İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Başta bize bilgileri aktaran Nerull olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler, 5 senenin ardından oyuna bir farklılık gelecek ve akabinde devamı gelecektir, olumlu olumsuz yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım bence, seviliyorsunuz Sobee Ekibi.
Biz oyuncuların baskısı sonucu aceleyle bir araya getirilmiş, bu zaten videonun her halinden belli. Tanıtım videosunu izledikten sonra gidip Çemberlitaş tanıtım videosunu tekrar izledim, aralarındaki fark anlatılamayacak kadar büyük ama dediğim gibi çok baskı yaptık ve mecbur bıraktık.
Her neyse tanıtım videosunda büyücüler GMB-X tarzı düşmanlara buz vuruyorlar, ufak bir ipucu olabilir ama aynı şekilde ters köşe olma ihtimali de var, buz vuruyor kesin buz yiyecek deyip sıfır kelvine abanmayın.
Savaşçının yeni silahını güzel ama umarım menzili biraz da olsa kısaltılmıştır, yoksa büyücüler yine çok çekecek.
Tüm sınıfların zırhları genel olarak çok hoşuma gitti, o zırhların son halleri bu şekilde olmayacaktır diye düşünüyorum. Bence üstüne bir şeyler eklenecek, ufak tefek değişiklikler yapılacaktır. Yapılacak değişiklikliklerin arasında renkleri de eklemelerini isterim, zırhlar olsun, asalar olsun çok soluk ve renksiz. Umarım bunlar da değişeceğini düşündüğüm ufak tefek şeylerin arasındadır.
Videoda 1:47'de ki asa güzel duruyor ama yine rengi eksik, o ejderin, ashabın, ecelin şeklini göremiyorum bu silahların hiçbirinde. Tam da bunlardan bahsetmişken, umarım yeni eklenecek eşyalar videoda görünenler ile sınırlı değildir. Herkes yine tek tip olacaksa baştan söyleyin, hiç beklemeden bırakalım oyunu.
Bunların dışında bence yeni zırh ve silahların sağlamları çok ama çok zor düşmeli, görevden vermeyin, illa bosslardan düşmesin, bosslardan düşme olasılığı daha yüksek olabilir ama tek bir şeye bağlamayın oyuncuları.
Burada bahsetmek istediğim olay, birisi şu oyuna tek başına girdiği zaman da bir şeyler yapabilmeli. Eğer tek başınıza oynamak istiyorsanız etrafta avel avel maden çekmekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Şuan ki durum bu, ileride böyle olmasın.
Onun dışında grup bölgesi gelmemesi çok iyi, etrafta ''M53 Y89 tılsımlı son büyücü'' diye yırtınan insanlar görmekten bıktım. Anladığım kadarıyla bölge baya büyük olacak, umarım bu videodaki halinden çok daha dolu bir harita olur. Eminönü gibi yaratıkların olmadığı bölgeler de vardır umarım.
Oyundaki üretimlerin şans ve paraya dayalı olması şansı ve parası olmayan herkesi usandırıyor, biraz daha oyuna zaman verenin de kazanabileceği yollar olabilir. Üretilecek bir eşyanın reçetesine x1000 Fareadam Kulağı koy mesela, bu 1000 tane fareadam kulağını 4-5 ayda anca toplayabilelim ve ticareti yapılamasın. Yani o 4-5 ay harcamadan üretilemeyen eşyayı birinde gördüğümüzde farklılık yaratsın.
Yoksa herkes aynı zırh, herkes aynı silah, hiçbir tadı kalmıyor.
Her neyse tanıtım videosunda büyücüler GMB-X tarzı düşmanlara buz vuruyorlar, ufak bir ipucu olabilir ama aynı şekilde ters köşe olma ihtimali de var, buz vuruyor kesin buz yiyecek deyip sıfır kelvine abanmayın.
Savaşçının yeni silahını güzel ama umarım menzili biraz da olsa kısaltılmıştır, yoksa büyücüler yine çok çekecek.
Tüm sınıfların zırhları genel olarak çok hoşuma gitti, o zırhların son halleri bu şekilde olmayacaktır diye düşünüyorum. Bence üstüne bir şeyler eklenecek, ufak tefek değişiklikler yapılacaktır. Yapılacak değişiklikliklerin arasında renkleri de eklemelerini isterim, zırhlar olsun, asalar olsun çok soluk ve renksiz. Umarım bunlar da değişeceğini düşündüğüm ufak tefek şeylerin arasındadır.
Videoda 1:47'de ki asa güzel duruyor ama yine rengi eksik, o ejderin, ashabın, ecelin şeklini göremiyorum bu silahların hiçbirinde. Tam da bunlardan bahsetmişken, umarım yeni eklenecek eşyalar videoda görünenler ile sınırlı değildir. Herkes yine tek tip olacaksa baştan söyleyin, hiç beklemeden bırakalım oyunu.
Bunların dışında bence yeni zırh ve silahların sağlamları çok ama çok zor düşmeli, görevden vermeyin, illa bosslardan düşmesin, bosslardan düşme olasılığı daha yüksek olabilir ama tek bir şeye bağlamayın oyuncuları.
Burada bahsetmek istediğim olay, birisi şu oyuna tek başına girdiği zaman da bir şeyler yapabilmeli. Eğer tek başınıza oynamak istiyorsanız etrafta avel avel maden çekmekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Şuan ki durum bu, ileride böyle olmasın.
Onun dışında grup bölgesi gelmemesi çok iyi, etrafta ''M53 Y89 tılsımlı son büyücü'' diye yırtınan insanlar görmekten bıktım. Anladığım kadarıyla bölge baya büyük olacak, umarım bu videodaki halinden çok daha dolu bir harita olur. Eminönü gibi yaratıkların olmadığı bölgeler de vardır umarım.
Oyundaki üretimlerin şans ve paraya dayalı olması şansı ve parası olmayan herkesi usandırıyor, biraz daha oyuna zaman verenin de kazanabileceği yollar olabilir. Üretilecek bir eşyanın reçetesine x1000 Fareadam Kulağı koy mesela, bu 1000 tane fareadam kulağını 4-5 ayda anca toplayabilelim ve ticareti yapılamasın. Yani o 4-5 ay harcamadan üretilemeyen eşyayı birinde gördüğümüzde farklılık yaratsın.
Yatmadan önce bi fırt daha alanlar
Everything is about math just math
- sultanahmet660
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Nizam-ı Zen
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Bu paket oyuncu sayısı ve dolayısıyla akçe satışları dibe vurduğu için üfürükten yapmış olmak için, oyuncuları susturmak için yapıldı,yapılıyor bu açıkça ortada. Kimsenin bir beklentisi olmasın. Tanıtım ise oyuncular isyan çıkardığı için aceleyle hazırlanmış bir tanıtım. Maksat isyanı bastırmak. Tanıtım falan sıkıntı değil. Asıl sıkıntı paket geldikten sonra. Herkes yazıklar olsun çekecek. Onca zaman bunu mu beklemişiz diyecek herkes. 6 yılın sonunda bunu mu hak ettik diyecekler.. Bari boş durmayın da bu paketten sonra tangriss paketini yapmaya başlayın. O da tahmini 2024 gibi gelir. Siz şimdiden başlayın yapmaya. Ama araya başka oyunlar sıkıştırmayın. Biz ikv ye yeni paket beklerken sobee yeni yeni dandik oyunlar duyurmasın.
Savaşçı zırhları mükemmel
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Tamam güldük , eğlendik. Gerçek trailer ı atın şimdi.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Şu tek tip item olmasın yeterli çemberlideki gibi herkeste olmasın! Her önüne gelende olunca anlamı kalmıyor üretmek düşürmek eskisi gibi olsun 39/49 daki gibi..
bu kısma çok katılıyorum mesela düşen materyal nadide olabilir alışverişe konmasın onu tamamlamak biraz sürsün lütfen işte o zaman oyunun anlamı olurPoseidonx yazdı: ↑28 Ara 2017 02:20