Oyuna geri dönmek düşüncesindeyim, sizce döneyim mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Oyuna geri dönmek düşüncesindeyim, sizce döneyim mi?

Mesaj gönderen dret »

Şöyle ki; Beta zamanı oyuncularındanım o zamandan beri kah başladım kah bıraktım. Ben evlenip çoluk çocuğa karıştığımdan mütevellit sorumluluklar omuza binince oyunu kesin gibi birşey bırakmak durumunda kaldım.Asgâri ücretle çalışıyorum, oyunda Bir sınıfdan Kral char veya birden fazla sınıf charları Full+Full mu diyorsunuz ben Kral diyorum o şekilde dizmek ve keyifli bir şekilde oynamak istiyorum. Bir hesap yaptım, oyuna 15.000₺ yatırırsam ve Herşeyiyle Gaming computer dizersem ki bunun içinde 1000₺ üzerinde sadece oyuncu kulaklığı, Koltuğu,Masası,Monitörü Mouse ve altlığı hepsi gaming olacak ve çıkan maliyeti 19 bine yakın.. Asgâri ücretten artırıp bu sistem üzeri ikv evrenine dalsam paramın karşılığını alabilirmiyim? Mutluluğu parayla almak istiyorum sizce bu delilikmi? Yani toplam ikv için dökeceğim para 33-34 bine yakın çoluğumun çıcuğumun rızkı olmasıda düşündürmüyor değil.. siz ne dersiniz? Yaş 25 bu arada.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyuna geri dönmek düşüncesindeyim, sizce döneyim mi?

Mesaj gönderen turkneferi »

Kendin diyorsun çoluk çocuğun rızkı. Bırak bu işleri bunlar gelip geçici 30 bin gibi bir miktar harcamak çok yersiz. Çocuğunun eğitimi geleceği için biriktir Allah gecinden versin sana bir şey olsa ailenin hayatını düzene sokabilmesi için kıyıda köşede paran bulunsun. Tabii son karar senin .
Resim
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

dret yazdı: 29 Ara 2017 16:39 Şöyle ki; Beta zamanı oyuncularındanım o zamandan beri kah başladım kah bıraktım. Ben evlenip çoluk çocuğa karıştığımdan mütevellit sorumluluklar omuza binince oyunu kesin gibi birşey bırakmak durumunda kaldım.Asgâri ücretle çalışıyorum, oyunda Bir sınıfdan Kral char veya birden fazla sınıf charları Full+Full mu diyorsunuz ben Kral diyorum o şekilde dizmek ve keyifli bir şekilde oynamak istiyorum. Bir hesap yaptım, oyuna 15.000₺ yatırırsam ve Herşeyiyle Gaming computer dizersem ki bunun içinde 1000₺ üzerinde sadece oyuncu kulaklığı, Koltuğu,Masası,Monitörü Mouse ve altlığı hepsi gaming olacak ve çıkan maliyeti 19 bine yakın.. Asgâri ücretten artırıp bu sistem üzeri ikv evrenine dalsam paramın karşılığını alabilirmiyim? Mutluluğu parayla almak istiyorum sizce bu delilikmi? Yani toplam ikv için dökeceğim para 33-34 bine yakın çoluğumun çıcuğumun rızkı olmasıda düşündürmüyor değil.. siz ne dersiniz? Yaş 25 bu arada.
Kardesim trolunde bi siniri var iyi niyetli insanlari yeme bari burda 15 20 bin liraymista ekipmanmista bu trollukten cikmis bildigin dalga gecmeye girmis.
Resim
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dret »

Parlementxx yazdı: 29 Ara 2017 17:01
dret yazdı: 29 Ara 2017 16:39 Şöyle ki; Beta zamanı oyuncularındanım o zamandan beri kah başladım kah bıraktım. Ben evlenip çoluk çocuğa karıştığımdan mütevellit sorumluluklar omuza binince oyunu kesin gibi birşey bırakmak durumunda kaldım.Asgâri ücretle çalışıyorum, oyunda Bir sınıfdan Kral char veya birden fazla sınıf charları Full+Full mu diyorsunuz ben Kral diyorum o şekilde dizmek ve keyifli bir şekilde oynamak istiyorum. Bir hesap yaptım, oyuna 15.000₺ yatırırsam ve Herşeyiyle Gaming computer dizersem ki bunun içinde 1000₺ üzerinde sadece oyuncu kulaklığı, Koltuğu,Masası,Monitörü Mouse ve altlığı hepsi gaming olacak ve çıkan maliyeti 19 bine yakın.. Asgâri ücretten artırıp bu sistem üzeri ikv evrenine dalsam paramın karşılığını alabilirmiyim? Mutluluğu parayla almak istiyorum sizce bu delilikmi? Yani toplam ikv için dökeceğim para 33-34 bine yakın çoluğumun çıcuğumun rızkı olmasıda düşündürmüyor değil.. siz ne dersiniz? Yaş 25 bu arada.
Kardesim trolunde bi siniri var iyi niyetli insanlari yeme bari burda 15 20 bin liraymista ekipmanmista bu trollukten cikmis bildigin dalga gecmeye girmis.
Merhaba kardeşim Troll değil, sizlerden gelecek cevaplara göre para biriktirmeye başlayacağım yada başlamayacağım.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Gerçek anlamda söylediğinde ciddi misin ?
Asgari ücretle geçiniyorsan, eşin çalışmıyorsa böyle bir yükün altından kalkabileceğine emin misin?
Kalkabilecek olsan bile sence bu mantıklı mı?
Yada bütün forumla dalga mı geçiyorsun?
Kullanıcı avatarı
mutlulukmuodane
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen mutlulukmuodane »

Selam , bence 15.000 TL çok abartı bir rakam , zaten full bir çar 200 tl civarı kendim kasıp dizerim diyorsan taş çatlasın 500 tl o kadar da etmez . Oyunu özlediysen dönmek senin de hakkın.
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dret »

mutlulukmuodane yazdı: 29 Ara 2017 17:24
Selam , bence 15.000 TL çok abartı bir rakam , zaten full bir çar 200 tl civarı kendim kasıp dizerim diyorsan taş çatlasın 500 tl o kadar da etmez . Oyunu özlediysen dönmek senin de hakkın.
Bu fiyata Sobenin taktiri Epe ve bütün tılsımlar ve tüm sınıflardan birer adet yükseltilmiş bütün silahlar lonca masrafları Plus vs gözlükler ve hatırı sayılır cash dahil mi ? Yoksa ben mi yanlış hesap yapıyorum? Aklıma gelmeyen nice masraf kalemleri vardır eminim.
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dret »

Lahza yazdı: 29 Ara 2017 17:21 Gerçek anlamda söylediğinde ciddi misin ?
Asgari ücretle geçiniyorsan, eşin çalışmıyorsa böyle bir yükün altından kalkabileceğine emin misin?
Kalkabilecek olsan bile sence bu mantıklı mı?
Yada bütün forumla dalga mı geçiyorsun?
Biliyorum mantıklı değil, eşim çalışmıyor. Neden dalga geçeyim böyle bir konuda riziko gibi bir konuda.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

o hesap yanlış hesap arkadaşım senin o maliyeti vermen absürt olur çünkü sen ne youtuber olucan ne lol oynuyacan nede cs go oynuyacan keyif için oynuyorsan al 2 bin tllik bir pc baştan başlamak istemiyorsan piyasada satım yapan bir çok user var alırsın 150 200tlye ful +ful karakter 150 200 de tılsıma basarsın oldu bitti ha daha ötesini istiyorsan piyasada ful itemli hesaplar mareşal olan rütbeli de var onları alırsın üstüne tılsım epe alırsın en fazla toplam 3 bin tln gider " mutluluk 30 bin tl lik ekipmanda değil parasız sıfırdan mücadele ederek kazanmakta" başardıklarınla mutlu olursun eski ortamı yakalarsın başaramadılarınla hırslanırsın oyuna daha çok bağlanırsın daha mutlu olursun iyi düşün döneceksen mantıklı hareketlerle dön sen oyuna zirveden başlamak istiyorsun ama mutluluğu zirvede bulamazsın emeklerinin karşılığında bulursun
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön