Oyunu oynayan cogu oyuncu 'Bu OyUnDa HaCk yok' kafasinda yasayan oyuncular hocam senin gibi yazilim muhendisligi okuyan birinin onune gelince gulecegi fakat normal bir oyuncuyu catir catir soyup forumda 'Charim chalindi geme yardim' yazdirtacak kadar basit ve is gorur.
Hanginiz bu arkadaş
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Hanginiz bu arkadaş

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Bu oyunda hile altyapi sebebiyle olamaz, zamaninda gozluk hilesi diye cok çar kaptirdi cogu oyuncu, adamin actigi bu keylogger da bilgisayarda ornegin Agah’in hareketlerini duzenleyen kod. Karakterlerle ilgili olan datalar kilitliParlementxx yazdı: ↑31 Ara 2017 16:31Oyunu oynayan cogu oyuncu 'Bu OyUnDa HaCk yok' kafasinda yasayan oyuncular hocam senin gibi yazilim muhendisligi okuyan birinin onune gelince gulecegi fakat normal bir oyuncuyu catir catir soyup forumda 'Charim chalindi geme yardim' yazdirtacak kadar basit ve is gorur.
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Örnek çok yanlış. Keyloggerlar klavyede bastığınız her tuşu kayıt altına alıp, alınan her kaydı belirli aralıklarla karşıya ulaştıran casus yazılımdır. Yani hesabınızın kullanıcı adı ve şifrelerinizi ele geçirip hesaplarınızı soymak amaçlı bir yazılım bunoctiluca yazdı: ↑31 Ara 2017 17:20Bu oyunda hile altyapi sebebiyle olamaz, zamaninda gozluk hilesi diye cok çar kaptirdi cogu oyuncu, adamin actigi bu keylogger da bilgisayarda ornegin Agah’in hareketlerini duzenleyen kod. Karakterlerle ilgili olan datalar kilitliParlementxx yazdı: ↑31 Ara 2017 16:31Oyunu oynayan cogu oyuncu 'Bu OyUnDa HaCk yok' kafasinda yasayan oyuncular hocam senin gibi yazilim muhendisligi okuyan birinin onune gelince gulecegi fakat normal bir oyuncuyu catir catir soyup forumda 'Charim chalindi geme yardim' yazdirtacak kadar basit ve is gorur.![]()
Senior Software Engineer
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Son Kaptan
Oyunun orjinalinde keylogger hile amacli kullanilamaz ekstradan indirip dosyada yer degistirme islemi yapmasi gerekir.. Hile derken yani mesela bir zamanlar Son Silah 2 vardi hile aktif edilebilmeye baslandi ve duzeltilemeyince oyun kapatildi. İstanbul Kiyamet Vaktinde bu ihtimal yok.. ornegim keyloggerin oyun icinde herhangi bir menfaat saglayamamasidir
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Hocam biri bunlar ne eanlatabilirmi ve yapabilirseniz 2 3 tane bana epe yolayın 

- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
Siz ne güzel sohbet ediyorsunuz,hicbirsey anlayamadım 
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Oyle deme hocam assembly kodlarini degistirebiliyorsun.noctiluca yazdı: ↑31 Ara 2017 17:20Bu oyunda hile altyapi sebebiyle olamaz, zamaninda gozluk hilesi diye cok çar kaptirdi cogu oyuncu, adamin actigi bu keylogger da bilgisayarda ornegin Agah’in hareketlerini duzenleyen kod. Karakterlerle ilgili olan datalar kilitliParlementxx yazdı: ↑31 Ara 2017 16:31Oyunu oynayan cogu oyuncu 'Bu OyUnDa HaCk yok' kafasinda yasayan oyuncular hocam senin gibi yazilim muhendisligi okuyan birinin onune gelince gulecegi fakat normal bir oyuncuyu catir catir soyup forumda 'Charim chalindi geme yardim' yazdirtacak kadar basit ve is gorur.![]()

- sultanahmet660
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Nizam-ı Zen
Konuyu açan arkadaş kim bu falan demiş. Gökten zembille inmez o biri atmış sen de almışsın. Sana atan kişiye sorarsan kim olduğunu öğrenirsin bu bir.
Konu başlık puanım sana 0 ganka.
İkinci olarak anlamayan kişilere açıklama yapmadan konuşan arkadaşlar neyin havası bu? Açıklayın bari adamlara çok konuşasınız varsa.
"BAKIN BEN KOD YAZIYOM CPP KONSOL EKRANI SİŞARP EZİQLER anlamaz"
Son olarak anlamayan arkadaşlar, ekran görüntüsü bir program kodu içermekte olay o. Çok yakında bırakcam forumu okumayı, hava kirliliği..
Konu başlık puanım sana 0 ganka.
İkinci olarak anlamayan kişilere açıklama yapmadan konuşan arkadaşlar neyin havası bu? Açıklayın bari adamlara çok konuşasınız varsa.
"BAKIN BEN KOD YAZIYOM CPP KONSOL EKRANI SİŞARP EZİQLER anlamaz"
Son olarak anlamayan arkadaşlar, ekran görüntüsü bir program kodu içermekte olay o. Çok yakında bırakcam forumu okumayı, hava kirliliği..
Bence şuan sadece hırsızlara yol gösteriyorsunuz lütfen sil derim.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI