NE OLACAK PLAYSTORE'nin HALİ ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: NE OLACAK PLAYSTORE'nin HALİ ?
tamı tamına 6 gündür play store adlı dandik siteden banka kartımla akçe almaya çalışıyorum ve her seferinde aynı hatayı alıyorum ( günlük işlem limitini aştınız ) gibisinden bir mesaj arıyorum müşteri hizmetlerinii play store diyorum adamların öyle bir site olduğundan bile haberi yok sonra 30 dakikalık çabadan sonra derdimi anlatıyorum bana kartınızdaki limit yetersizdir diyor kartım da şu an 5 bin tl var diyorum bana internetinizde problem vardır diyor dedim intternetimi de siz sağlıyorsunuz düzeltin o zaman bana modemi resetleyin diyor
çıldırmamak mümkün değil

- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
An itibari ile mobil ve kart ödemelerinde hata vermekte
Senior Software Engineer
an itibariyle 2500 100 5500 yok
Şu anda playstore da bazı ürünler kaybolmuş bende baktım.
Bunlar yapamıcak bu işi
Bunlar yapamıcak bu işi
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
En son AnaToLia tarafından 01 Oca 2018 22:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sontürk
Hayatımda ilk defa 5500 çekicektim site gg olmuş ,playstore dan davacıyım 
-
- İskele Babası
Yahu sanki sattıkları şey elle tutulur bişey olsa anlıcam para mı kazanmak istemiyorlar anlamıyorum ki.AnaToLia yazdı: ↑01 Oca 2018 22:38 Aynen kalkmış
https://www.playstore.com/urun/istanbul-kiyamet-vakti
kabasakaldan alıcam hiç degilse canlı destek varexemelation yazdı: ↑01 Oca 2018 22:41Yahu sanki sattıkları şey elle tutulur bişey olsa anlıcam para mı kazanmak istemiyorlar anlamıyorum ki.AnaToLia yazdı: ↑01 Oca 2018 22:38 Aynen kalkmış
https://www.playstore.com/urun/istanbul-kiyamet-vakti
-
- İskele Babası
Benimde aklıma yattı valla oradan alıcam yarın.AnaToLia yazdı: ↑01 Oca 2018 22:45kabasakaldan alıcam hiç degilse canlı destek varexemelation yazdı: ↑01 Oca 2018 22:41Yahu sanki sattıkları şey elle tutulur bişey olsa anlıcam para mı kazanmak istemiyorlar anlamıyorum ki.AnaToLia yazdı: ↑01 Oca 2018 22:38 Aynen kalkmış
https://www.playstore.com/urun/istanbul-kiyamet-vakti![]()
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
“Kredi kartınız black listte.” şeklinde uyarı veriyor bana da. Hayatımda daha saçma bir hata metni duymamıştım.
Not: Kredi kartı gayet aktif, her yerden online alışverişimi yapabiliyorum bu lanet site hariç.
Not: Kredi kartı gayet aktif, her yerden online alışverişimi yapabiliyorum bu lanet site hariç.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes