Oyuna geri dönmek düşüncesindeyim, sizce döneyim mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Oyuna geri dönmek düşüncesindeyim, sizce döneyim mi?

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

İnandırıcı değil. İnanmadım.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

ne kadar boş yapan var ya. adam soru sormuş nasıl olur kalkabilir miyim diğeri çocuk demiş bu kadar hüümın kasmaya gerek yok adam ne cevap istiyor onu söyleyin.
Benim fikrim verdiğin rakam bu oyun için fazla pc kısmı hariç 1000, 2000 tl seni oyunun zenginleri sınıfına sokabilir
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

kandemir yazdı: 29 Ara 2017 18:25 o hesap yanlış hesap arkadaşım senin o maliyeti vermen absürt olur çünkü sen ne youtuber olucan ne lol oynuyacan nede cs go oynuyacan keyif için oynuyorsan al 2 bin tllik bir pc baştan başlamak istemiyorsan piyasada satım yapan bir çok user var alırsın 150 200tlye ful +ful karakter 150 200 de tılsıma basarsın oldu bitti ha daha ötesini istiyorsan piyasada ful itemli hesaplar mareşal olan rütbeli de var onları alırsın üstüne tılsım epe alırsın en fazla toplam 3 bin tln gider " mutluluk 30 bin tl lik ekipmanda değil parasız sıfırdan mücadele ederek kazanmakta" başardıklarınla mutlu olursun eski ortamı yakalarsın başaramadılarınla hırslanırsın oyuna daha çok bağlanırsın daha mutlu olursun iyi düşün döneceksen mantıklı hareketlerle dön sen oyuna zirveden başlamak istiyorsun ama mutluluğu zirvede bulamazsın emeklerinin karşılığında bulursun
Ne güzel yazmışsın helal olsun, 4 ay önce oyuna başladığımda satılık karakter ilanlarını didik didik ettikten sonra, aldığım karakterle oynamanın bana mutluluk vermeyeceğine karar verip, sıfırdan yeni karakter yaptım, şuan çok daha mutluyum, karakterin herşeyi bana ait ve bu ayrı bir zevk.
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Araba alırdım ben bu kadar parayla
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

kardeş hayatın boyunca asgari ücretlemi çalışacaksın çalış bi yerlere gel boşver oyunu felan
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

Mezarın bacası yok hocam. Bas bütün paranı Sobee'ye. Hem sen mutlu ol, hem de oyun gelişsin. Hepimiz rahatlayalım.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyun için çok büyük masraflar gerekmiyor. Plus, lonca, arttırıcılar falan aylık 100-150 liradan sonra harcayacak bir şey kalmıyor zaten.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Lahza yazdı: 29 Ara 2017 17:21 Gerçek anlamda söylediğinde ciddi misin ?
Asgari ücretle geçiniyorsan, eşin çalışmıyorsa böyle bir yükün altından kalkabileceğine emin misin?
Kalkabilecek olsan bile sence bu mantıklı mı?
Yada bütün forumla dalga mı geçiyorsun?

+1
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

Daha önce asgari ücretle çalışan görmesem inanırdım. Asgari ücretle yaşamak öyle zor ki. Daha yeni 1600 lira oldu. Büyükşehirde yaşıyorsan hele ailene o ücretle bakmak imkansız gibi bir şey. Gel gelelim böyle halde olan bir insan, isterse hobisi isterse bağımlılığı olsun ben 35 bin lira yatıracağım diyemez. Araba almak konusunda da böyle. Ben asgari ücretle çalışıyorum çocuğum var diyip kredi çekip 35 bin liralık araba alayım diyemez. Çünkü hayat şartlarında kişinin düşüncesi de körelir. Bu denli pozitif ve rahat bakamaz mevzuya.

Kıt kanaat geçinen bir insan böyle rahat rahat hesap yapamaz. Biz öğrenciyiz, 300 liralık bir alışveriş yaparken bile beş kez düşünüyoruz. Sen gelmiş asgari ücret alıyorum, eşim var çocuğum var ama oyuna 35 bin lira yatırasım var diyorsun. Yemezler.

Bir de arkadaşlar buna itibar edip cevap vermiş. Beyler, bu koşullarda olan bir insan bu hesabı bile yapamaz. Çünkü düşünce tarzı zaten buna el vermez. Bu sebeple boşuna inanıp da cevap vermeyin.

İyi forumlar.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

bence 45 bin lira falan yeterli olur 35 biraz az gibi geldi. şuan lonca lisansı almak falan 2500 liradan başlıyor e doların da yükseldiğine bakarsak.
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön