Baktım şimdi , kargo dahil 9,99 TL'na geliyor.Lakin fotoğraf(Kupa üzerinde) önizlemesi yoktu.Basılan görüntü ne kadar net çıkar bilemedim.Anlayan arkadaşlar varsa buyursunlar.
Çok güzel tasarım yapan arkadaşlarımız oldu. Görseller bölümüne bakarsan forumda görebilirsin. Ancak baskının kalıcılığı ne kadar olur bilemem elde yıkamak gerekli sanırım bu malzemeleri.
FiratCakiroglu yazdı: ↑30 Ara 2017 12:55Baktım şimdi , kargo dahil 9,99 TL'na geliyor.Lakin fotoğraf(Kupa üzerinde) önizlemesi yoktu.Basılan görüntü ne kadar net çıkar bilemedim.Anlayan arkadaşlar varsa buyursunlar.
Kalitesi için fotoğraf paylaştımdı hocam yeni siparişler gelirse onunda fotoğrafını paylaşacağım
FiratCakiroglu yazdı: ↑30 Ara 2017 12:55Baktım şimdi , kargo dahil 9,99 TL'na geliyor.Lakin fotoğraf(Kupa üzerinde) önizlemesi yoktu.Basılan görüntü ne kadar net çıkar bilemedim.Anlayan arkadaşlar varsa buyursunlar.
Kalitesi için fotoğraf paylaştımdı hocam yeni siparişler gelirse onunda fotoğrafını paylaşacağım
Uygulamaya fotoğrafı yüklüyoruz , ufak bir kare var resimden kırptığımız.O karenin ölçülerine göre tasarım olması gerekli.Kare ölçülerden ufak yada büyük olursa pixel detayları çıkabilir ortaya.