Kendimi gördüm
Oyuna ne kadar yatırım yaptınız ?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Oyuna ne kadar yatırım yaptınız ?
10 yıl, 3 farklı sunucu... Toplam da maksimum 500 lira.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
pluslara para vermiyor musun? kasa erişim +5 =?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Hiçbir şey vermedim hocam.Dediklerinizin hiç biri hesabımda yüklü değil.Oynadığım her MMORPG ya da webtabanlı oyunlarda para yatırmadan iyi yerlere gelmeye çalıştım.
Az önce ana playstore hesabı geçmişine baktım ''4.000'' civarlarında bir akçe geçmişi mevcut.
Daha eskiden aldığımız kutudur akçedir veya nakit olarak aldığımız tılsımlar. Kaba taslak hesabım ile yaklaşık olarak ''10.000,11.000'' civarlarında düşünüyorum.
Daha eskiden aldığımız kutudur akçedir veya nakit olarak aldığımız tılsımlar. Kaba taslak hesabım ile yaklaşık olarak ''10.000,11.000'' civarlarında düşünüyorum.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Gelir mi oha
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
1445 lira playstore de gözüküyor onun harici dışardan 250 falan harcadım ama elde var sıfır şuan 
Gizlenmiş İçerikGöster

Şaşırılacak birşey yok
Oyun piyasasına girdiğin zaman ve vaktiniz varsa bir miktar yatırıp 5 6 t nakit alın
10.000 lirayı bulmuştur, eskiden Ttnet’ten ikv kutu alırdık arkadaşımla 30 liraya bol bol, telefondan akçe çekerdik. Sonra üniye başlayınca da kredi kartına geçtik. O da çok harcamıştır ben de çok harcadım.
Fakat geçen ay oynadığım bir oyun vardı S4 League diye. Ona 220 lira yatırdım tek seferde ama hiçbir şey çıkmadı kapsülden
o gün söz verdim kendime oyuna artık para yatırmak yok diye. O sebeple yeni bölge geldiğinde de plus falan almam. Artık başkalarından bağış bekliyorum 
Fakat geçen ay oynadığım bir oyun vardı S4 League diye. Ona 220 lira yatırdım tek seferde ama hiçbir şey çıkmadı kapsülden
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
bizim arkadaş savaşçı ve defans 2 3 satarak 7 milyar kaldırdı kardeşim 3 yıl önce meran ve eminönünde
Arkadaşın Annesi şimdi diyor oğlum istanbulda kıyamet günü oynamıyon mu diyor :d