Sayın Yönetim İçeriye Davetlısınız Buyrun:)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BloodRapper
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sayın Yönetim İçeriye Davetlısınız Buyrun:)

Mesaj gönderen BloodRapper »

dedee66 yazdı: 31 Ara 2017 17:59
dedee66 yazdı: 31 Ara 2017 17:48
BloodRapper yazdı: 31 Ara 2017 17:44 Öncelikle Tüm ikv halkına mutlu yıllar dılerim
Evet yenı yıla gırmeden tüm ikv halkını çok sevındırıp tanıtım videosunu yayınlayan emeği geçen tüm yönetimimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.Sayın yonetıcım Nerull Tanıtımın Yanında tarihide belirticeğini beyan etmişti onu göremedık biraz üzüldük tabi ':)
Sosyal medya platformunda Videoyu bi sindirin demiştiniz ':) Tüm ikv halkı vıdeoyu çoktan sindirmiştir dıye dusunuyoruz Yenı yıla saatler kaldı Bİrde tarih patlatsanız ohh yemede yanında yat diyebiliriz :grin: Evet söz sizde.
uzun yıllar geçti günceleme gelmeyeli bu oyuna sahip çıktıgınız için canı gönülden tekrar teşekür ederiz
Bir çok onlıne oyunlara bakıyorum yenı yıl heycanını ne güzel oyun ıcersınde kutluyorlar karlar yagıyor noel babalar he köşede ıkv de boyle bı tema veya oyun ıcınde bı degısıklık olmadıgı için üzülduk tabi yönetımede hak vermek lazım İşiniz basınızdan aşkın yenı eklentı paketıne yogun ilgi gösterıyorsunuz ama olsaydı çok güzel bi görüntü olurdu diye düşünüyorum İçimden gelenleri oyun hakkında dusuncelerımı yazdım şimdi sözü yönetim kurulumuza devrediyoruz gözümüz forumda olcak :grin: :grin:
SELAMIN HELLO MUTLU YILLAR 🎅

Bu arada ayrıntıyı kaçırdım sanma hemen bi menfaat

Nasıl bi Menfaat Anlamadım dostum
[center][url=https://hizliresim.com/8NG8gr][img]https://i.hizliresim.com/8NG8gr.jpg[/img][/url][/center]
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maskoff »

Güncelleme gelecek sene gelecek , yakında ,bu aya yetişmez gibi cevapları kabul etmiyoruz sayın nerull
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

maskoff yazdı: 31 Ara 2017 18:03 Güncelleme gelecek sene gelecek , yakında ,bu aya yetişmez gibi cevapları kabul etmiyoruz sayın nerull
Nerull: Tabiki Efendim Siz Nasıl İsterseniz
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

dedee66 yazdı: 31 Ara 2017 17:55
BloodRapper yazdı: 31 Ara 2017 17:54 Arkdşlar bu KOnuyu coşturmamız lazımki sayın yönetimden bir cevap alalım büyük bi coşku yaratmamız lazım bence :grin: :grin:
Merak Etme kardeşim ben varkene buraya CUMHURBAŞKANI bile MUTLU YILLAR yazar için ferah olsun
Belli belli imzan Cumhurbaskani koruma konvoyu gibi led çakarlı kardesim
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Orhanbuluttt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ailem

Mesaj gönderen Orhanbuluttt »

BloodRapper yazdı: 31 Ara 2017 17:44 Öncelikle Tüm ikv halkına mutlu yıllar dılerim
Evet yenı yıla gırmeden tüm ikv halkını çok sevındırıp tanıtım videosunu yayınlayan emeği geçen tüm yönetimimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.Sayın yonetıcım Nerull Tanıtımın Yanında tarihide belirticeğini beyan etmişti onu göremedık biraz üzüldük tabi ':)
Sosyal medya platformunda Videoyu bi sindirin demiştiniz ':) Tüm ikv halkı vıdeoyu çoktan sindirmiştir dıye dusunuyoruz Yenı yıla saatler kaldı Bİrde tarih patlatsanız ohh yemede yanında yat diyebiliriz :grin: Evet söz sizde.
uzun yıllar geçti günceleme gelmeyeli bu oyuna sahip çıktıgınız için canı gönülden tekrar teşekür ederiz
Bir çok onlıne oyunlara bakıyorum yenı yıl heycanını ne güzel oyun ıcersınde kutluyorlar karlar yagıyor noel babalar he köşede ıkv de boyle bı tema veya oyun ıcınde bı degısıklık olmadıgı için üzülduk tabi yönetımede hak vermek lazım İşiniz basınızdan aşkın yenı eklentı paketıne yogun ilgi gösterıyorsunuz ama olsaydı çok güzel bi görüntü olurdu diye düşünüyorum İçimden gelenleri oyun hakkında dusuncelerımı yazdım şimdi sözü yönetim kurulumuza devrediyoruz gözümüz forumda olcak :grin: :grin:
Öncelikle Mutlu Yıllar Burak Amca :)
Güzel Bir Konu Acmışşın Bende Düşünüyordum Acmayı Benden Önce Davranmıssın :grinning: :grinning: İnşallah Yönetim Cevaplar Gercekten İkvye Kar Yagsa Felan Cok Güzel Bir Görüntü Cıkardı :grinning:
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

Bu kadar gizli tutmak bence çok saçma yeter artık denilebilicek bir seviyeye ulaştı tarihi belirtsinler artık. kesinlikle haklısın.
Kullanıcı avatarı
BloodRapper
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Orhanbuluttt yazdı: 31 Ara 2017 18:08
Öncelikle Mutlu Yıllar Burak Amca :)
Güzel Bir Konu Acmışşın Bende Düşünüyordum Acmayı Benden Önce Davranmıssın :grinning: :grinning: İnşallah Yönetim Cevaplar Gercekten İkvye Kar Yagsa Felan Cok Güzel Bir Görüntü Cıkardı :grinning:
Aynen Yiğenım kar yagsa beraber kardan adam yapardık senle ikvde
ama gerçekten boyle bı arayüz degısıklıgı felan olması gerekıyordu diye dusunuyorum
[center][url=https://hizliresim.com/8NG8gr][img]https://i.hizliresim.com/8NG8gr.jpg[/img][/url][/center]
Kullanıcı avatarı
BloodRapper
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

AFRASİYAB bakıp bakıp geçiyorsun Yokmu bize bi mutlu yıllar :grin:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

BloodRapper yazdı: 31 Ara 2017 17:54 Arkdşlar bu KOnuyu coşturmamız lazımki sayın yönetimden bir cevap alalım büyük bi coşku yaratmamız lazım bence :grin: :grin:
Merak Etme kardeşim ben varkene buraya CUMHURBAŞKANI bile MUTLU YILLAR yazar için ferah olsun
Gorgar yazsın da, gerisi olmasa da olur :grinning:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

noctiluca yazdı: 31 Ara 2017 18:07
Belli belli imzan Cumhurbaskani koruma konvoyu gibi led çakarlı kardesim
Ahahahah güzel yorum :D
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön