230m lik teşkilat banolarım kayboldu beyler
Re: 230m lik teşkilat banolarım kayboldu beyler
Üzücü bir durum olmuş, zamanında bir arkadaşım 950m parası varken 200m lik alışveriş yapmış, gelen paranın 150m i çöpe gitmişti, tecrübesizlik mi denir oyunun saçmalığı mı bilmiyorum ama tamamen saçmalık aslında, kp nin en fazla 999m olabilmesi ve paranın en fazla 1 T olması ve orantıda ki saçmalık..
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- DygGvn
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Gök Tengri
Yöneticiler oyun üzerindeki her şeyi görebiliyorlar. Alışverişler de neler kullanıldığını, ne kadar para kullanılıp ne kadar para alındığına dair bütün bilgiler onlarda mevcut.
Yani sen bonoları alışverişte sattığın da karakterindeki mevcut nakit paranın ne kadar olduğu görülüyor. Yöneticilerin gerekli araştırmaları yaptıktan sonra geri kalan bonoları teslim ederler.
Yani sen bonoları alışverişte sattığın da karakterindeki mevcut nakit paranın ne kadar olduğu görülüyor. Yöneticilerin gerekli araştırmaları yaptıktan sonra geri kalan bonoları teslim ederler.
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
bunun saçmalıkla alakası yok 11 yıldır olan birşey bu her oyundada bir para birimi sınırlaması var ve bu oyundada 999milyon bunu herkezin bilmesi lazım bilmeyenler bile paranın üstüne geldiği zaman göstertıyor az birşey kafası olup düşünen adam 999milyonu geçtikten sonraki paranın uçtuğunu bilmesi lazım. veyada kasa çara aktarırsın olur biter bu kadar basit yaniLahza yazdı: ↑31 Ara 2017 11:28 Üzücü bir durum olmuş, zamanında bir arkadaşım 950m parası varken 200m lik alışveriş yapmış, gelen paranın 150m i çöpe gitmişti, tecrübesizlik mi denir oyunun saçmalığı mı bilmiyorum ama tamamen saçmalık aslında, kp nin en fazla 999m olabilmesi ve paranın en fazla 1 T olması ve orantıda ki saçmalık..
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Artık bono var kasa çarına geçipte para koyma derdi de yok gardaş. Deli mi dürttü de 29 bonoyu 940m varken satıyorsun. Birde gelmiş 29 bono vardı 23 bono kalması gerekmezmiydi diye söylüyosun, gülemesin ağlıyamasın bilemedim. 1 t para yapmaksa niyetin 6 tanesini ayırıp satabilirdin. Bu tamamen senden kaynaklanan bir hata. Oyundan kaynaklanan bugların dışında tılsımlarla ilgili bile bir sürü hata var desteğe atmama rağmen bir sonuç alamadım, paranı geri vereceklerini sanmıyorum geçmiş olsun.
buyrun kod bu: (pythonda yazdım)
item_para = input() #işportacıya konulan eşyaların toplam ederi
Kod: Tümünü seç
if item_para + oyuncu_para > 999.999.999:
print("Paranız 1 milyondan fazla olamaz.Satış gerçekleştirilmedi")
break
elif item_para + oyuncu_para < 999.999.999:
oyuncu_para += item_para
En son kubi07 tarafından 31 Ara 2017 15:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Kodlama yapilirken nokta cok farkli yerlere goturur ama yine de sen bilirsinkubi07 yazdı: ↑31 Ara 2017 15:42 buyrun kod bu: (pythonda yazdım)
if item_para + oyuncu_para > 999.999.999:
print("Paranız 1 milyondan fazla olamaz.Satış gerçekleştirilmedi")
break
elif item_para + oyuncu_para < 999.999.999:
oyuncu_para += item_para
evet şimdi fark ettim ikv gibi düşündümde direk yazdımnoctiluca yazdı: ↑31 Ara 2017 15:43Kodlama yapilirken nokta cok farkli yerlere goturur ama yine de sen bilirsinkubi07 yazdı: ↑31 Ara 2017 15:42 buyrun kod bu: (pythonda yazdım)
item_para = input() #işportacıya konulan eşyaların toplam ederi if item_para + oyuncu_para > 999999999: print("Paranız 1 milyondan fazla olamaz.Satış gerçekleştirilmedi") break elif item_para + oyuncu_para < 999999999: oyuncu_para += item_para![]()
oyun pythonda yazılmamıştır zaten o kadarına onlar düşünsün yaovv
Hem önemli olan algoritme kod bir şekilde yazılır:D
Dikkat ettiysen while döngüsü yok ben break yazdım orda da hata var aslında.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
- Ostankino
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Gerek yok alışverişi iptal etmeye. Arta kalan parayı bono olarak versin
const maxMoney = 999999999;
var item = Player.getTradeItem(); // İşportaya konulan item
var sum = item.getPrice() + Player.getMoney(); // Satılacak item ve oyuncu'nun mevcut para toplamı
if (sum > maxMoney) // Eğer oyuncu'nun satacağı item ve oyuncu parası 1t'den büyükse
{
int dif = maxMoney - sum; // 1t'den sonra oyuncu'nun alacağı para miktarı
while (true)
{
if (dif % 10 && dif >= 10000000) // Geri kalan para 10m üzeri ve 10'a bölünebiliyorsa 10m'lik bonolar şeklinde geri kalan parayı ver.
{
Player.giveItem('Bono 10m');
dif -= 10000000;
}
else
{
// Eğer 10'a bölünemiyorsa, geriye kalanı 1m'lik bonolor halinde öde.
if (dif >= 1000000)
{
dif = Math.Floor(dif); // Küsüratlı sayısı en yakın sayıya yuvarlama (Örn: 8.850.000 => 9.000.000)
for (int i = 0; i != dif; i += 1000000)
{
Player.giveItem('Bono 1m');
}
break;
}
}
}
}
Senior Software Engineer