Kritik Hata Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ANGMAR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Kritik Hata Hk.

Mesaj gönderen ANGMAR »

Selam arkadaşlar. Holdeyken sürekli kritik hata alıp oyundan düşüyorum. Özellikle ırklara kesinlikle gidemiyorum oralarda her dakika oyundan düşüyorum. Sadece holde oluyor neredeyse. Genellikle oyundan attığı yerler oyun içerisinde müziğin değiştiği noktalar. Ayrıca uzun süre menzilime kimse girmeyince ardından birini görünce direk kritik hata verip oyundan atıyor. Oyunu temiz ve sorunsuz bir şekilde silip tekrar yükledim. Ancak sorun düzelmedi. Ekran kartı ve bilgisayar güncelleştirmeleri yapılı. Benimle benzer sorun yaşamış arkadaşları konuya bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim çünkü son yarım saatte 14 kere düştüm. :unamused: :unamused:
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Kritik Hata Hk.

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Ben oyunu pencere modunda oynamaya başladım. Fullscreen'e kıyasla daha az düşüyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

SalurBeyi yazdı: 01 Oca 2018 17:11 Ben oyunu pencere modunda oynamaya başladım. Fullscreen'e kıyasla daha az düşüyorum.
Nasıl pencere moduna alıyoruz oyunu?
Nothing
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Scalgar yazdı: 01 Oca 2018 17:17 Nasıl pencere moduna alıyoruz oyunu?
Aşağıda ayrıntısıyla bulabilirsin.

BilgeTonyukuk yazdı: 19 Eyl 2014 17:46 [center]İstanbul Kıyamet Vakti nasıl pencere modunda oynanır?

1. Adım: Bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü öğrenme;[/center]

Öncelikle bilgisayarınızın Ekran Çözünürüğünü öğrenmeniz gerekiyor, zira pencere moduna getireceğimiz İKV'nin çözünürlükleri bundan düşük olmalı. Masaüstüne sağ tıklayıp "Ekran Çözünürlüğü"ne tıkladığımızda, karşımıza çıkan pencerenin orta alt kısmında "Çözünürlük ...x..." şeklinde yazan bir yazı göreceğiz. Bunu not ettikten sonra kapatıp, işlemimize devam edebiliriz.

Resim

Resim
2. Adım: Oyunun kurulu olduğu dosyayı ve "pref_launch" adlı dosyayı bulma;
Oyunun hangi klasörde kurulu olduğunu bulmak için, oyunun masaüstünde bulunan simgesine sağ tıklayarak "Özellikler" kısmına tıklayalım. Akabinde karşımıza çıkan küçük pencereden "Dosya Konumunu Aç" diyelim.
Resim

Resim
Ardından "Base" adlı klasörümüze giriyoruz. İşte "pref_launch" adlı dosya karşımızda.
Resim

Resim
3. Adım: "pref_launch" adlı dosyanın düzenlenip kaydedilmesi;
Öncelikle "pref_launch" adlı dosyamıza sağ tıklayarak "Özellikler" diyoruz, ve alt kısımda bulunan "Salt okunur" kısmında tik var ise kaldırıyoruz. Bu kısım önemli, işin püf noktası burada. Eğer ki bu işlemi yapmadan, yani "Salt okunur" kısmında tik var iken dosya içerisinde herhangi bir değişiklik yaparsanız kaydedilmeyecektir. Tiki kaldırdıktan sonra "Tamam"a basıyoruz ve işlemimize devam ediyoruz.
Resim

Resim
Bu işlemi de tamamladıktan sonra, "pref_launch" dosyasına sağ tıklıyoruz, ve "Birlikte aç..." seçeneğinden "Not Defteri"ni seçiyoruz.
Resim

Resim
Karşımıza çıkan not defteri dosyasında, "Fullscreen"i "0" yapıyoruz, "ScreenWidth"yi ve "ScreenHeight"i ise, ilk adımda baktığımız bilgisayarın ekran çözünürlüğünden düşük bir değer yapıyoruz. Mesela ben 1200x700 yaptım. Bunu gözünüzü yormayacak, rahat kullanacağınız şekilde kendiniz ayarlayabilirsiniz. İşlemi tamamladıktan sonra "Dosya > Kaydet" seçeneğiyle işlemimizi kaydedip dosyamızı kapatıyoruz.
Resim

Resim
Ardından yine "pref_launch" adlı dosyamıza sağ tıklayıp "Özellikler" diyoruz, ve "Salt okunur" seçeneğine tik koyarak "Tamam"a basıyoruz, işlemimizi sona erdiriyoruz.
Resim

Resim
Gördüğünüz gibi işlemimiz başarıyla sona ermiştir, iyi oyunlar dilerim. :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

FiratCakiroglu yazdı: 01 Oca 2018 17:20
Scalgar yazdı: 01 Oca 2018 17:17 Nasıl pencere moduna alıyoruz oyunu?
Aşağıda ayrıntısıyla bulabilirsin.

BilgeTonyukuk yazdı: 19 Eyl 2014 17:46 [center]İstanbul Kıyamet Vakti nasıl pencere modunda oynanır?

1. Adım: Bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü öğrenme;[/center]

Öncelikle bilgisayarınızın Ekran Çözünürüğünü öğrenmeniz gerekiyor, zira pencere moduna getireceğimiz İKV'nin çözünürlükleri bundan düşük olmalı. Masaüstüne sağ tıklayıp "Ekran Çözünürlüğü"ne tıkladığımızda, karşımıza çıkan pencerenin orta alt kısmında "Çözünürlük ...x..." şeklinde yazan bir yazı göreceğiz. Bunu not ettikten sonra kapatıp, işlemimize devam edebiliriz.

Resim

Resim
2. Adım: Oyunun kurulu olduğu dosyayı ve "pref_launch" adlı dosyayı bulma;
Oyunun hangi klasörde kurulu olduğunu bulmak için, oyunun masaüstünde bulunan simgesine sağ tıklayarak "Özellikler" kısmına tıklayalım. Akabinde karşımıza çıkan küçük pencereden "Dosya Konumunu Aç" diyelim.
Resim

Resim
Ardından "Base" adlı klasörümüze giriyoruz. İşte "pref_launch" adlı dosya karşımızda.
Resim

Resim
3. Adım: "pref_launch" adlı dosyanın düzenlenip kaydedilmesi;
Öncelikle "pref_launch" adlı dosyamıza sağ tıklayarak "Özellikler" diyoruz, ve alt kısımda bulunan "Salt okunur" kısmında tik var ise kaldırıyoruz. Bu kısım önemli, işin püf noktası burada. Eğer ki bu işlemi yapmadan, yani "Salt okunur" kısmında tik var iken dosya içerisinde herhangi bir değişiklik yaparsanız kaydedilmeyecektir. Tiki kaldırdıktan sonra "Tamam"a basıyoruz ve işlemimize devam ediyoruz.
Resim

Resim
Bu işlemi de tamamladıktan sonra, "pref_launch" dosyasına sağ tıklıyoruz, ve "Birlikte aç..." seçeneğinden "Not Defteri"ni seçiyoruz.
Resim

Resim
Karşımıza çıkan not defteri dosyasında, "Fullscreen"i "0" yapıyoruz, "ScreenWidth"yi ve "ScreenHeight"i ise, ilk adımda baktığımız bilgisayarın ekran çözünürlüğünden düşük bir değer yapıyoruz. Mesela ben 1200x700 yaptım. Bunu gözünüzü yormayacak, rahat kullanacağınız şekilde kendiniz ayarlayabilirsiniz. İşlemi tamamladıktan sonra "Dosya > Kaydet" seçeneğiyle işlemimizi kaydedip dosyamızı kapatıyoruz.
Resim

Resim
Ardından yine "pref_launch" adlı dosyamıza sağ tıklayıp "Özellikler" diyoruz, ve "Salt okunur" seçeneğine tik koyarak "Tamam"a basıyoruz, işlemimizi sona erdiriyoruz.
Resim

Resim
Gördüğünüz gibi işlemimiz başarıyla sona ermiştir, iyi oyunlar dilerim. :)
Resim
Çok teşekkür ederim :)
Nothing
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Arkadaşım o kadar uzun bir cevabı alıntılayıp cevap vermende ki amaç nedir ?
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Küçük Ekranı sormuş, Adam da alıntı yaparak atacağı adımları göstermiş.Konu açan kişide nezaketten teşekkür etmiş.

Yapılmış olan alıntı ben dahil ve bir çok kişinin işine yaradı, yarayacaktır.

Alıntıdaki amaç bu tamam mı? Zeki Arkadaşlara ithafen...

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Haklısın kardeş hata bende...
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

LethieN yazdı: 01 Oca 2018 18:50
Küçük Ekranı sormuş, Adam da alıntı yaparak atacağı adımları göstermiş.Konu açan kişide nezaketten teşekkür etmiş.

Yapılmış olan alıntı ben dahil ve bir çok kişinin işine yaradı, yarayacaktır.

Alıntıdaki amaç bu tamam mı? Zeki Arkadaşlara ithafen...

Alıntı yapıp çok teşekkür ederim ne demek?
Ayrıca bu kadar uzun alıntılarda spoiler yapabilirsiniz merak eden spoiler sekmesine tıklar bakar.
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön