Öykü Hatası İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Re: Öykü Hatası İKV

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Scalgar yazdı: 31 Ara 2017 16:01 Özel bir ismi yok mu bu fareadam klanı liderinin?
Kuklacı**
...COMANDANTE...

... Semsûr...
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

02ARMA02 yazdı: 01 Oca 2018 12:39 ama yaratıklarla nasıl dost olunabılır kı mantık dısı.
Fantastik bir evrenden ,bir oyundan bahsediyoruz.Kaç yıllık hikayede bu zamana kadar böyle bir mantık hatası olduğunu düşünen sanırım ilk kişisin.Hiç Cinnet ile konuşmadın mı ? Kan Pençe ? Daha oyunun ilk görevlerinde Folklör cinleri ? Vahşi ? Cin Sakin ? Yalnız Adam ? Bak konuşabilenler ile dost olunabiliyormuş demekki.
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

AgahEfendi yazdı: 01 Oca 2018 12:44
02ARMA02 yazdı: 01 Oca 2018 12:39 ama yaratıklarla nasıl dost olunabılır kı mantık dısı.
Fantastik bir evrenden ,bir oyundan bahsediyoruz.Kaç yıllık hikayede bu zamana kadar böyle bir mantık hatası olduğunu düşünen sanırım ilk kişisin.Hiç Cinnet ile konuşmadın mı ? Kan Pençe ? Daha oyunun ilk görevlerinde Folklör cinleri ? Vahşi ? Cin Sakin ? Yalnız Adam ? Bak konuşabilenler ile dost olunabiliyormuş demekki.
katılıyorum. adadaki yalnız fareadam ile de konuşabiliyoruz ve bize saldırmıyor. üstüne üstlük bize kuklacı hakkında bilgiler de veriyor. ona bakarsan yaratıklarda birbirlerini kafese tıkıyolar. çeteci mağarasında kurtadam ve sanırım bir de cin esir var. yani İKV'nde dost pek yok ama düşman oldukça çok.
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

02ARMA02 yazdı: 01 Oca 2018 12:41
Scalgar yazdı: 31 Ara 2017 16:01 Özel bir ismi yok mu bu fareadam klanı liderinin?
Kuklacı**
dostum videodaki pelerinli general gibi olan fare adam Kuklacı değil. Hikaye ile biraz mantık kurun. Kuklacı maske takan biriydi ve kimse insan, yaratık ne olduğunu bilmiyordu. Adam büyüde ustaydı ve fare adam gibi bir ırk yarattı. Fare adam ırkını yaratan biri naısl fare adam olabilir allah aşkına :D Videoda çıkan fare adam aynı zamanda konuşmayı yapan şu anki klanın lideri "Hakir"'dir.
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

BatuIV yazdı: 02 Oca 2018 20:45
02ARMA02 yazdı: 01 Oca 2018 12:41
Kuklacı**
dostum videodaki pelerinli general gibi olan fare adam Kuklacı değil. Hikaye ile biraz mantık kurun. Kuklacı maske takan biriydi ve kimse insan, yaratık ne olduğunu bilmiyordu. Adam büyüde ustaydı ve fare adam gibi bir ırk yarattı. Fare adam ırkını yaratan biri naısl fare adam olabilir allah aşkına :D Videoda çıkan fare adam aynı zamanda konuşmayı yapan şu anki klanın lideri "Hakir"'dir.
fareadam önderının adı kuklacı orda kı adamın adını sormamıs kı ben farelerın lıderı kım dıye cevapladım
...COMANDANTE...

... Semsûr...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön