Sistem Değişebilir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Re: Sistem Değişebilir

Mesaj gönderen Ostankino »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 13:06 Bir bölgeye 3 kişi giriliyorsa yaratıklar ona göre güce sahip olmalı.6 kişi giriliyorsa ona göre güce sahip olmalı.Diğer oyunlarda bu böyledir.Benzer şekilde bölgeye girerken zorluklar seçiliyor.Mesela aynı bölgenin normal seviyesine giren oyuncular görevlerini istediği gibi yapabilir ama şaheser düşüremezler.Orta seviye girenler biraz daha zorlanır ve şaheser düşürme şansları vardır.Zor seviye girenler ise daha güçlü yaratıklarla savaşır ve şaheser düşürme şansları daha yüksek olur gibi.Dediğin gibi bir durum bahsettiğim sisteme sahip olan oyunlarda söz konusu değil.Herkes gücüne göre bölgelere giriyor.
Bence yaratıkların gücü değiştirilmek yerine, oyuncu itemlerinde değişiklik olabilir. 3 kişilik grupta o bossu kesebilir, 6 kişilik grupta. Aradaki fark; 6 kişilik grup seri girip çıkar, 3 kişilik grup daha ağır kesip çıkar. Bunun güzel yanı şu; 1+1+1 ile efsun düşürme şansı 6 kişilik gruba göre daha fazla olur.
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 12:01 Zihin yeteneğinde olması gereken ;

Büyücünün zihin yeteneği resmen düşmana çalışıyor.Zihinlenen kişinin , özellikle savaşçının yetenek süreleri ,iksir süreleri yenilenmeye devam ediyor.Bariz olarak adama avantaj sağlıyor.Zaten tılsımsız 40 saniyede bir depar geliyor.Zihinlenen kişi zihinlendiği durumdaki gibi donup kalmalıdır.
Bu yetenek 49 ilk çıktığında kritik atıyordu hasar vererek 1000 vurmuşluğum var şuan bakamıyorum eğer büyücünün yetenek penceresinde okursan zihin saldırısı kritik geldiğinde veya kritik şansı vs birşey demesi lazım o yazıyı kaldırdılarmı bilmiyorum. Bunun dışında dediklerine gelirsek mantıklı katılıyorum.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Parlementxx yazdı: 27 Ara 2017 11:51 Tek bir item kombinasyonu olmamasi dilegiyle.Eskiden oldugu gibi 'Lan bu adam tesla conk mu ? Yoksa kristal conkmu kanka' yada 'Vay be 3 kisi geldik yine kesti ustun ne diye soralim adama' yazilarini gormek sevindirir.
Bir alman ok ucu kolye düşürmek bir Büyücü fullemekten daha zor. Dış şehir conk vs gibi itemler buluşmalardan bile veriliyordu. Bakın benim sunucumda ORTİ'nin 32 seviye iken engerek kestiğini görüyordum yönetici olmadan önce full dalton conk, dışşehir item yansıttığı günleri bile özledim.
Bende dediğin gibi olsun istiyorum konu dışı olarak şunu ekliyim ;
Ben 39 seviye zamanında çok şey denedim gördüm eskimesi sıfır zwartan kütükle 11400 vurmayı(gerisi full alman) iki savaşçıyı aynı anda yıkmayı üstün ne denilmesi
Komutandan mısıra kadar 4 savaşçı olarak bir şifacı kovalayıp kesememek (nefes conk full)
Bu gibi şeyleri bayağı özledim yani.
Umarim benzer şeyler olur artık hissettirsin iyi olan.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Element itemlerden ötesi kesmez bizi. Tek tip karakter olmamalı artık.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Artık öneri ve görüş okumaktan yoruldum.
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Joule »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 12:01 Zihin yeteneğinde olması gereken ;

Büyücünün zihin yeteneği resmen düşmana çalışıyor.Zihinlenen kişinin , özellikle savaşçının yetenek süreleri ,iksir süreleri yenilenmeye devam ediyor.Bariz olarak adama avantaj sağlıyor.Zaten tılsımsız 40 saniyede bir depar geliyor.Zihinlenen kişi zihinlendiği durumdaki gibi donup kalmalıdır.
Dibine Kadar Haklsın Bu Oyun Büyücüyü Gömmeyi Çok Seviyor.En Azından Hedefi Hapsettiğin anda 2000 Gibi Bi Hasar Vermesi Lazım.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Sufizm yazdı: 27 Ara 2017 14:15 Artık öneri ve görüş okumaktan yoruldum.
Yazıya 2018 Haziran güncelleme.... ile başlarken ben gittim.Dilerimki daha erken gelir ancak o tarihte teaser gelicek(yönetim bunu beğendi)Kendinizi tarihlere şartlamayın artık

İlaveten,konu sahibi arkadaşımın yazdıklarının hepsini okudum,saygısızlık etmem asla.Söylediklerinde haklılık payı var çünkü dedigi gibi yeteneklerde sisteme göre değisti.Yeni bölgede taleplere,ihtiyaçlara göre yeni yetenekler getirebilirler,tabi yenisi gelirse :blush:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

KraToSs yazdı: 27 Ara 2017 13:24
Parlementxx yazdı: 27 Ara 2017 11:51 Tek bir item kombinasyonu olmamasi dilegiyle.Eskiden oldugu gibi 'Lan bu adam tesla conk mu ? Yoksa kristal conkmu kanka' yada 'Vay be 3 kisi geldik yine kesti ustun ne diye soralim adama' yazilarini gormek sevindirir.
Bir alman ok ucu kolye düşürmek bir Büyücü fullemekten daha zor. Dış şehir conk vs gibi itemler buluşmalardan bile veriliyordu. Bakın benim sunucumda ORTİ'nin 32 seviye iken engerek kestiğini görüyordum yönetici olmadan önce full dalton conk, dışşehir item yansıttığı günleri bile özledim.
Bende dediğin gibi olsun istiyorum konu dışı olarak şunu ekliyim ;
Ben 39 seviye zamanında çok şey denedim gördüm eskimesi sıfır zwartan kütükle 11400 vurmayı(gerisi full alman) iki savaşçıyı aynı anda yıkmayı üstün ne denilmesi
Komutandan mısıra kadar 4 savaşçı olarak bir şifacı kovalayıp kesememek (nefes conk full)
Bu gibi şeyleri bayağı özledim yani.
Umarim benzer şeyler olur artık hissettirsin iyi olan.
keşke yine böyle olsa 1 item herkeste olmamalı örnek çt itemleri herkeste var bu kadar basit olmamalı eskiden millet reçete düşürmek için yada alman ok ucu üretmek için ne çaba sarfederdi
Hectorx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Naim Süleymanoğlu

Mesaj gönderen Hectorx »

Arkadaşlar iyi hoşdiyorsunuzda bazı şeyleri atlıyorsunuz oyun yenılık getirdıikce üstü kıyafeti saglam olmayan arkadaşlara faydası oldu mesela tılsımlar sayesinde gurup bölgelerine alınan oyuncu arkadaşların saglamlıgına bakılmadı Kenan ve junonda 2 y2 li kişi varsa 1 de şifa varsa diğer 3 kişi ezikte olsa alınmaya başlandı siz nostalji seviyor olabılırsınız haklı olduğunuz yerlerde var ama oyun hepten her yaptığı yanlışdegil özelıklede tılsımlarda

“Genel Etkileşim” sayfasına dön