Yeni Soundtrack’in Esinlendigi Müzik!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Re: Yeni Soundtrack’in Esinlendigi Müzik!

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Aslında iyi niyet var direk eleştirmek istemem daha önce Emre Yücelen'in müzik kayıtlarını nasıl aldığını ya da herhangi bir müzisyenin nasıl kayıt aldığını anladığım kadarıyla bilmiyorsun.Bilmeden de konu açmak sağlıklı değil.Her neyse şimdi ilk öncelikle

Senin şarkılarda birbirine en çok benzettiğin yer ince tiz sesler.Ama Emre Yücelen'in şarkısında gelen ''tik - tak - tak tak -'' sesleri metronom sesleridir. Yani şarkının orjinalinde öyle bir ses yoktur. Sadece parçayı çalan müzisyenlerin ritmi kaçırmaması için çalar.Senin bahsettiğin şarkıda ise bu ritim olarak kullanılmış. Emre Yücelen İKV'nin şarkılarını seçerken çok orjinallik katıyor.Senin bahsettiğin ''Pigs'' şarkısı benzetme,alınma değil, oyun developerlarının Yücelen'den isteği sadece.Ki Emre Yücelen'de kırmamış o şarkıyı jest niyetine yapmış. Umarım biraz bilgilendirebilmişimdir. İyi Forumlar ...
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Leqendyyy yazdı: 31 Ara 2017 04:11 Aslında iyi niyet var direk eleştirmek istemem daha önce Emre Yücelen'in müzik kayıtlarını nasıl aldığını ya da herhangi bir müzisyenin nasıl kayıt aldığını anladığım kadarıyla bilmiyorsun.Bilmeden de konu açmak sağlıklı değil.Her neyse şimdi ilk öncelikle

Senin şarkılarda birbirine en çok benzettiğin yer ince tiz sesler.Ama Emre Yücelen'in şarkısında gelen ''tik - tak - tak tak -'' sesleri metronom sesleridir. Yani şarkının orjinalinde öyle bir ses yoktur. Sadece parçayı çalan müzisyenlerin ritmi kaçırmaması için çalar.Senin bahsettiğin şarkıda ise bu ritim olarak kullanılmış. Emre Yücelen İKV'nin şarkılarını seçerken çok orjinallik katıyor.Senin bahsettiğin ''Pigs'' şarkısı benzetme,alınma değil, oyun developerlarının Yücelen'den isteği sadece.Ki Emre Yücelen'de kırmamış o şarkıyı jest niyetine yapmış. Umarım biraz bilgilendirebilmişimdir. İyi Forumlar ...
Oncelikle şu forum moderatoru havasindan cikmakta fayda var “iyi forumlar” “selamlar” gibi 🙂 ben Emre Yucelen çaldi demedim zaten, pigs sarkisindaki gibi bir esinlenme/istek vesaire olabilir muzik ritimleri benziyor dedim
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Tekrardan selamlar,

İnsanın selam vermesi,ya da konuyu bitirdikten sonra iyi dilek dilemesi kimseye özenme değil, sadece bir mertliktir. Bundan sonra size yazacağım herhangi mesaj sadece boş bir gönderiden ibarettir. Ben sadece bilgi vermek için yazmıştım ama siz orasına takılmışsınız.

Türkçenizin biraz daha düzelmesi dileğiyle, iyi forumlar.
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Nasıl benzemiyor kardeşim ? İkisi de kemanla çalınmış.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

yun1010 yazdı: 31 Ara 2017 05:57 Nasıl benzemiyor kardeşim ? İkisi de kemanla çalınmış.
Resim
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Serinplay yazdı: 30 Ara 2017 21:56 Benzetemedim.
Yanlız değilmişim. :)

Benzetemedim bende pek
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Pek benzerliği yok maalesef.
Resim
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Dostum bu parçalardan biri Do Minör diğer Mi minör daha basitçe aktarmam gerekirse Batısal formla yapılmış bir parça ile Kendimize özgü yazılmış formu nasıl benzettin ilginç 🤔
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

Mük bu arkadaşlar. Vurulan notalar, ritimler benzerlik taşıyor olabilir.
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

noctiluca yazdı: 30 Ara 2017 22:23 Pink Floyd-Pigs muzigi ile eminonu benziyor bunun kadar, aynisi degil ama benziyor arkadaslar sacmalamayin, rastgele denk geldim bu muzige bir uygulamada 😅
Pigs şarkısı Gorgar'in sevdiği bir parça ve Emre Yucelen'den anosu bu sarkidan uyarlamasını istiyor. Eminönü adlı soundtrackle alakası yok. Domuz anosu o. Ve dediğim gibi Gorgar'in ricası üzerine UYARLAMA yapılmış.

Bu şarkıya gelirsek, arada bağlantı bulmak için sağır olmak lazım. 8 senedir müziğin içinde biri olarak soyleyebilirim ki ne ritmi benziyor ne de melodisi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön