında alışveriş yoktu.
İKV'de ucuz klandaki karakterinden materyali alıp diğer karşı klandaki karakterine aktarabileceği için materyallerin ticareti kapalı olmalı. Oyuncu klan değıştirmek için belirli bir süre beklemeli. Rütbesizlerin zırt pırt klan değiştirmesinin önüne geçilir böylece. Rütbeli ve paralı arkadaşlar için bu fiyat farkı önemsiz olabilir ama yeni başlayan oyuncular klan seçerken sistem yol gösterici olabilir.
Seninki de güzelmiş hocam
Sahira

Stodig

drNOVALGİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön