Hayy canım benim
Birazdan oyunda olurum görüşürüz;)
Lahza yazdı: ↑28 Ara 2017 11:34 Ya çıkın artık şu oyuna para veriyorum tribinden, para verilmeyen oyun kalmadı piyasa da kalkıp İKV ye verdiğin 3 kuruşun hesabını böyle soramazsın, para veriyorsan hizmet alıyorsun, paranın karşılığında ekstra bir taahhütte bulunmuyor adamlar, yok 5 sene sonra bu mu gelecekti, yok 25 aralığı ziyan ettiler, yok bilmem ne, Serinplay’in dediği gibi oyunun hikaye örgüsünde olan harita ve fareadamlar, farklı yaratık kesmek istiyorsan gavur icadı MMORPG oyun çok git oraya aklına hayaline gelmedik yaratıkları kesersin, cebindende tomarla parayı alır, görürsün o zaman oyuna para nasıl gidiyormuş..
Mademki yorumumu kendi üzerine alındın o halde bende sana cevap vereyim, bahsettiğin çay örneğinde verdiğin ücret karşılığında sana sıcak ve taze çay ikramı vaadi var ve aksi durum meydana geldiği için garsonu çağırıp bu nasıl çay demek en doğal hakkındır.Bourne yazdı: ↑28 Ara 2017 18:24 Yazımın hemen altında okuyunca bana cevap vermişsin gibi yazdığın bu yazıyı okudum.Yazıma cevaben yazdığını düşünerek şunu söyleyeyim cafede bir çay söylediğimizde çay soğuksa garsonu çağırıp şikayetimizi dile getiririz.Yan masadan biri çıkıp "İki liraya çay içiyorsun birde şikayet ediyorsun beğenmediysen git başka yerde iç" demesi ne kadar o kişinin selayetinde bir durum değilse aynı şey senin içinde geçerli.Lahza yazdı: ↑28 Ara 2017 11:34 Ya çıkın artık şu oyuna para veriyorum tribinden, para verilmeyen oyun kalmadı piyasa da kalkıp İKV ye verdiğin 3 kuruşun hesabını böyle soramazsın, para veriyorsan hizmet alıyorsun, paranın karşılığında ekstra bir taahhütte bulunmuyor adamlar, yok 5 sene sonra bu mu gelecekti, yok 25 aralığı ziyan ettiler, yok bilmem ne, Serinplay’in dediği gibi oyunun hikaye örgüsünde olan harita ve fareadamlar, farklı yaratık kesmek istiyorsan gavur icadı MMORPG oyun çok git oraya aklına hayaline gelmedik yaratıkları kesersin, cebindende tomarla parayı alır, görürsün o zaman oyuna para nasıl gidiyormuş..
Troll haber ajansı
P2W bir oyundasin öde ve kazan mantigiyla calisir bu oyun.Oyle steam gibi ode ve oyna yok seni memnun etmek zorunda olsunlar.Kazanmak icin para oduyorsun.Bakkaldan ekmek aliyorum zihniyetiyle gelmeyin buraya.Bourne yazdı: ↑28 Ara 2017 18:24 Yazımın hemen altında okuyunca bana cevap vermişsin gibi yazdığın bu yazıyı okudum.Yazıma cevaben yazdığını düşünerek şunu söyleyeyim cafede bir çay söylediğimizde çay soğuksa garsonu çağırıp şikayetimizi dile getiririz.Yan masadan biri çıkıp "İki liraya çay içiyorsun birde şikayet ediyorsun beğenmediysen git başka yerde iç" demesi ne kadar o kişinin selayetinde bir durum değilse aynı şey senin içinde geçerli.Lahza yazdı: ↑28 Ara 2017 11:34 Ya çıkın artık şu oyuna para veriyorum tribinden, para verilmeyen oyun kalmadı piyasa da kalkıp İKV ye verdiğin 3 kuruşun hesabını böyle soramazsın, para veriyorsan hizmet alıyorsun, paranın karşılığında ekstra bir taahhütte bulunmuyor adamlar, yok 5 sene sonra bu mu gelecekti, yok 25 aralığı ziyan ettiler, yok bilmem ne, Serinplay’in dediği gibi oyunun hikaye örgüsünde olan harita ve fareadamlar, farklı yaratık kesmek istiyorsan gavur icadı MMORPG oyun çok git oraya aklına hayaline gelmedik yaratıkları kesersin, cebindende tomarla parayı alır, görürsün o zaman oyuna para nasıl gidiyormuş..