Yalnız imzadaki renkler yanlış olmuş
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Farkındayım. İlk önce dediğin gibiydi ama sonra tarihçeyle ve oyunla alakalı bir şey düşündüğüm için yerlerini değiştirdim. Çok kafamı karıştırdı o renkler
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Çemberlitaş bölgesi bile çok daha iyi
Çok altta kalmış her anlamda.
Çok altta kalmış her anlamda.
Yalnız fareadamın sol kolu bir garip duruyor takma bir şey sanırım o. Eliyle tutmuyor yani.
Everything is about math just math
Ben de öyle düşündüm ilk izlediğimde ama sonradan da daha henüz bitmediğini farkettim. Daha tamamlanacak çok şey var, demek ki 6 ay bunun için yeterli bir süre değilmiş. Biz almamız gerekeni aldık. Eklenti gelene kadar çok fazla farklılıklar olacaktır. Eski eklenti videolarında da hiçbir şey anlaşılmıyordu bu da o şekilde. Üstelik tamamlanmamış haliyle.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- AyYildizli
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Videonun büyük bir kısmı kara kalem cizim olduğu için çok fikir edinemedim. Oyun içi kısımlar bildiğimiz klasik ikv tarzı
Daha tamamlanmasına var diye düşünüyorum ama şu videonun gelmesi bile çok çok mutlu etti
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
Arkadaşlar bana 1:24 ile 1:28 arasını Tercüme Edicek varmı çok merak konum oldu takıldım orada birinin ismini söylüyor önemli birşeye benziyor.
Çok şükür sonunda geliyor, oyunumuzun büyümesi güzel. Lütfen ön yargılarınızdan kurtulun.
"korkunçlar" diyor bence.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)