Re: görev metinleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

dereotu yazdı: 01 Oca 2018 07:04
TOLGARDA yazdı: 19 Tem 2017 12:34
dereotu yazdı: 01 Tem 2017 04:43 Yıllar önce bütün görevlerin ekran görüntüsünü almıştım, şuan onları text ortamına kaydedip bütün görev metinlerini gösteren basit bi uygulama yapıyorum, bu konuyu görünce hesap açıp yazmak istedim hemen. Ama sanırım etkinlikte kullanılıyormuş görev metinleri o yüzden paylaşılmasına müsaade edilmiyormuş.
Bu çok güzel bir fikir
Teşekkürler, nadir aralıklarla da olsa hala uğraşıyorum bununla, belli bir görev metnini isteyen olursa atabilirim bu arada.
Bir veri depolama servisine mesela google drive ya da yandex disk gibi, yükleyip bizimle özelden paylaşabilir misin?
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
dereotu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen dereotu »

KraToSs yazdı: 01 Oca 2018 09:07
dereotu yazdı: 01 Tem 2017 04:43 Yıllar önce bütün görevlerin ekran görüntüsünü almıştım, şuan onları text ortamına kaydedip bütün görev metinlerini gösteren basit bi uygulama yapıyorum, bu konuyu görünce hesap açıp yazmak istedim hemen. Ama sanırım etkinlikte kullanılıyormuş görev metinleri o yüzden paylaşılmasına müsaade edilmiyormuş.
Bu çok güzel bir fikir
Teşekkürler, nadir aralıklarla da olsa hala uğraşıyorum bununla, belli bir görev metnini isteyen olursa atabilirim bu arada.
Çemberlitaş görev metinleri mevcut mu
evet
TOLGARDA yazdı: 01 Oca 2018 10:58
Bu çok güzel bir fikir
Bir veri depolama servisine mesela google drive ya da yandex disk gibi, yükleyip bizimle özelden paylaşabilir misin?
yapabilirim, ama bunun için biraz zaman lazım, tamamını bitirip atmak isterim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön