AGAH yazdı:Hoş geldin sefa getırdın kardeşim.Seni ''MC'' yapsak güzel olurdu.Sevdim seni Modruman ve Funi gibi deilsin
RiceboY
biz san batıyor muyuz hakan da MC fln olmıycak
Başka sunucunun adamını gelıp bızım loncamıza alacak deiliz canım bu sana
MORDuMan yazdı:
AGAH yazdı:Hoş geldin sefa getırdın kardeşim.Seni ''MC'' yapsak güzel olurdu.Sevdim seni Modruman ve Funi gibi deilsin
RiceboY
senin safında yer alanların benim yanımda yeri yokdur bu böyle bilinsin
laf atıp atıp bizi suçlu durumuna düşürmekde kolay sanıyosun ama değil kendini teşkilatın imparatoru sanıyo gerzek
Benım safımdakı adamlar senle muattab olmaz.Siz kendinisi insan sanıosanız o benım sorunum deil.Konuşmalarına dikkat et olay çıkarmayalım ok ?
mdm başka sunucudn geleni alıck değilsin ndn "Seni 'MC' yapska güzel olurdu dedin?
biz kendimizi insn sanmıyoruz çünkü öyleyiz sn kendini insna zanneidosun ama hayvansın
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Klavye delikanlısı bu bebeler ).Söz icraata gelınce bu gibileri sus pus olurlar.Funı bıraz seviyeni yükselt ben inemıyorum.Çoluk la çocukla uğraşacak vaktim yok.Sen git kendi yaşıtların ile eğlen.Ergenlık dönemınden çık önce uslu başlı bişi ol sonra benle muattab ol
AGAH yazdı:Klavye delikanlısı bu bebeler ).Söz icraata gelınce bu gibileri sus pus olurlar.Funı bıraz seviyeni yükselt ben inemıyorum.Çoluk la çocukla uğraşacak vaktim yok.Sen git kendi yaşıtların ile eğlen.Ergenlık dönemınden çık önce uslu başlı bişi ol sonra benle muattab ol
ben seninle bi muhattap olurum hayata bakış açın değişir anlatabildimmi :mrgreen:
hayatını film şeritlerine bölerim ilk bölüm ben ikinci bölüm yoğun bakım ışıkları kapiş