LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU YAZ BOYUNCA OYNADIM OKULLAR AÇILINCADA KISA BİR SÜRELİĞİNE BIRAKTIM DÜN OYUNU TEKRAR YÜKLEMEK İSTEDİM KURDUM GÜNCELLEMELERİ YAPTIM KULLANICI ADIMI ŞİFREMİ GGİRDİKTEN SONRA ÇIKAN GRİ EKRAN DONUP KALIYOR RESTART ÇEKMEK ZORUNDA KALIORUM İKV TESTİDE İNDİRDİM UYGUN GÖRDÜ NEDEN ÖYLE OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN :? :? :?

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
ekran kartından kaynaklanıyordur kardeşmardinli122 yazdı:ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU YAZ BOYUNCA OYNADIM OKULLAR AÇILINCADA KISA BİR SÜRELİĞİNE BIRAKTIM DÜN OYUNU TEKRAR YÜKLEMEK İSTEDİM KURDUM GÜNCELLEMELERİ YAPTIM KULLANICI ADIMI ŞİFREMİ GGİRDİKTEN SONRA ÇIKAN GRİ EKRAN DONUP KALIYOR RESTART ÇEKMEK ZORUNDA KALIORUM İKV TESTİDE İNDİRDİM UYGUN GÖRDÜ NEDEN ÖYLE OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN :? :? :?

FDE arkadaşlar eminim sana yardımcı olurlar.
" Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar…"
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
Ekran kartını güncelle kardeşim.
Bu konuyu açan arkadaş öldü he ekran kartını güncellesin.uzunyillarsonra yazdı:Ekran kartını güncelle kardeşim.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
MuratABI yazdı:Bu konuyu açan arkadaş öldü he ekran kartını güncellesin.uzunyillarsonra yazdı:Ekran kartını güncelle kardeşim.
Allah rahmet eylesin.
,uzunyillarsonra yazdı:MuratABI yazdı:Bu konuyu açan arkadaş öldü he ekran kartını güncellesin.uzunyillarsonra yazdı:Ekran kartını güncelle kardeşim.
Allah rahmet eylesin.
Lafın gelişi q
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
2014-2009=5MuratABI yazdı:,uzunyillarsonra yazdı:MuratABI yazdı:Bu konuyu açan arkadaş öldü he ekran kartını güncellesin.uzunyillarsonra yazdı:Ekran kartını güncelle kardeşim.
Allah rahmet eylesin.
Lafın gelişi q7 yıl önceki konuya ekran kartını güncelle demek nedir ya
gg
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
mardinli yüz yirmi iki ye diss attınız başınıza büyük bela aldınız.MuratABI yazdı:,uzunyillarsonra yazdı:MuratABI yazdı:Bu konuyu açan arkadaş öldü he ekran kartını güncellesin.uzunyillarsonra yazdı:Ekran kartını güncelle kardeşim.
Allah rahmet eylesin.
Lafın gelişi q7 yıl önceki konuya ekran kartını güncelle demek nedir ya
Edit: 4.5 yıl civarı bişey 7 değil.