Yeni Güncelleme İle İlgili Bazı Sorular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yeni Güncelleme İle İlgili Bazı Sorular

Mesaj gönderen Sparineus »

Karaköy duyuruldu. Yeni itemleri de görünüş olarak da olsa gördük. Şimdi, tahminime göre 3200 gibi bir hasar olacak büyücünün maksimum elektrik/fizik/buz hasarı. Met 2 3 ile birlikte Gaffara 100k gibi bir hasar bırakabilir. E bu halde, Çemberlitaş aşırı kolaylaşmaz mı?
2. Sorum, çemberlitaşa niye girelim ki? 59 level itemler varken 49 ile neden uğraşalım? Hem de kolay ile düşmüyor ÇT itemleri. 2 yıl sürüyor 1 karakterin full+full olması, bunalma, ara verme süreleriyle birlikte.
3. Sorum, Def 2 3'e sahip bir savaşçının karşısında kim durabilir. 7 bin maksimum hasara sahip olur muhtemelen, tılsımla beraber bu 14 bine kadar ulaşıyor. Vuracağı hasarı tahmin bile edemiyorum. Büyücülere bu haldeyken bile vurunca 3 can bırakıyor. O
zaman ne yapar?
4. Sorum, o kadar kp çarı ne olacak? Maksimum gelen klan parası 100 olarak kalacak mı, yoksa artacak mı?
Şimdilik bu kadar arkadaşlar, aklıma başka bir şey gelmedi. Eğer sizin de sorularınız varsa, bu başlığın altına yazın, cevaplayalım, üstüne soru koyalım, tahminlerimizi paylaşalım.
Ayrıca bu güncellemeden en büyük isteğim, alışverişin düzeltilmesi, tüm çantayı kolayca satabilmek. Tek tek o küçük tike tıklamak tam bir azap!
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Güncelleme İle İlgili Bazı Sorular

Mesaj gönderen 0LIVERA »

59'da ki biri 49 seviye birinden kp kazanamaz 4-5 level arası kazanabiliyor bu kesin ve net olan bir şey.

eskiden labirent (29 zamanı) çok popülerdi herkes orada item kasardı şimdi uğrayan varmı?

sonrasında meteorda kurt mağrada exolarda kasarlardı şimdi kasan varmı?

sonrasında yer altında cinlerde akreplerde meran'da kasarlar'dı şimdi kasan varmı?

cevap belli çemberli taşa gerek kalmayacak tabi'ki de peki buna gerek varmı dersen

labirenti meteoru yeraltını boşa çıkaran gereksiz yapan bir geliştirici ekip varken

çemberlitaş'ta boşa geldii boşa gitti paranızı zamanınızı harcadınız itemlerle savaştınız şimdi atın çöpe.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Ya recetede ct itemleri isterse ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Parlementxx yazdı: 29 Ara 2017 20:27 Ya recetede ct itemleri isterse ?
Benim tek umudum o. Reçeteler şöyle olabilir.
20 Hidrojen
10 Köşk Madalyonu
1 Kıyamet Eldiven
x Xeno
x Mavi Topaz
x Saf Altın
120 Yeşim Taşı
120 Meteorit
gibi, tüm bölgeleri kapsayan reçeteler çok iyi olabilir.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Çemberlitaş eşyaları olmadan yeni bölgede rahat rahat kasılabilecek misiniz ? = Hayır.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Sparineus yazdı: 29 Ara 2017 20:31
Parlementxx yazdı: 29 Ara 2017 20:27 Ya recetede ct itemleri isterse ?
Benim tek umudum o. Reçeteler şöyle olabilir.
20 Hidrojen
10 Köşk Madalyonu
1 Kıyamet Eldiven
x Xeno
x Mavi Topaz
x Saf Altın
120 Yeşim Taşı
120 Meteorit
gibi, tüm bölgeleri kapsayan reçeteler çok iyi olabilir.
Böyle bir şey isterse bu oyuna kimse başlamaz adam kıyamet zırh için 4 ay uğraşıyor düşmüyor gidiyor üretiyor yok düşündükçe saçma geliyor çemberlitaşdan artık bıkmış insanları yine çemberliye sokacak müthiş bir zeka örneği yakışmıyor sizlere
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Karakterlerin hasarı artarken statü puanları da artacağından büyücülerin canı da savaşçıların hasarı ile aynı oranda artacak. Büyücü canları şuan 13K civarınfaysa 59 lvl de 20K civarına yükselir. Fakat Def23 hala dengesiz bir tılsım. Büyücülere kritik zırhlı eşya gelmeli.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Hepsi boş soru.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Sparineus yazdı: 29 Ara 2017 20:20 Karaköy duyuruldu. Yeni itemleri de görünüş olarak da olsa gördük. Şimdi, tahminime göre 3200 gibi bir hasar olacak büyücünün maksimum elektrik/fizik/buz hasarı. Met 2 3 ile birlikte Gaffara 100k gibi bir hasar bırakabilir. E bu halde, Çemberlitaş aşırı kolaylaşmaz mı?
2. Sorum, çemberlitaşa niye girelim ki? 59 level itemler varken 49 ile neden uğraşalım? Hem de kolay ile düşmüyor ÇT itemleri. 2 yıl sürüyor 1 karakterin full+full olması, bunalma, ara verme süreleriyle birlikte.
3. Sorum, Def 2 3'e sahip bir savaşçının karşısında kim durabilir. 7 bin maksimum hasara sahip olur muhtemelen, tılsımla beraber bu 14 bine kadar ulaşıyor. Vuracağı hasarı tahmin bile edemiyorum. Büyücülere bu haldeyken bile vurunca 3 can bırakıyor. O
zaman ne yapar?
4. Sorum, o kadar kp çarı ne olacak? Maksimum gelen klan parası 100 olarak kalacak mı, yoksa artacak mı?
Şimdilik bu kadar arkadaşlar, aklıma başka bir şey gelmedi. Eğer sizin de sorularınız varsa, bu başlığın altına yazın, cevaplayalım, üstüne soru koyalım, tahminlerimizi paylaşalım.
Ayrıca bu güncellemeden en büyük isteğim, alışverişin düzeltilmesi, tüm çantayı kolayca satabilmek. Tek tek o küçük tike tıklamak tam bir azap!
1.hasarın 3200 olacağını düşünmüyorum. Mevcut Şaheserlerin hasarı yüksek zaten çöp olacak 59 da çemberlitaşa niye girsinki insanlar şaheserlerin hasarı indirgenebilir mesela maxı ben yücelene göre baz alırdım. Şaheser hasarları düşünerek.
2.kendin sormuşun kendin cevaplamışın neden girelim ki demişin ardından bunalma ara verme güzelce cevaplamışın.
3.def 2,3e düzenleme getirebilir. Pvpde max iş yapmayabilir eski 39 element ve yetenek sistemi gelebilir yoksa 8 parça eşya tak çıkar yapamazsın herhalde bunun dışında sanki üstünüzü gb fulleyecekmiş gibi konuşmayın.
4.arkadaşlar cevap vermiş yazmaya gerek yok.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Tahminim Slot zırhları düşürülecek. Yeraltında cinlerde akreplerde olduğu gibi çt de kolaylaşacak. Önceden solucan, kadim kesmek ne kadar zordu şimdi çok kolay kesiliyor. Ama kimse itiraz etmiyor. Çt de aynı şekilde canları ve zırhları azaltılacak diye tahmin ediyorum. İtem konusuna gelirsek eğer ki boss 'lardan düşerse sıkıntı olur ama reçete olursa zor ama güzel olur. Kendi düşüncem.
HAYATResimDIR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön