Kimdir bu Kuklacı ..???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sultanahmet660
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Nizam-ı Zen

Re: Kimdir bu Kuklacı ..???

Mesaj gönderen sultanahmet660 »

benzombi01 yazdı: 27 Haz 2011 21:54 bak arkadaşım ben sana anlarim 1 yıl sonraki ekte 59 level ekinde karaköyü full fareadamlar basacak bu kurt adam mağarası gibi olacak ama bütün bölge fareadamlar olacak çeşit çeşit
ümstad aydınlat bizi sonra ne olacak. dediklerin çıkıyor bir bir!
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

benzombi01 yazdı: 27 Haz 2011 21:54 bak arkadaşım ben sana anlarim 1 yıl sonraki ekte 59 level ekinde karaköyü full fareadamlar basacak bu kurt adam mağarası gibi olacak ama bütün bölge fareadamlar olacak çeşit çeşit
Baba vanga hikaye bu adam bi başka :D
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
frhtakn32
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Facta Non Verba

Mesaj gönderen frhtakn32 »

sultanahmet660 yazdı: 28 Ara 2017 14:46
ümstad aydınlat bizi sonra ne olacak. dediklerin çıkıyor bir bir!
bu tiplerde her yerden çıkıyor karşıma ne diyeyim :) hikayeyi okuyup nostradamus kesilirler başımıza :grinning:
TWICE
JuMPeRI
Jacktheripper
[Facta Non Verba]
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

fuzulisifa yazdı: 27 Haz 2011 21:35 meteorun düşmesinden 6-7 yıl sonra çıkan bu maskeli kişilik halk arasında kukla oynatıp küçük büyü gösterileri düzenliyordu. o zamanlar istanbulda sözü geçen bir kişilik olan mansur bey kuklacıyı farketmiştir ve onunla sıkı ilişkiler kurmuştur. bir süre sonra saklı türler ile mücadele için mansur beyin desteği ile fareadam denen ırkı geliştirmiştir. mansur beyin ölümünden sonra 3 yıl istanbuldaki en büyük söz sahibi olmuştur ve 3 yıl sonunda 100 kadar tecrübeli fareadamı yanına alıp meteor bölgesi yönünde uzaklaşmıştır. kuklacı gittikten sonra fareadamalar isyanlara başlamış ve zamanla insanlarla düşman hale gelmiştir
Ben hala tangriss tarafında olacağını iddia ediyorum.. bakalım :D
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön